gost 358859
Poznat
- Poruka
- 7.403
Mozete da slusate ili ne neku muziku ali mrznja je neshvatljiva osobina.
Sto se mene tice death metal,pank i psihodelija mogu da nestanu .
Jopet si upala na temu k'o sljiva u gomno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deca su kreteni zbog roditelja koji ih nisu bolje odgojili... ne moze od toliko pametnih ljudi da ispadne toliko debila...
to tebi nije ni namenjeno, jer se zna da već formiranim ljudima ne može da naškodi... već mlađim populacijama
to tebi nije ni namenjeno, jer se zna da već formiranim ljudima ne može da naškodi... već mlađim populacijama
Pa pazi ja sam se formirala u jeku te muzike... a i ako cemo realno koliko sam oformljena je jako relativno.
i ti misliš da je to dovoljno ?Ako ugasis tv i pustis muziku koju zelis nema problema. Ja sam cerku zarazila svojim slusanjem, i zna sve sto znam i ja iz zlatnih osamdesetih i devedesezih, cak i 70-te
plus sto ona zna i novo, ali zna da kaze da i ne, i da slusa sta joj se svidja, a ne plasira
pruzi mu izbor da zna za bolje i znace
a i nije to jedino presudno
misim jeste bitno al nije jedino
pa misim i ja kad sam odrastao bilo je narodnjaka, a turbo folk je bio u usponu, pa nisam zastranio...al si imao alternativu...čak i pored ono malo kanala na tv-u...a ovo danas nemaš izbora...nemaš alternativu...šta god da pustiš ili grand šou ili parovi, maldivi, ili zvezdice, ili ekskluziv, ili život u trendu...kič i treš na sve strane
pa misim i ja kad sam odrastao bilo je narodnjaka, a turbo folk je bio u usponu, pa nisam zastranio...al si imao alternativu...čak i pored ono malo kanala na tv-u...a ovo danas nemaš izbora...nemaš alternativu...šta god da pustiš ili grand šou ili parovi, maldivi, ili zvezdice, ili ekskluziv, ili život u trendu...kič i treš na sve strane
i što je najgore 99 posto klinaca danas to sluša
eeeeejjj...devedesdevet posto
nemoš nađeš klinca koji sluša nešto normalno![]()
Problem je u tome sto vi postavljate sve to dramaricno... kao ode sve uzkurac... kao da su predjasnje generacije bile pametnije... zaboravljate da ljude mahom cine polupismeni, poluobrazovani i poluinteligentni... nas problem nije rulja, vec elita sto materijalna sto intelektualna koja prakticno ne postoji... a za to je upravo rulja sa konstantnim osecanjem nacionalne inferiornosti kriva. Ja narod sa vecim kompleksom nize vrednosti ne videh nigde, da bi sad sve to pocelo da se pretace u neki nacionalni digniditet i zadojenost.
pa imas
ugasis tv i pustis na tubu ono sto volis
jeste razumem sta hoces reci, zasto moram da gasim tv i da pustam na tubu, sto nema na tvu, i slazem se
ali je tako kako je
ali reci nema izbora je prejako, ima
Imas alternativu uvek... na kraju krajeva i tisina je alternativa.
rulju vodi elita, a eliti odgovara nepismenost...
pričam za SrbijuEvo moje dete... 6 i po godinica... sluša Rammstein "Du hast"![]()
Vaspitanje u muzickom smislu je cudo, i dolazi iz kuce, a ko bulji u glupu spravu taj za bolje nije
a kad to elita nije bila stoka maskirana zlatom
uvek su vodje bile velika stoka, da bi bio ovan predvodnik medju ovcama moras biti bas to - ovan
isto s drugo pakovanje
Netacno.Dete treba pustiti da bira i slusa sta zeli a na sta se sablaznjavaju matorci-neka ne slusaju to.
Gledala sam u "glupu spravu" zvanu tv i odrasla slusajuci od malena Bajagu,krajem osnovne Boru Corbu a posle Marcela.I to je osnova,sve ostalo nadogradnja - Nesa Galija,Miroslav Ilic,Legende,Slobodan Trkulja,Divna Ljubojevic,Sajmon Kertis itd.isl.
------------------------------------------------------------------------------------------
U sustini muzika je za opustanje,stvarno ne podnosim mentalne snobove koji nesto tu dele i drame oko toga sta ko slusa-to je kao u osnovnoj skoli kad su svi bili kul i slusali narodnjake a ja Bajagu recimo.
U sustini da... isto poreklo, isti nacin razmisljanja, samo malo inteligentniji i dominantniji. E onda, sta o nama govore Toma i Vucic jeste da turimo prst na celo.
pričam za Srbiju
Problem je u tome sto vi postavljate sve to dramaricno... kao ode sve uzkurac... kao da su predjasnje generacije bile pametnije... zaboravljate da ljude mahom cine polupismeni, poluobrazovani i poluinteligentni... nas problem nije rulja, vec elita sto materijalna sto intelektualna koja prakticno ne postoji... a za to je upravo rulja sa konstantnim osecanjem nacionalne inferiornosti kriva. Ja narod sa vecim kompleksom nize vrednosti ne videh nigde, da bi sad sve to pocelo da se pretace u neki nacionalni digniditet i zadojenost.
to ti kazem
gowno je od gowana poteklo, nije palo sa marsa
samo je imalo kefalo vise da sve to iskoristi za sebe