Antigon@
Elita
- Poruka
- 17.011
Iebes ti wifi i u vozu prolazi zivot pored nas u pm
Prolazi nego šta, ali neki nemaju pojma o vremenu.
Misle da će živeti večno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iebes ti wifi i u vozu prolazi zivot pored nas u pm
Super,gde si bila?
Prolazi nego šta, ali neki nemaju pojma o vremenu.
Misle da će živeti večno.
Mene je opet uhvatio cmizdrav period. Kao, super sam. A kada ostanem sama- buuuuu! smrc!![]()
Ju bre, pa jel ima razlog zasto ili samo od sebe?
Ma... Mora nekad da proradi riba (horoskop) u meni. Bicu ok![]()
Pitam jer ako je tek onako, samo od sebe dodje ta tuga, pa pokrene lavinu tuznih misli ili secanja, ne valja ti to,onda bi trebalo da odes kod psihologa kad te uhvati takav period da popricas sa njima, zdravo je to, zdravije nego da sama to prolazis
Ako je neki spec razlog pa te rastuzilo to je ok, to je drugo....

ma jok...Ma... Mora nekad da proradi riba (horoskop) u meni. Bicu ok![]()
Pitam jer ako je tek onako, samo od sebe dodje ta tuga, pa pokrene lavinu tuznih misli ili secanja, ne valja ti to,onda bi trebalo da odes kod psihologa kad te uhvati takav period da popricas sa njima, zdravo je to, zdravije nego da sama to prolazis
Ako je neki spec razlog pa te rastuzilo to je ok, to je drugo....

ma normalno je to kada je promena vremena. a usamljenost je najgadniji osecaj i javlja se kada nedostaje osecaj bliskosti. ti si draga osoba, verujem da ces naci nekog za sebe ubrzo. znamo se mi od ranije. ugasila sam stari nalog odavno.

Forum je prso... cak I tema ribetine je otisla u k :/ poceo sam stavljati licne ulove iz svoje kolekcije al me vredi(( ****** ljudi stavljaju ruzne ribe uzaaas!

Pakao, sanjam jednu dijevu već treći put, svaki put ljepše nego prethodni, kakva milina ljudi moji, kako se samo smejemo. Onda se probudim i ceo dan ne mogu da dišem od muke, jer nit je moja nit će nekad biti. Nisu sve noćne more iskeženi monstrumi i tragične priče.
(((((Ker se vratio kuci i sad ne bezi vise mrcina, a bas sam hteo njegovih 34 kvadrata za nesto drugo![]()

Pakao, sanjam jednu dijevu već treći put, svaki put ljepše nego prethodni, kakva milina ljudi moji, kako se samo smejemo. Onda se probudim i ceo dan ne mogu da dišem od muke, jer nit je moja nit će nekad biti. Nisu sve noćne more iskeženi monstrumi i tragične priče.