smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
A macka je podbacilamacko, zvala je tebe da bude zabavnije advokaticama![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A macka je podbacilamacko, zvala je tebe da bude zabavnije advokaticama![]()

Nesto me mucio stomak ,a i valjda sam se naspavalaSmoki sto si budna u ovo gluvo doba?
Izvinjavam se sto sam izneverila ocekivanja.macko, zvala je tebe da bude zabavnije advokaticama![]()

I najboljima se dogadja. Eto i Nole izgubio sinoc.A macka je podbacila![]()

Šta ja imam njega da puštam sa 25 godina, a vidiš da je zaspao usred filma pa i nije neki.Kakve bre odgovornosti? Da sam videla taj papir,znas kad bih dete pustila,nema veze sto su mi oba deteta bradata
To ti je Smokvo samo zahtev producenata...Film je verovatno neki teski horor,i potpisu se da ako im pozli od scena krvi ili ko ima fotosenzitivnu epilepsiju (mislim da se tako zove) .Verovatno je neko ko je osetljiv pao u nesvest negde u svetu...Pa svejedno.meni to dize paniku
Jeste, dobro je. Stentovan je i stabilan.Kad rece djoka,kaze mi sin da je balasevic doziveo infartk?![]()
pazi ko joj kazeSmoki sto si budna u ovo gluvo doba?

To je jedna vrsta SedumaMi ne pravimo melem, uvek imamo tu biljčicu u žardinjeri na terasi, samo oljuštimo opnu lista i namažemo na problematično mesto.
Mina, biljka je mesnata, ima bledo ružičasti cvet, sukulenta je kao i čuvarkuća. KOd nas se još zove i debela koka
Na zadnjem magnetu je bilo kao ok, samo sto sam ja svesna da to ne znaci puno, sve je tu nrpredvidivo 
Affrooo, pozotivno samo. Boli te mozda i od promene vremena oziljak..ajde da prvo pripisemo tom narodnom verovanju da ne mracimo.Boli me noga, tamo gde je rez sve nekako ljubicasto, a tako nikad nije bilo, a podrucje koje je zraceno nekako sareno, gde crveno gde belo, i na mestima me pece kao da varnici ispod koze, a tako je bilo kad se zlotvor pojavio, to varnicenje. Nisam pametnacsra da radim, za 14 dana mi je kontrola ko zna sta ce mi doca reciNa zadnjem magnetu je bilo kao ok, samo sto sam ja svesna da to ne znaci puno, sve je tu nrpredvidivo
![]()
Ja sve tako i pripisujem vremenu ali me cudi kako je uvek oziljak bio bled jedva vidljiv, a sad postao bordo/ljubicast.Affrooo, pozotivno samo. Boli te mozda i od promene vremena oziljak..ajde da prvo pripisemo tom narodnom verovanju da ne mracimo.
Moze. Moja klinka je pre mesec I po dana imala intervenciju neku malu, i smiriolo se sve lepo zaraslo, juce nam pokazuje kaze vidi kako je bordo, i boli..Nas dvoje u glas: promena vremena. ona kaze jeste vi vracevi brate...Ja sve tako i pripisujem vremenu ali me cudi kako je uvek oziljak bio bled jedva vidljiv, a sad postao bordo/ljubicast.

Pa bas, sve mislim samo jos babe po selima veruju u taj uticaj vremena na sve i svastaMoze. Moja klinka je pre mesec I po dana imala intervenciju neku malu, i smiriolo se sve lepo zaraslo, juce nam pokazuje kaze vidi kako je bordo, i boli..Nas dvoje u glas: promena vremena. ona kaze jeste vi vracevi brate...![]()