Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.709
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa daj budi realna...koliko košta smeštaj,hrana,oprema,ski pas...misliš da većina Srba ima da si priušti..????![]()
pa daj budi realna...koliko košta smeštaj,hrana,oprema,ski pas...misliš da većina Srba ima da si priušti..????![]()
Jeste Gile..kad tako gledas zaista jeste besmisleno.
Ali iz ugla turistickih radnika,uopste nije.
Ocekuju vecu posetu jbg.
sto narod nema para nije njihov problem.

ne mislim da vecina ima,ali rekla si "znamo koji su ti,da se ne lazemo",kao da smo krimilalci

ne mislim da vecina ima,ali rekla si "znamo koji su ti,da se ne lazemo",kao da smo krimilalci

najbolje da sad i turistički radnici počnu da nam diktriaju kako treba da funkcioniše obrazovanje...mislim,fuuuuj...
- - - - - - - - - -
objasnila ti ZD...![]()

najbolje da sad i turistički radnici počnu da nam diktriaju kako treba da funkcioniše obrazovanje...mislim,fuuuuj...
- - - - - - - - - -
objasnila ti ZD...![]()
Kad mogu svi ostali, sto ne bi mogli i oni![]()
pa cekaj drtagisa,ako imas lovu ,to je kao nesto sramno?kao neka druga rasa?krades od gladnih?ne kapiram?samo ovi sto nemaju leba da jedu se racunaju?

NIsu turisticki radnici ti koji kroje obrazovanje.
I to svi znamo.
Ali...u dogovoru sa ministarstvom prosvete,pretumbali su raspust da njima bude potaman.

Spavaš li mirno, smokvo, smokvičice? Ko zna kako si došla do para sa kojima ćeš na Kop!![]()

NIsu turisticki radnici ti koji kroje obrazovanje.
I to svi znamo.
Ali...u dogovoru sa ministarstvom prosvete,pretumbali su raspust da njima bude potaman.

pa cekaj dragisa,ako imas lovu ,to je kao nesto sramno?kao neka druga rasa?krades od gladnih?ne kapiram?samo ovi sto nemaju leba da jedu se racunaju?
nije sramno...lepo je što imaš...svaka čast...
a oblacenje na najlonu se ne racuna,a![]()

misim,stvarno...![]()
pa sta se smejesOvo vec zvuci kao Dosije X![]()
pa sta se smejes
Tako je to nama prosle godine objasnjeno
kad smo na pocetku godine dobili objasnjenje zbog cega je raspust iz dva dela

pa sta se smejes
Tako je to nama prosle godine objasnjeno
kad smo na pocetku godine dobili objasnjenje zbog cega je raspust iz dva dela
- - - - - - - - - -
ih...zvuci kao bezobrazluk,ako mene pitas

pa što su se onda dogovarali sa ministarstvom prosvete...????
jesi li ti pročitala šta si napisala...????
idi bre Jeco u klinac...![]()

Ma nema to veze. Ranije je zimski raspust trajao 3 nedelje iz cuga zbog grejanja jer su bile jake zime. Sada za tim nema potrebe, a genijalni prethodni ministar je deljenje raspusta objasnio time da se deca za 3 nedelje ulenje i neka slicna glupost.
Kakvi bre turisticki radnici![]()

Sta ti je zeno...tako je stajalo u obavestenju...predstavnici zajednice turistickih radnika i predstavnici ministarstva prosvete Srbije dogovorili se o tome da ce zimski raspust biti podeljen na dva dela
ZBOG...bla bla bla
Majke mi moje,razredni moje cerke nam je citao dopis na pocetku prosle godine I sve prevrtao ocima
A posle smo,pred zimu...istu vest culi na onoj emisiji SAT![]()
Dobro se secam da je doticni to izjavio.
Je su li ukinuli onaj jesenji raspust? Posto su i oko njega tupili na istu temu.
Ебо зиму и ко је волЕ, жели, нада јој се и тако то...
Не знам јел сам рекао да подржавам глобално отопљавање?!?![]()
Dobro se secam da je doticni to izjavio.
Je su li ukinuli onaj jesenji raspust? Posto su i oko njega tupili na istu temu.