Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne izrazava zelju da ode sa mnom kod lekara jos uvek - to se ne spominje,o tome se cuti kao da se negira da se desava,kao da ce zbog negacije proci a nece,zbog toga se samo jos vise plasim,jos vise sam zabrinuta.
............
Opet se ponovilo isto - ne smem ni da pitam,plasim se odgovora - odvratno je,ne treba da se desava,ali se desava,sramota me je zbog toga a ne mogu da uticem nikako.Nekada sam se nervirala sada gledam u jednu tacku - ne mogu da resim,bolje da cutim jer cu u najboljem slucaju biti izignorisana.

Ovaj moj sin...na Paliću u jednom malom bioskopu na glasu, ima dead lake horror & wine festival, on redovno ide na te projekcije.
Juče vidim da film koji počinje u 24 h navodno nosi sa sobom obavezu da se potpiše odricanje od odgovornosti...tra...la...la
Danas ga pitam kako je bilo, kaže, ma ništa, i on i drugarica sa kojom je išao, su zaspali na sred projekcije. Kaže jako su udobne fotelje i toplo je i poslužili su ih dobrim vinom...

Pa svejedno.meni to dize paniku
To ti je Smokvo samo zahtev producenata...Film je verovatno neki teski horor,i potpisu se da ako im pozli od scena krvi ili ko ima fotosenzitivnu epilepsiju (mislim da se tako zove) .Verovatno je neko ko je osetljiv pao u nesvest negde u svetu...
Ne znaju da nase ljude ne moze da prepadne ni rat uzivo,a kamoli neki film :D

Dobro ipak valja preduzeti mere zaštite, kao kad je Đokina baba sa ekipom u bioskopu gledala Povratnika, kad Đoko naredi: ''Živane, pokrij joj oči kada ide krupna scena, to je film o dođošima.'' :lol:

Izasla iz kuce u pola sedam, jela u sedam, ubila se od posla do 17h, provristala pet puta (nisam se rasplakala), krenula po dete da stignem do 17:30h jer se skola zatvara, zakuca se tip u nas kod cuburskog, u onom jbnom crevu, onda sam trcala do skole, posto auto nije mogao dalje, jedva stigla, u 5 po do pola sest, dovukli se kuci sa sve skolskom torbom od tri tone

shvatim da nisam jela nista ceo dan, narucim picu, porzdrnem picu, prozdrnem baron tortu i sad me grize savest i bole me vrat i potiljak, ne znam samo kako se zakucao u nas tako jako kad smo mileli jbt

Boli me noga, tamo gde je rez sve nekako ljubicasto, a tako nikad nije bilo, a podrucje koje je zraceno nekako sareno, gde crveno gde belo, i na mestima me pece kao da varnici ispod koze, a tako je bilo kad se zlotvor pojavio, to varnicenje. Nisam pametnacsra da radim, za 14 dana mi je kontrola ko zna sta ce mi doca reci :mrgreen: Na zadnjem magnetu je bilo kao ok, samo sto sam ja svesna da to ne znaci puno, sve je tu nrpredvidivo :dash:

Boli me noga, tamo gde je rez sve nekako ljubicasto, a tako nikad nije bilo, a podrucje koje je zraceno nekako sareno, gde crveno gde belo, i na mestima me pece kao da varnici ispod koze, a tako je bilo kad se zlotvor pojavio, to varnicenje. Nisam pametnacsra da radim, za 14 dana mi je kontrola ko zna sta ce mi doca reci :mrgreen: Na zadnjem magnetu je bilo kao ok, samo sto sam ja svesna da to ne znaci puno, sve je tu nrpredvidivo :dash:
Affrooo, pozotivno samo. Boli te mozda i od promene vremena oziljak..ajde da prvo pripisemo tom narodnom verovanju da ne mracimo.

Moze. Moja klinka je pre mesec I po dana imala intervenciju neku malu, i smiriolo se sve lepo zaraslo, juce nam pokazuje kaze vidi kako je bordo, i boli..Nas dvoje u glas: promena vremena. ona kaze jeste vi vracevi brate... :zcepanje:
Pa bas, sve mislim samo jos babe po selima veruju u taj uticaj vremena na sve i svasta :)
Kako bi samo bila srecna da to i jeste istina i da nije nista znacajno :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back