Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste Gile..kad tako gledas zaista jeste besmisleno.
Ali iz ugla turistickih radnika,uopste nije.
Ocekuju vecu posetu jbg.
sto narod nema para nije njihov problem.

najbolje da sad i turistički radnici počnu da nam diktriaju kako treba da funkcioniše obrazovanje...mislim,fuuuuj...:bljuc:

- - - - - - - - - -

ne mislim da vecina ima,ali rekla si "znamo koji su ti,da se ne lazemo",kao da smo krimilalci

objasnila ti ZD...:aha:

:eek: pa sta se smejes
Tako je to nama prosle godine objasnjeno
kad smo na pocetku godine dobili objasnjenje zbog cega je raspust iz dva dela

- - - - - - - - - -

ih...zvuci kao bezobrazluk,ako mene pitas

Ma nema to veze. Ranije je zimski raspust trajao 3 nedelje iz cuga zbog grejanja jer su bile jake zime. Sada za tim nema potrebe, a genijalni prethodni ministar je deljenje raspusta objasnio time da se deca za 3 nedelje ulenje i neka slicna glupost.

Kakvi bre turisticki radnici :lol:

pa što su se onda dogovarali sa ministarstvom prosvete...???? :hahaha:

jesi li ti pročitala šta si napisala...????

idi bre Jeco u klinac...:hahaha:

Sta ti je zeno...tako je stajalo u obavestenju...predstavnici zajednice turistickih radnika i predstavnici ministarstva prosvete Srbije dogovorili se o tome da ce zimski raspust biti podeljen na dva dela
ZBOG...bla bla bla

Majke mi moje,razredni moje cerke nam je citao dopis na pocetku prosle godine I sve prevrtao ocima :roll:

A posle smo,pred zimu...istu vest culi na onoj emisiji SAT :eek:

Ma nema to veze. Ranije je zimski raspust trajao 3 nedelje iz cuga zbog grejanja jer su bile jake zime. Sada za tim nema potrebe, a genijalni prethodni ministar je deljenje raspusta objasnio time da se deca za 3 nedelje ulenje i neka slicna glupost.

Kakvi bre turisticki radnici :lol:

e opalac sad...das razjasnimo...
po ovome je onda vođeno računa samo o deci iz Srbije bez Vojvodine...
to se zove diskriminacija...:rtfm:
zašto se o deci južno od Dunava brine dal se ulenje,a o deci severno od Dunava se ne brine...???
da li su deca severno od Dunava niža rasa,pa nije ni bitno razmišljati o njima...????

- - - - - - - - - -

Sta ti je zeno...tako je stajalo u obavestenju...predstavnici zajednice turistickih radnika i predstavnici ministarstva prosvete Srbije dogovorili se o tome da ce zimski raspust biti podeljen na dva dela
ZBOG...bla bla bla

Majke mi moje,razredni moje cerke nam je citao dopis na pocetku prosle godine I sve prevrtao ocima :roll:

A posle smo,pred zimu...istu vest culi na onoj emisiji SAT :eek:

pa što ga onda ne podele i Vojvođanima na dva dela,aaaa...???'
jesmo li mi neki izrodi ove države...???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back