Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne bas...Nemacka je jaka...znam im mentalitet, njima uzimaju pola plate na ime poreza, oni rec ne kazu...hteli mi da verujemo ili ne oni jesu skroman i vredan narod...imaju mane koje nisu male ali stoji da su skromni i protestantski radni...on ako moze da umesi nece da kupi...takva im je glava...

e pa ja nisma nemica, ja sam srpkinja...moje potrebe su ipak drugacije. :mrgreen: :lol:

А да ли би ти мене примила, пошто су се ови белокапци опасно примакли мом граду?

Или и за мене имаш штанглу :sad2:

primila bih te, ali moras da doprinosis nekako u kucu, inace ce nam se srusi kad nam stigne racun za struju ili infostan. :sad2:

- - - - - - - - - -

kad aca vucko dodje i dune, a mi ko dva praseta. :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Bi, kako ne bi.

- - - - - - - - - -

Sta ima da te primi kad ce za godinu u Bg-u biti gore nego na Kosovu. Jos neko imao bisernu ideju da ih naselimo po Vojvodini.+ ti si Srpkinja, znaci pravo na socijalnu pomoc nemas, to je samo za ove ostale.

socijala za nas je nekih 7 hiljada mesecno ili tako nesto, ne znam tacno.

Bi, kako ne bi.

- - - - - - - - - -

Sta ima da te primi kad ce za godinu u Bg-u biti gore nego na Kosovu. Jos neko imao bisernu ideju da ih naselimo po Vojvodini.+ ti si Srpkinja, znaci pravo na socijalnu pomoc nemas, to je samo za ove ostale.
Саће либтранди да ти се супроставе аргументима који су у нескладу с чињеницама, вођени паролом: Шта ако нема везе с чињеницама, утолико горе по чињенице!

Slatka je ironija da imigranti u tudjim drzavama, najvise grakcu na imigrante koji zavrse kod nas :lol:

Tu je koren rešavanja problema koji je zapljusnuo naš kontinent,ne može tebi biti dobro na duže staze ako ti je kod komšije loše.
Mora se jedinstveno nastupiti.Jer se to podjednako tiče svih nas,iako trenutno ne izgleda tako.

Tu je koren problema koji je zapljusnuo naš kontinent,ne može tebi biti dobro na duže staze ako ti je kod komšije loše.
Mora se jedinstveno nastupiti.Jer se to podjednako tiče svih nas,iako trenutno ne izgleda tako.

jeste, sranja se tichu svih nas
a kajmak ne
ovo ko neka situacija kad broj jedan okupi alanfordovce pa dijeli zasluge i zaduzenja :lol:

...joj Latisa to nije imigrant...mesas emigrante i imigrante

Immigration is the movement of people into a country to which they are not native in order to settle there, especially as permanent residents or future citizens.[1][2] Immigrants are motivated to leave their native countries for a variety of reasons, including a lack of local access to resources, a desire for economic prosperity, family re-unification, escape from prejudice, conflict or natural disaster, or simply the wish to change one's surroundings.

jedno je imigrant koji radi i placa porez, a drugo neko ko ocekuje socijalnu pomoc od drzave.

Citaj sta pise

jeste, sranja se tichu svih nas
a kajmak ne

ovo ko neka situacija kad broj jedan okupi alanfordovce pa dijeli zasluge i zaduzenja :lol:

Ako ti je lakše da gledaš tuđi kajmak dok si u još većim go*nima nego što si do sada bila,samo zvoli.Meni se to ne dopada.
Više mi smetaju go*na oko sebe nego komšijin dobar život.

...joj Latisa...dobro...ja ti kazem da u srpskom jeziku emigrirati i imigrirati nije isto...ja sam emigrant, nisam imigrant...al ok...ako otjes da budes...

- - - - - - - - - -

Ja bash EU zelim da se podavi u Arapima.u
Sto vise Sirijaca i ostalih Crnogoraca to bolje.

...zelja ce ti se ispuniti zli decace...rekoh ja, uhvacena zlatna ribica, i vrcnuh svetlucavim repom

Ako ti je lakše da gledaš tuđi kajmak dok si u još većim go*nima nego što si do sada bila,samo zvoli.Meni se to ne dopada.
Više mi smetaju go*na oko sebe nego komšijin dobar život.

Analogija ti nije najtacnija.
Ako ti taj isti komsija 25g sipa govna u dvoriste a sad krenula i kod njega da pristizu...boze moj.
Svakako necu da ga zalim sto ce i njegova da mi smrde.

Ako je na to na moj racun, jedno je imigrant koji radi i placa porez, a drugo neko ko ocekuje socijalnu pomoc od drzave.

Polako tek su stigli, iskreno ne bi me cudilo da postanu bolji gradjani od sadasnjih.

Nego neko rece dolaze samo muskarci sto nije tacno, svojim ocima vidim da ima dosta zena sa bas malom decom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back