Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pocinje da me vata kriza pred povratak na poso
o ne :sad2:
jos jedan dan imam da uzivam u laganici i lepom osecaju, a onda opet ona robija... Svaki put isto, padnem u depresiju, ko moze da zeli da radi posle vakog odmora...

tako i ja kad odem na posao uvati me neki bedak, padne mi mrak na oči kad vidim one debile, mrzim ceo svet, mrzim sve na poslu al ja im to i kažem pa me ne čačkaju, puste me...al s obzirom da ovaj odmor nigde nisam išao, valjda će lakše da mi padne početak...inače i ja počinjem da radim od ponedeljka
užas

I ja od ponedeljka :rida: mislicu ô tome sutra majke mi necu da se nerviram sto te me podsetili

Ovako se ja osećam kada pomislim da još tri dana imam da vadim crni luk. ne živi mi se, majke mi. :sad2:

Sad je npr muz otiso po cigare
sutra cu da djuskam, napravicu si koktel u kucnoj reziji, votku uvek imam u kuci, jescu voce i slatkise uprkos hrono ishrani i otici cu da mi operu kosu, uzinat :pivce:
minimum

- - - - - - - - - -

Pa cu na poslu da im kazem hebe mi se, ja znam da zivim, znam zasto radim :pivce:

- - - - - - - - - -

Vec mi je lakse :lol:

- - - - - - - - - -

ko moze i duze!
legnemo kasno
da je vreme lepse, izasla bih, al forum mi prija na odmoru, to mi je pa pamti

jutros sam u teretanu slušo pjesmu riječi idu vako nekako...er osam audi ja ležim na haubi...
pa je posle krenula neka red bul da me digne limun votka da me stigne
mukami bilo majkemi

:dash:

jutros sam u teretanu slušo pjesmu riječi idu vako nekako...er osam audi ja ležim na haubi...
mukami bilo majkemi

Djomla KS & Nixxy feat Nikita - Cekam te u Budvi je prva i super djuskavac.Ovo drugo je bilo hit jos 2009.-te ako se ne varam.

Joj volem i ja tebe :lol: Kak si ti romanticna
Sta ti je to...koja vip eminentna zvezda to arlauce?

Dado Polumentolčić :lol:

mukami bilo majkemi

A pa to je tek hitčina tek sad čuo, nemoguće :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back