Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.289
I meni je sad sve potaman, samo mi je ovaj mačak za vratom, navikao na novogodišnje pečenje i samo se dere.
Moram da ustanem i nahranim ga.
Ješće on meni opet paštetu, ne zvala se ja Antigona.
Pomazi druga Sajmona

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni je sad sve potaman, samo mi je ovaj mačak za vratom, navikao na novogodišnje pečenje i samo se dere.
Moram da ustanem i nahranim ga.
Ješće on meni opet paštetu, ne zvala se ja Antigona.

Pomazi druga Sajmona![]()
Jao vrat, dva dana tj noci me budi koliko boli
Mackam diklofen i opet ne vredi
Ubi me ovaj jastuk
)Pušenje u hotelu dopušteno. Posteljina pregorena. Temperatura može ili na 28C ili se isključuje grejanje jer "neki gosti traže 30C pa smo deaktivirali sistem". Ako pitas da ti smanje na zakonskih 20C kazne te i iskljuce grejanje na minus 10 vani. Preporuka zaposlenih je da spavamo sa otvorenim prozorom. Na planini. Prozor koji je pola metra od moje kičme.
Nema držaca za sapun i šampon u tuš kabini. Neki izvođač pokrao plastiku koja treba da bude držač. Ugradio se čovek, oskudacija. Šampon drži na podu, šta ti fali. I savijaj se svaki put u toku kupanja kada ti treba sapun, šampon ili, ne daj bože, zilet.
Izgled hotela sa liftovima iz paleolita i bez parking mesta je najmanji problem da sebi nisu zakucali 4 zvezdice u koje sam naivno poverovala i da im noćenje nije na nivou evropskih prestonica slične kategorije. Lopovluk. Bezobrazluk.
U hotelu nema pijace vode. Cim se udje u hol stoji tabla sa natpisom "voda je zagađena". Dobijes flašu od 1,5l po sobi.
Deca bronhiticno kašlju a matori izigravaju nobles sa cigaretama, svuda! U holu. U restoranu. U hotelskoj poslasticari. Na hodnicima. U sobama. Bazdi kao pepeljara ceo hotel a najsmešnije je sto ne vredi ni žaliti se jer oni kažu "takav je nalog"...sta je to, kakav nalog i sta je sledece - direktiva partije...tako Mesija rek'o. Imate propis, imate zakon, boli me štikla ko je šta rekao i naredio.
I kolika je to novcana šteta ako svi normalni otvore preporucene prozore. Neefikasan sistem koji se kune u energetsku efikasnost dok mu energija izlazi kroz otvoren prozor direkt na minus milion.

sve je to posljedica tjeskobe)

Почни од чела...Idem da se tetoviram sad u subotu, kad sam zakazivao nisam ni znao da je božić, tek o novoj godini uvidim da se termin poklapa s praznikom, majstoru ne smeta a ni meni, nego lomim se dal da uradim veliko Ž ćirilicom, crvene boje (crveno slovo, ž jer Žićbo), mada bih od ovog lika volio nešto kompleksnije od obične kaligrafije, viđećemo, imate li vi neku ideju?

Хвалио се да ће истетовирати цело тело, чак и врат и лице, па да помогнем.Ja nisam ni primetila post dok ga nisi citiro
Kakva zivotna dilema... pa jos vrlo adekvatno mesto za savetovanje
Dragi nepoznati mi ljudi pomozite mi cime da se do kraja zivota obelezim![]()
Moja frejo, to se zove turizam u Srbiji.Pušenje u hotelu dopušteno. Posteljina pregorena. Temperatura može ili na 28C ili se isključuje grejanje jer "neki gosti traže 30C pa smo deaktivirali sistem". Ako pitas da ti smanje na zakonskih 20C kazne te i iskljuce grejanje na minus 10 vani. Preporuka zaposlenih je da spavamo sa otvorenim prozorom. Na planini. Prozor koji je pola metra od moje kičme.
Nema držaca za sapun i šampon u tuš kabini. Neki izvođač pokrao plastiku koja treba da bude držač. Ugradio se čovek, oskudacija. Šampon drži na podu, šta ti fali. I savijaj se svaki put u toku kupanja kada ti treba sapun, šampon ili, ne daj bože, zilet.
Izgled hotela sa liftovima iz paleolita i bez parking mesta je najmanji problem da sebi nisu zakucali 4 zvezdice u koje sam naivno poverovala i da im noćenje nije na nivou evropskih prestonica slične kategorije. Lopovluk. Bezobrazluk.
U hotelu nema pijace vode. Cim se udje u hol stoji tabla sa natpisom "voda je zagađena". Dobijes flašu od 1,5l po sobi.
Deca bronhiticno kašlju a matori izigravaju nobles sa cigaretama, svuda! U holu. U restoranu. U hotelskoj poslasticari. Na hodnicima. U sobama. Bazdi kao pepeljara ceo hotel a najsmešnije je sto ne vredi ni žaliti se jer oni kažu "takav je nalog"...sta je to, kakav nalog i sta je sledece - direktiva partije...tako Mesija rek'o. Imate propis, imate zakon, boli me štikla ko je šta rekao i naredio.
I kolika je to novcana šteta ako svi normalni otvore preporucene prozore. Neefikasan sistem koji se kune u energetsku efikasnost dok mu energija izlazi kroz otvoren prozor direkt na minus milion.

Idem da se tetoviram sad u subotu, kad sam zakazivao nisam ni znao da je božić, tek o novoj godini uvidim da se termin poklapa s praznikom, majstoru ne smeta a ni meni, nego lomim se dal da uradim veliko Ž ćirilicom, crvene boje (crveno slovo, ž jer Žićbo), mada bih od ovog lika volio nešto kompleksnije od obične kaligrafije, viđećemo, imate li vi neku ideju?

iste plocice su i u kuhinji na podu...da ne pricamo da svakog dana muz ide da dokupljuje po paket plocica,neke lepkove dzakcice necega...slavina ne valjda mora nova...ovo ko bure bez dnaMoja frejo, to se zove turizam u Srbiji.
U kakvom smo mi bili hotelu jedne godine... ahahahhahaha... al srecom odmah kod zicare pa ajde...
Imam ja jednu.
Istetoviraj mamu na tatu. I to na grudima. Da ti svaka ljubavnica gleda majku dok opstite...![]()

idiupickumaterinu![]()

zamisli peglaju se , ona se dize, i vice "to ljubavi" a mama Dara se smeska sa njegovih grudi... i mase...![]()
mama pravi grimase u zavisnosti od poze