Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha, pa vidim ja ne odgovaraš mi, a poslao sam ti, brat bratu, ima jedno oko 378 do 398 poruka.

Ćuti, sad mi je laknulo, taman sam mislio da me raskačinješ!

e, jel ima intersport ili neka veca sportska radnja tamo
ako ima idi i pogledaj kakav je izbor - mozda nadjes mekinli, merel, timberland, ribok ili cak najke na taj fazon
to sad prave za pjesacenje, planinarenje, bicikliste...rekreativce razne
ima i koznih, laganih...djeluju vise kao cipela nego kao patika

ako ima idi i pogledaj kakav je izbor - mozda nadjes mekinli, merel, timberland, ribok ili cak najke na taj fazon

jel ovo za mene?
ima tih velikih sportskih i u kg ali nema za rajka kapa tu
videcu po bgu mozda ima veci izbor...ovde po sportskim samo furaju one papagajske patike

meni office daje nadu...ovde je mali i malo modela imaju...videcu u bg u vise radnji
polagala sam nadu u skecers al ovde samo skaj

probala sam gomilu baletanki i nisam uzela ni jedne jer su meni neudobne i kalupi mi nd odgovaraju
i onda probam ove i raspametim se http://www.officeshoes.rs/cipele-skechers-cipele-cipele/2852
ali cena uzas....ok prava koza memo pena udobno sve stoji realna je cena ali meni djavo ne da da dam te pare za njih....pogotovo sto mi je primarno da uzmem cipele pa kad se sabere mnogo je to para
ali od novembra ih smekam, tad sam ih probala dok sam uzimala cizme kod njih, i od tad su mi u mislima jer patim za udobnim baletankama...kuburim leti sa obucom furam samo japanke
sta da radim :sad2: mnogo para bre i sad kukam

probala sam gomilu baletanki i nisam uzela ni jedne jer su meni neudobne i kalupi mi nd odgovaraju
i onda probam ove i raspametim se http://www.officeshoes.rs/cipele-skechers-cipele-cipele/2852
ali cena uzas....ok prava koza memo pena udobno sve stoji realna je cena ali meni djavo ne da da dam te pare za njih....pogotovo sto mi je primarno da uzmem cipele pa kad se sabere mnogo je to para
ali od novembra ih smekam, tad sam ih probala dok sam uzimala cizme kod njih, i od tad su mi u mislima jer patim za udobnim baletankama...kuburim leti sa obucom furam samo japanke

..pa sacekaj da spuste cenu jos..samo je pitanje hoce li ih biti tada...

..pa sacekaj da spuste cenu jos..samo je pitanje hoce li ih biti tada...

ovo je cena od jesenas i nikako da padne
ne verujem ni da ce
skajcina sa plasticnim djonom pa su preko 2000 po obicnim radnjama sto bi ti ovo dali za ispod 5
ebiga sve ima svoje

ma ja sam idiot imam tri para obuce i zao mi da kupujem stvari i uvek se neckam kad treba na odecu/obucu da dam pare a realno treba mi jer nemam
al zato dam opusteno isto toliko na kartu do nekog mesta :lol: svako ima neke svoje tripove

ovo je cena od jesenas i nikako da padne
ne verujem ni da ce
skajcina sa plasticnim djonom pa su preko 2000 po obicnim radnjama sto bi ti ovo dali za ispod 5
ebiga sve ima svoje

ma ja sam idiot imam tri para obuce i zao mi da kupujem stvari i uvek se neckam kad treba na odecu/obucu da dam pare a realno treba mi jer nemam
al zato dam opusteno isto toliko na kartu do nekog mesta :lol: svako ima neke svoje tripove

..pa ti zamisli kako ce ti biti lepo kad u njima budes setala po tim nekim mestima i kupi..eto ja bi tako...

ajde bre kukaš za 5ipo iljada
sačuvaj bože

kako ce mi biti udobno dok spartam svetom :zaljubljena:
sto si kvarna joj pogodi me u zivac ako kupim ubicu te :lol:

ma sta je s onim kol centrom ja te izgrdih ti ne odgovaras jesi ih odjebala il ces da pustih da te ebu

...odjebala..pa nisam ja debil da idem nedelju ili dve da mi kazu da ne odgovaram, a pritom da im u tom periodu
utrpam u dzep bar jedno 40.000 dinara...hvala lepo malo sam ja pametnija...a i oni shvatili da sam ih procitala...

....pa vidis kako sam te ubedila sa dve reci:lol: idi bre i kupi kad mozes da pruzis sebi, pruzi...ne cicijasi na sebi
i svojim nogama nikad..cicijasi na cokoladama...hbg pojedes toliko cokolade za mesec dana..ili neceg drugog...
...ajd i da slikas da vidim kako ti stoje:ok:

Ne bi ja dala te pare za baletanke, nema sile, ma kako da su udobne.
Za te pare ja ovde kupim čizme bre!

...gde?
...jesu kozne?
...ja imam jedne evo izdisu vec drugu zimu...a ima im jedno 6-7 g i vreme je da kupujem nove,
al se para nema za prave kozne i onda mi zao pa ne kupujem nikakve....a moracu, samo ne znam od cega...kad
dodje zima budu preskupe, kad pojeftine u prolece meni tad treba nesto drugo i tako vec neko vreme:mrgreen:

...odjebala..pa nisam ja debil da idem nedelju ili dve da mi kazu da ne odgovaram, a pritom da im u tom periodu
utrpam u dzep bar jedno 40.000 dinara...hvala lepo malo sam ja pametnija...a i oni shvatili da sam ih procitala...

....pa vidis kako sam te ubedila sa dve reci:lol: idi bre i kupi kad mozes da pruzis sebi, pruzi...ne cicijasi na sebi
i svojim nogama nikad..cicijasi na cokoladama...hbg pojedes toliko cokolade za mesec dana..ili neceg drugog...
...ajd i da slikas da vidim kako ti stoje:ok:

pa ja sam takva ....na hranu dajem al na predmete tesko....

e ako si....teraj bre te prevarante

mi moramo cipele da kupimo....i to ce da kosta podosta,....pa kad bih dodala i ove baletanke na racun eto belaja zato kukam.....da imam samo baletanke na spisku ne bih kukala
zato cuti i ne blamiraj se takvim izjavama da je 50 e malo para u srbiji gde je plata nekima 100 e da ti ne nalupam samare

a sto bi mene boleli guzovi za neciju platu od 100e

5k baciš u disu i nestane sve to za 2 dana
i onda ti zao da bacis na cipelice da zaradujes sebe

ajde

jel ovo za mene?
ima tih velikih sportskih i u kg ali nema za rajka kapa tu
videcu po bgu mozda ima veci izbor...ovde po sportskim samo furaju one papagajske patike

meni office daje nadu...ovde je mali i malo modela imaju...videcu u bg u vise radnji
polagala sam nadu u skecers al ovde samo skaj
:lol:
Ovo izgleda Vragana sanja da postaje Troja, pa ću i zbog nje da krenem da se "rastačinjem" od pešačenja. :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back