Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
На шта ли им личе станови кад их напусте!!!Isto, 300 evra po glavi, al su stan i dazbine dzabe (od struje, vode do neta i telefona). E ne znam koliki su im stanovi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На шта ли им личе станови кад их напусте!!!Isto, 300 evra po glavi, al su stan i dazbine dzabe (od struje, vode do neta i telefona). E ne znam koliki su im stanovi.

uzimaju i meni, pa cutim, sta cu, nek je i 2000 al da je redovno![]()
...da ali tamo uzmu od tebe i daju drugome...turskom detetu, recimo, cija zamotana majka nosi skuplju odecu od tvoje zene...
Ne bas...Nemacka je jaka...znam im mentalitet, njima uzimaju pola plate na ime poreza, oni rec ne kazu...hteli mi da verujemo ili ne oni jesu skroman i vredan narod...imaju mane koje nisu male ali stoji da su skromni i protestantski radni...on ako moze da umesi nece da kupi...takva im je glava...

pa i ovde daju i djeci i odraslima koji imaju bolji auto od mene i maloljetnu djecu u svajcarskoj, valja to izdrzavati!

e pa ja nisma nemica, ja sam srpkinja...moje potrebe su ipak drugacije.![]()
![]()
А да ли би ти мене примила, пошто су се ови белокапци опасно примакли мом граду?
Или и за мене имаш штанглу![]()

Bi, kako ne bi.
- - - - - - - - - -
Sta ima da te primi kad ce za godinu u Bg-u biti gore nego na Kosovu. Jos neko imao bisernu ideju da ih naselimo po Vojvodini.+ ti si Srpkinja, znaci pravo na socijalnu pomoc nemas, to je samo za ove ostale.
Саће либтранди да ти се супроставе аргументима који су у нескладу с чињеницама, вођени паролом: Шта ако нема везе с чињеницама, утолико горе по чињенице!Bi, kako ne bi.
- - - - - - - - - -
Sta ima da te primi kad ce za godinu u Bg-u biti gore nego na Kosovu. Jos neko imao bisernu ideju da ih naselimo po Vojvodini.+ ti si Srpkinja, znaci pravo na socijalnu pomoc nemas, to je samo za ove ostale.

Slatka je ironija da imigranti u tudjim drzavama, najvise grakcu na imigrante koji zavrse kod nas![]()
Slatka je ironija da imigranti u tudjim drzavama, najvise grakcu na imigrante koji zavrse kod nas![]()
Tu je koren problema koji je zapljusnuo naš kontinent,ne može tebi biti dobro na duže staze ako ti je kod komšije loše.
Mora se jedinstveno nastupiti.Jer se to podjednako tiče svih nas,iako trenutno ne izgleda tako.

...joj Latisa to nije imigrant...mesas emigrante i imigrante
jeste, sranja se tichu svih nas
a kajmak ne
ovo ko neka situacija kad broj jedan okupi alanfordovce pa dijeli zasluge i zaduzenja![]()
Ja bash EU zelim da se podavi u Arapima.u
Sto vise Sirijaca i ostalih Crnogoraca to bolje.
Ako ti je lakše da gledaš tuđi kajmak dok si u još većim go*nima nego što si do sada bila,samo zvoli.Meni se to ne dopada.
Više mi smetaju go*na oko sebe nego komšijin dobar život.
...joj Latisa...dobro...ja ti kazem da u srpskom jeziku emigrirati i imigrirati nije isto...ja sam emigrant, nisam imigrant...al ok...ako otjes da budes...
...zelja ce ti se ispuniti zli decace...rekoh ja, uhvacena zlatna ribica, i vrcnuh svetlucavim repom
Ako je na to na moj racun, jedno je imigrant koji radi i placa porez, a drugo neko ko ocekuje socijalnu pomoc od drzave.