Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćuti Anđo, njegova snaja radila još gore stvari.
Eto, lepo se ne sećam šta je radila, ali kažu da sam doživela takav stres da su mi odmah izbrisali pamćenje putem hipnoze.
bas su se nasli
Lepo da ih staviš u karantin da ne zgražavaju narod.

ima lepe manire![]()
Jujuju,ccccccc sram te bilo kako si samoAko mu još jednom odem u goste, pljunite me.
Češe doupe dok otvara frižider, vadi hranu i postavlja nam na sto, a prethodno čačaka nos, mljacka, grokće, ebogapas.
Doživela sam traume i treba da idem na brisanje memorije.

`nije bas da kod nas nista ne valja, sta kukaju bezveze, evo meni dr opste prakse zakazala kod kardiologa, nema veze sto cu da cekam koji mesec, pa i u inostranstvu se ceka...setam sinoc terazijama, sve je cisto, lepo, ravno, svetla na sve strane-sija se sve, stranaca puno, izlozi puni, svi te vuku da ti nesto poklone, slobodno setam bez straha da ce me neko napasti na ulici, sloboda bre...nema veze sto mi uzimaju svakog meseca 10 hilj od penzije, vazno je da je redovna, nema veze sto mi je porez na nekretnine skocio za 380%, vazno je da se u nasoj zemlji napokon bolje zivi`
rece nas stari komsija, znacajno je reci da je covek magistar prava, bez dece a nema ni kuce ni mace.
![]()

`nije bas da kod nas nista ne valja, sta kukaju bezveze, evo meni dr opste prakse zakazala kod kardiologa, nema veze sto cu da cekam koji mesec, pa i u inostranstvu se ceka...setam sinoc terazijama, sve je cisto, lepo, ravno, svetla na sve strane-sija se sve, stranaca puno, izlozi puni, svi te vuku da ti nesto poklone, slobodno setam bez straha da ce me neko napasti na ulici, sloboda bre...nema veze sto mi uzimaju svakog meseca 10 hilj od penzije, vazno je da je redovna, nema veze sto mi je porez na nekretnine skocio za 380%, vazno je da se u nasoj zemlji napokon bolje zivi`
rece nas stari komsija, znacajno je reci da je covek magistar prava, bez dece a nema ni kuce ni mace.
![]()

striji razdero šaku..prvo kaže ma nije ništa..ja ga nateram da ode u ambulantu...a ono,svaki dan previjanje,duboka rana na prevoju dva prsta i šake...
probudila se sa glavoboljom...i bolovima u stomaku...
mlađi prevrnuo ceo tanjir pun vruće supe sebi na šaku i na butinu...sreća debela trenerka,a sa ruke odma streso...
ja razbucam glavudžu na terasi o drvene sedeljke...oderotina na vrh čela-..
jbmti,samo da prođe ovaj dan...
![]()

Auuhhstriji razdero šaku..prvo kaže ma nije ništa..ja ga nateram da ode u ambulantu...a ono,svaki dan previjanje,duboka rana na prevoju dva prsta i šake...
probudila se sa glavoboljom...i bolovima u stomaku...
mlađi prevrnuo ceo tanjir pun vruće supe sebi na šaku i na butinu...sreća debela trenerka,a sa ruke odma streso...
ja razbucam glavudžu na terasi o drvene sedeljke...oderotina na vrh čela-..
jbmti,samo da prođe ovaj dan...
![]()
ajde bice sve dobro sutra je nov dan 

Ja se već vezala za ovu krznenu bandu i ima da preplačem ko kreten kad ih budem pratila u njihove nove kuće...![]()