Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prognozeri vremena iebo vas ko vam dade poso

to sam i ja malopre rekla :lol:
sinoc mi stize upozorenje :aaa: oluja, nevreme, grmljavina, ickematerine
ja sam ostavila na zici neke oprane prekrivace da se suze preko noci i mrsko mi bilo da u pola 1 ustajem i unosim ih
neka pokisnu
a od kise ni k
kazu da je nevreme bilo negde kod kraljeva i da je grad unistio ljudima letinu
a napolju sunce

IMG_20170504_232417.jpg

Moroni su medju nama

Citam na fb tekst tj.blog od jedne osobe i ne verujem... Doslo mi da joj napisem Ne s.ri!!!!
Svi su krivi, ona je najbolja zena majka kraljica...
Jao Boze kako ne podnosim prepotentne umisljene blogerke :roll:

Ma htedoh da je unfolujem ali odustadoh... Peskacem je od sada
Ili cu blokirati njene objave

Ne kontam to vazdizanje sebe kao roditelja kroz pljuvanje po drugim roditeljima...

ja kad mene tako nesto smara ja unfolujem te ljude, ne blokiram, ok prijatelji smo znamo se, ali hbg ne odgovara mi ono sto serujes i lajkujes, smara me tematika :lol:
i svima lepo

ja kad mene tako nesto smara ja unfolujem te ljude, ne blokiram, ok prijatelji smo znamo se, ali hbg ne odgovara mi ono sto serujes i lajkujes, smara me tematika :lol:
i svima lepo

Ne mogu jer imamo neku saradnju.
Ali ima opcija da se blokira izbacivanje postova a ostanemo prijatelji.
Jedna je tako davila sa decijim diplomama od prvog zuba, jaslica,engleskog... E kad je okacila sliku torte koju je napravila psu, sa sve svecom, blokirala sam je i nikad je necu odblokirati... :lol:

Jedna je tako davila sa decijim diplomama od prvog zuba, jaslica,engleskog... E kad je okacila sliku torte koju je napravila psu, sa sve svecom, blokirala sam je i nikad je necu odblokirati... :lol:

pa o tome pricam, imas opciju da iskljucis to pracenje, pa ce prestati da ti izlazi sve sto ona objavljuje ljkuje seruje...a i dalje ste prijatelji

- - - - - - - - - -

a vi sa čim davite
nemoguće da sa nečim ne davite na fb

ja davim sa lajkovanjem macaka, i slobodan je da me unfoluje ko god oce od onih sa liste prijatelja, ako ga smara da mu to iskace

ko kaze da ne ocekujem isti tretman koji i dajem :lol:

pa o tome pricam, imas opciju da iskljucis to pracenje, pa ce prestati da ti izlazi sve sto ona objavljuje ljkuje seruje...a i dalje ste prijatelji

- - - - - - - - - -

ja davim sa lajkovanjem macaka, i slobodan je da me unfoluje ko god oce od onih sa liste prijatelja, ako ga smara da mu to iskace

ko kaze da ne ocekujem isti tretman koji i dajem :lol:
Ali zamisli da ti npr.bijes macke po ulici... A ovamo si ljubitelj istih... E to je ono sto mene nervira...

Kao kad bi mene videla da kupujem ad mleko i dajem svom detetu... :lol:

To je ono sto mi dira zivce... ;)
Stani iza svojih reci

mora da je ona tebe odavno unfolovala zbog dojenja :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back