Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Djomla KS & Nixxy feat Nikita - Cekam te u Budvi je prva i super djuskavac.Ovo drugo je bilo hit jos 2009.-te ako se ne varam.
a????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djomla KS & Nixxy feat Nikita - Cekam te u Budvi je prva i super djuskavac.Ovo drugo je bilo hit jos 2009.-te ako se ne varam.
jao to ona dva brata retarda dado i sakoDado Polumentolčić
A pa to je tek hitčina tek sad čuo, nemoguće![]()
jao to ona dva brata retarda dado i sako
cije bese ovo kleo se kleo da me je veloeoooo
šta...ti to slušaš ?
Djomla je car totalni.Ovo mi je jedna od omiljenih njegovih pesama:
Sto se tice druge pesme ide ovako:
Skok adrenalina
Drugi dok me dira
Spustila me ne bi ni saka bensedina
Skok adrenalina
U krvi litar vina
Pa reci dal* sam kriva.
Glup tekst ali djuskavac i hit iz 2009.-te godine koji je svuda pustan.
To je naros neki, matoro nešto
- - - - - - - - - -
![]()
i kako posle deca da se ne useravaju od alkohola droga, tih mikseva red bul votka, tekila gluposti...![]()
taj što se kleo kleo je još i dobar u odnosu na ove nove miligrame amadeuse i ostale gluposti
meni to sve ista gowna....sve za kasikaru
i kako posle deca da se ne useravaju od alkohola droga, tih mikseva red bul votka, tekila gluposti...![]()
pa sad ja se pitam jel su deca kreteni zbog muzike il je muzika kretenska zbog današnje decea tim mamlazima ne treba razlog
usirraju se od tih opijata i uz mtv
sve je to isti djavo
prazni mozgovi i muzika za njih, simbioza
kad mu kaem aj malo dejvid bouvita fredija dilana on me gleda belo samo što me ne otera u pitchku materinu
- - - - - - - - - -
pa sad ja se pitam jel su deca kreteni zbog muzike il je muzika kretenska zbog današnje dece
Sto brate??
Mislis da smo za bolje??
Toma Diploma, Stoja, Mitrovic, Loto spisateljica, konjasta Iva Strljic... kakva nacija takvi zabavljaci, politicari i elita...
mislim da masa nije za bolje, ali pojedinci jesu
kakva vrsta takva i muzika
one sa splavova treba za frulom pa u mutni dunav, cisto zbog lokacije, najblizi su![]()
pa to je ono sto sam otvarala temu, kokoska ili jajekad mu kaem aj malo dejvid bouvita fredija dilana on me gleda belo samo što me ne otera u pitchku materinu
- - - - - - - - - -
pa sad ja se pitam jel su deca kreteni zbog muzike il je muzika kretenska zbog današnje dece
Mene to ne potresa... iskreno ti pesmuljci su toliko isprazni da mogu da tutnjaju ceo dan, tesko da cu i registrovati... znam mozda deset refrena tih pesmica i to je to...
Na kraju krajeva pusti neke americke sad najpopularnije... isti debilizam samo na drugu stranu... al' dobro, oni imaju taj luksuz da budu debili...