Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чујте Срби, malopre mi se javio Прецедник telefonom na Twitter, kaže zadovoljan je vašim angažmanom na forumu. Hajde kad se donekle otreznite javite se za orden, dok nije krenula sezona pečenja rakije.

• Podržavam
Reactions: Em.
otpustam
dala sam priliku
nikome nisam od plate odbila ni za jednu gresku za sve ove godine
htela sam ljudski
nece ljudski
ok
onda otkaz
meni treba produktivan personal, a ne manipulatori

Ti bese imas teretanu, zar ne?
Verujem da u svakoj firmi ima posla, ali sa ove tacke gledista ne mogu da shvatim sta moze da podje po zlu.

otpustam
dala sam priliku
nikome nisam od plate odbila ni za jednu gresku za sve ove godine
htela sam ljudski
nece ljudski
ok
onda otkaz
meni treba produktivan personal, a ne manipulatori

Izuzetno lepo od tebe što si probala sve ljudski da rešiš, ali mislim da treba da se odbije od plate.
Što kaže smorko, ne znam šta je uopšte moglo poći po zlu, al ok, i ako jeste.
Jednom kažeš lepo, drugi put oštro, treći put skidaš od plate, četvrti put otkaz.
Tako kod nas funkcioniše, doduše do četvrtog još uvek niko nije stigao, istutnji se šefica a i radnici se uozbilje kad ih šibne po džepu.
Ne znam ni kakvi su ljudi kad ne vredi ljudski da im govoriš, a ne znam ni kakve su povrede rada u pitanju, a nije ni bitno, ne moram ja sve da znam :)))))

- - - - - - - - - -

srozavanje kriterijuma koji postavis kad si u poslu preko dve decenije

Kriterijuma u kom pogledu?
Nedolazak na vreme? Neprofesionalnost, nekolegijalnost?
Nepovesvećenost poslu?
Nevezano za ovu priču, baš me interesuje kako to sve izgleda :zauz:

...jel realno da me svako vece uhvati neki strah i tuga...i onda pobegnem u sobu da me cure ne gledaju takvu...izgleda da me pilako hvata panika od te glypave iperacije, sto se visw primice... Za dve, tri nedeljw cu kyci sta ce tek rad biti kad se osamim..

A kao drzim se preko dana, i imam onako prilican broj obaveza, lepih, i nekad se ni nw setim toga dok ne smrkne...al vece me nesto smori totalno...

Узми да читаш нешто шаљиво док се не онесвестиш од умора. Или гледај како сецкају лук и краставац на 24 сата кујна.

Највеће глупости најбоље одвраћају мисли.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back