gost 358859
Poznat
- Poruka
- 7.403
ja cu prvi da isparim, a imam i hrvatski pasos))))
Ja samo navijam da se ne zarati dok ne zavrsim fax... onda preko grane... msm ja sam stvarno istraumirana tim glupostima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja cu prvi da isparim, a imam i hrvatski pasos))))
Чујте Срби, malopre mi se javio Прецедник telefonom na Twitter, kaže zadovoljan je vašim angažmanom na forumu. Hajde kad se donekle otreznite javite se za orden, dok nije krenula sezona pečenja rakije.

Јел ти Цолинда послала захтЈев за познанство?Чујте Срби, malopre mi se javio Прецедник telefonom na Twitter, kaže zadovoljan je vašim angažmanom na forumu. Hajde kad se donekle otreznite javite se za orden, dok nije krenula sezona pečenja rakije.
Elekrika mozemo mi njih da osudjujem, ali ni mi ne gledamo nesto bolje Siptare nego Hrvati nas. Realno.
obavila jedan neprijatan razgovor
ostao mi jos jedan
u pm sahranice me emotivnost..sto bre ne mogu da budem kucka

...
...obavila jedan neprijatan razgovor
ostao mi jos jedan
u pm sahranice me emotivnost..sto bre ne mogu da budem kucka
Jel to otpustas? Jeste neprijatno, ali sto se mora nije tesko.
otpustam
dala sam priliku
nikome nisam od plate odbila ni za jednu gresku za sve ove godine
htela sam ljudski
nece ljudski
ok
onda otkaz
meni treba produktivan personal, a ne manipulatori
Читам ово и притисак ми расте. Која је то стока смрдљива, немам речи.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/578391/Hrvati-prebili-mladica-samo-zato-sto-je-Srbin
Ti bese imas teretanu, zar ne?
Verujem da u svakoj firmi ima posla, ali sa ove tacke gledista ne mogu da shvatim sta moze da podje po zlu.
otpustam
dala sam priliku
nikome nisam od plate odbila ni za jednu gresku za sve ove godine
htela sam ljudski
nece ljudski
ok
onda otkaz
meni treba produktivan personal, a ne manipulatori
 ))))
))))srozavanje kriterijuma koji postavis kad si u poslu preko dve decenije

.
 .
...jel realno da me svako vece uhvati neki strah i tuga...i onda pobegnem u sobu da me cure ne gledaju takvu...izgleda da me pilako hvata panika od te glypave iperacije, sto se visw primice... Za dve, tri nedeljw cu kyci sta ce tek rad biti kad se osamim..

Држи се, знам да није лако.
A kao drzim se preko dana, i imam onako prilican broj obaveza, lepih, i nekad se ni nw setim toga dok ne smrkne...al vece me nesto smori totalno...