Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene nije bila praznina nego oglasi i gore i sa strane.
a ne koristim google chrome nego maxthon.

sad je opet sve po starom.

ja sam na maxtonu probala i bilo je sve normalno, al tamo mi je automatski ukljucen addbloker, a na operi sma nesto bila iskljucila add bloker i sad ga ukljucila, praznina nestala. to sa strane ce biti mesto za reklame ocigledno.

Дакле тачно сам знала да сам нешто заборавила на повратку кући а то је да купим цигаре.

...ti kao moje mladje dete, vecito zaboravi cigare da kupi pa posle kuku njoj sto nema....ali se ona seti uvek kad nista ni blizu ne radi...sad dok sam
bila tamo ja kad god sam isla u prodavnicu kupim kutiju da se nadje...nekad se i bunila, kad danas kaze jel ima jos neka kutija od onih sto si mi
kupovala :lol: ...nema idi pa kupi :mrgreen:

- - - - - - - - - -

:rotf:

- - - - - - - - - -

Ja i dalje nemam nista :lol:

Afro, ukucas u google add blocker, udjes na bilo sta od toga, kliknes na install i to je to.

....hvala, probacu...

Joj ima li kraja... ima li ikada kraja... hoces mi samo... mozes mi samo... ajde mi samo... dokle dokle dokle... nije to dodaj mi casu vode... nisam ja na civiluku... sta je bre ovo... pasivna agresija... ne razumem

...jes to kad krene kraja nema....pa kad kazes necu svi se nesto dure, a niko nije operisan pa da ne moze da mrdne guzzicu....

...bas me potresla vest da je jedna osoba preminula....bem ti rakove i sarkome i svaka goMna koja nas zadesise dokle bre vise, dokle :sad2:

...jes to kad krene kraja nema....pa kad kazes necu svi se nesto dure, a niko nije operisan pa da ne moze da mrdne guzzicu....

...bas me potresla vest da je jedna osoba preminula....bem ti rakove i sarkome i svaka goMna koja nas zadesise dokle bre vise, dokle :sad2:

Ovo je strasno...
Kad imas osecaj da drugi nemaju osecaj za tvoje vreme i potrebe...
ali kad cujem SAMO... Kao da je to nesto sitno... pa kad je SAMO odradite sami...

Ovo je strasno...
Kad imas osecaj da drugi nemaju osecaj za tvoje vreme i potrebe...
ali kad cujem SAMO... Kao da je to nesto sitno... pa kad je SAMO odradite sami...

...da, da, samo ovo i samo ono i tako moze u beskonacnost, a ti kad padnes s nogu pitaju sto si umorna....nemoj to da radis ako ikako
mozes, jer kad ih sve naviknes tako onda si nadrljala....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back