Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovako nesto,samo da je sal veci

x309381100699305604_6.jpg

A što tako rano, zar nije maja? Koliko je stara..?

Pa zato sto se vec zadnjih mesec dana muci sirota, ne mogu vise da je gledam kako se muci, mjauce trti se non stop, cvili, sirota
Ma ima preko 6 mes, trebalo bi da je oko 8
Ja sve razvlacim zbog nekih uklapanja sa vremenom, da sam tu da mogu da je cuvam za vreme oporavka, i ajde reko vise sad da resimo
Trebalo je pre ulaska u teranje al lecili smo usta

Mislio sam da mačence nema više od 5, po fotkama...i ona je baš lijepa jedna mačka.....da, kod ženki je teže, mužjaci već sutradan stanu na noge, malo ošamućeni, al teraju.

Moja je jedan dan bila kod veta,sutradan smo je doveli kuci
par dana je nosila onu kragnu i bila sva pogubljena,jer nigde nije mogla da prodje od nje
kad smo to skinuli,bila je ko nova
Posle nedelju dana skinuli konce i cao

Sad nas to ceka sa snaucerkom,samo da jos malo poraste

Mislio sam da mačence nema više od 5, po fotkama...i ona je baš lijepa jedna mačka.....da, kod ženki je teže, mužjaci već sutradan stanu na noge, malo ošamućeni, al teraju.

Nemas refernetno telo na fotkama pa ti se cini, inace ****** je narasla i ugojila se :D
Ona je kid mene stigla kad je bila oko 5mes, tako da sve je ok sto se vremena kad cemo je secnuti
Ono sto mene sekira je sam ovaj cin i oporavak, malo sam se potresla da ne bude nekih komplikacija infekcija boga pitaj

Nemas refernetno telo na fotkama pa ti se cini, inace ****** je narasla i ugojila se :D
Ona je kid mene stigla kad je bila oko 5mes, tako da sve je ok sto se vremena kad cemo je secnuti
Ono sto mene sekira je sam ovaj cin i oporavak, malo sam se potresla da ne bude nekih komplikacija infekcija boga pitaj

samo biraj dobrog veta i ne brigaj
ako ti treba preporuka,pitaj imam odlicne veterinare za te stvari

Jeco mene zeza lokacija, sve preporuke koje dobijam su sa nbg, da je vozim gspom slogiranu necu
Idemo kod ovog naseg pa ce valjda biti ok

Hvala luna, joj, necu plakati za to, ja se bojim nemoj da se ne probudi :eek: dumrem i ja odma
Il neka sepsa posle i sl horori, jao ne smem da razmisljam :pljus:

Koliko se sećam, mora da bude dobro utopljena i na toplom dok se probudi itd...ako idete busom, debelo je ubundaj u transporter ili već šta imate slično.. čini mi se, dafno je bilo... bitje to sve okej...

Jeco mene zeza lokacija, sve preporuke koje dobijam su sa nbg, da je vozim gspom slogiranu necu
Idemo kod ovog naseg pa ce valjda biti ok

Hvala luna, joj, necu plakati za to, ja se bojim nemoj da se ne probudi :eek: dumrem i ja odma
Il neka sepsa posle i sl horori, jao ne smem da razmisljam :pljus:

Nemoj ni da razmisljas o tome.
Ja sam sa moje tri sve to prezivela. Ako ti zatreba savet il pomoc, javi se :) :zag:

zar ne mozes da je ostavis da prenoci kod veta?
Mi smo Juliju ostavili do sutra u podne
tako nam je preporucio,da mu bude 24h pred okom

Pitala sam kako cemo to kaze najbolje je da bude kuci uz vas, on tamo nema nikoga uvece i nocu, a debelo se doplacuje da on to izvede
Blizu mi je nije to frka, peske par min, 24h mu je tel dostupan za ne daj boze
Samo zaboravih da pitam ocu joj davati nesto za bolove posle

- - - - - - - - - -

Nemoj ni da razmisljas o tome.
Ja sam sa moje tri sve to prezivela. Ako ti zatreba savet il pomoc, javi se :) :zag:

:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back