Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma... Mora nekad da proradi riba (horoskop) u meni. Bicu ok ;)

Pitam jer ako je tek onako, samo od sebe dodje ta tuga, pa pokrene lavinu tuznih misli ili secanja, ne valja ti to,onda bi trebalo da odes kod psihologa kad te uhvati takav period da popricas sa njima, zdravo je to, zdravije nego da sama to prolazis

Ako je neki spec razlog pa te rastuzilo to je ok, to je drugo....

Pitam jer ako je tek onako, samo od sebe dodje ta tuga, pa pokrene lavinu tuznih misli ili secanja, ne valja ti to,onda bi trebalo da odes kod psihologa kad te uhvati takav period da popricas sa njima, zdravo je to, zdravije nego da sama to prolazis

u ovim godinama, uvek se nadje razlog za stres... :aha:

to je kao kad porodilju pitaju jel umorna? :lol: ma jok...

Nije samo od sebe. Ima svasta udrobljeno... OK sam sada :zag:

- - - - - - - - - -

ma normalno je to kada je promena vremena. a usamljenost je najgadniji osecaj i javlja se kada nedostaje osecaj bliskosti. ti si draga osoba, verujem da ces naci nekog za sebe ubrzo. znamo se mi od ranije. ugasila sam stari nalog odavno.

Joj, nije to. Hvala ipak :)

Pakao, sanjam jednu dijevu već treći put, svaki put ljepše nego prethodni, kakva milina ljudi moji, kako se samo smejemo. Onda se probudim i ceo dan ne mogu da dišem od muke, jer nit je moja nit će nekad biti. Nisu sve noćne more iskeženi monstrumi i tragične priče.

Pakao, sanjam jednu dijevu već treći put, svaki put ljepše nego prethodni, kakva milina ljudi moji, kako se samo smejemo. Onda se probudim i ceo dan ne mogu da dišem od muke, jer nit je moja nit će nekad biti. Nisu sve noćne more iskeženi monstrumi i tragične priče.

blago tebi, ja sanjam samo kad sam strejt, sto znaci da nisam sanjao barem 20 godina :((((((

dan mi se pretvorio u jedan od gorih u zivotu
kad se sve sabere ja jedino na neki budizam da se bacim
pa kao sve su to iskusenja, mozes ti to i to i to...a vamo...
i puno je gore kad znas sta je iza kulisa
onda nemas ni luksuz mishije utjehe ono kad sebe
lazes kako si ti u pitanju i kako zbog toga sigurno nesto mozes promijeniti

Ja sam sanjala stado krava...jedna mi je otela nove i omiljene gatje, pa sam morala da je jurim njivom...vratila mi ih sa rupicom na pozadini...:(
I bas me steglo u grudima...bem ti sto bas nove gatje..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back