Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kožne, da, u Gepardu za 6000.
Imam dvoje, jedne redovne, jahačke, već teću-četvrtu godinu ih rabim i druge duboke cipele više, po principu martina ali toplije i udobnije, njima je treća godina.
Imaju i krš modela, iz praistorije, muški modeli su im bolji ali i ovde može da se probere ponekad.
Meni je super što su mi relativno blizu pa s vremena na vreme prošetam, vidim šta ima novo.

pa ja sam takva ....na hranu dajem al na predmete tesko....

e ako si....teraj bre te prevarante

..a ja sam oduvek bila spremna da gladujem da bi nesto kupila, jos iz vremena kad su mi tata i mama davali odredjenu sumu za nesto tipa
cipele...a ja hocu sluplje..pa odvajam od uzine dok ne skupim...a nisam morala realno, dali bi mi...nesto mi to bilo lepo...i dan danas sam u
stanju da gulim leba i dzema..ali da kupim dobro parce odece ili obuce tek...za obucu mi nikad nije zao...za krpe i bude, valjda od kad mogu
da se "ogrebem" od cure...kad iznosaju ili im dosadi proslede...a obucu tesko sta mogu da nosim pa moram da kupim....

- - - - - - - - - -

Kožne, da, u Gepardu za 6000.
Imam dvoje, jedne redovne, jahačke, već teću-četvrtu godinu ih rabim i druge duboke cipele više, po principu martina ali toplije i udobnije, njima je treća godina.
Imaju i krš modela, iz praistorije, muški modeli su im bolji ali i ovde može da se probere ponekad.
Meni je super što su mi relativno blizu pa s vremena na vreme prošetam, vidim šta ima novo.

...gde je to? takve mi i trebaju te..ako jahacke...trazim to odavno, ali su uglavnom preskupe...ajde uputi me da se bar obujem i da sam mirna opet ko zna
koliko godina....gde se nalazi taj Gepard?

To je novosadska fabrika, rade neke modele za Tom Tailor i još za neke španske i italijanske marke, za vojsku i policiju, uslužno prave obuću, zato im i varira tako dizajn, al ja se ne bunim, može da se iskopa koješta.
Al mislim da ih ima samo u NS-u.

a sto bi mene boleli guzovi za neciju platu od 100e

5k baciš u disu i nestane sve to za 2 dana
i onda ti zao da bacis na cipelice da zaradujes sebe

ajde
mene stvari ne raduju....kupujem kad mi treba....
cipele mi trebaju i tu ne kukam sto cu da dam velike pare ali baletanke nisu moranje mogu da ih imam i ne moram ...sluzice ako ih uzmem ali ako ih ne uzmem nece biti neke stete....i tu je razlika ,...kad nesto ne mora onda ne volim da placam skupo....shvatio ti to ili ne

a da jedes moras pa je glupo porediti

- - - - - - - - - -

..a ja sam oduvek bila spremna da gladujem da bi nesto kupila, jos iz vremena kad su mi tata i mama davali odredjenu sumu za nesto tipa
cipele...a ja hocu sluplje..pa odvajam od uzine dok ne skupim...a nisam morala realno, dali bi mi...nesto mi to bilo lepo...i dan danas sam u
stanju da gulim leba i dzema..ali da kupim dobro parce odece ili obuce tek...za obucu mi nikad nije zao...za krpe i bude, valjda od kad mogu
da se "ogrebem" od cure...kad iznosaju ili im dosadi proslede...a obucu tesko sta mogu da nosim pa moram da kupim....

- - - - - - - - - -

...gde je to? takve mi i trebaju te..ako jahacke...trazim to odavno, ali su uglavnom preskupe...ajde uputi me da se bar obujem i da sam mirna opet ko zna
koliko godina....gde se nalazi taj Gepard?
ja sam drugacija
jesti se mora i tu ne zalim....zdravlje na usta ulazi...da ne jedes ne mozes
sledece na redu mi je hana za mozak knjige putovanja i sl kulturno intelektualno uzdizanje i tu dajem kad imam
na zadnjem mestu su mi stvari odeca obuca police stolovi i dr to kupujem kad moram
taki sam stvor :aha:

To je novosadska fabrika, rade neke modele za Tom Tailor i još za neke španske i italijanske marke, za vojsku i policiju, uslužno prave obuću, zato im i varira tako dizajn, al ja se ne bunim, može da se iskopa koješta.
Al mislim da ih ima samo u NS-u.

...:rida:a sto kod nas to nema:rida:
...daj neki sajt ako imaju...

- - - - - - - - - -

mene stvari ne raduju....kupujem kad mi treba....
cipele mi trebaju i tu ne kukam sto cu da dam velike pare ali baletanke nisu moranje mogu da ih imam i ne moram ...sluzice ako ih uzmem ali ako ih ne uzmem nece biti neke stete....i tu je razlika ,...kad nesto ne mora onda ne volim da placam skupo....shvatio ti to ili ne

a da jedes moras pa je glupo porediti

- - - - - - - - - -

ja sam drugacija
jesti se mora i tu ne zalim....zdravlje na usta ulazi...da ne jedes ne mozes
sledece na redu mi je hana za mozak knjige putovanja i sl kulturno intelektualno uzdizanje i tu dajem kad imam
na zadnjem mestu su mi stvari odeca obuca police stolovi i dr to kupujem kad moram
taki sam stvor :aha:

..pa dobro svi smo razliciti srecom...:)
..ja ne mislim da su svi siti zdravi, pa se time tesim kad nesto resim da kupim...

probala sam gomilu baletanki i nisam uzela ni jedne jer su meni neudobne i kalupi mi nd odgovaraju
i onda probam ove i raspametim se http://www.officeshoes.rs/cipele-skechers-cipele-cipele/2852
ali cena uzas....ok prava koza memo pena udobno sve stoji realna je cena ali meni djavo ne da da dam te pare za njih....pogotovo sto mi je primarno da uzmem cipele pa kad se sabere mnogo je to para
ali od novembra ih smekam, tad sam ih probala dok sam uzimala cizme kod njih, i od tad su mi u mislima jer patim za udobnim baletankama...kuburim leti sa obucom furam samo japanke
sta da radim :sad2: mnogo para bre i sad kukam

snizice ih jos

kakve veze ima merkator
office radnje
ima ovde rekoh al je mala pa nemaju puno modela
idemo u bg sutra pa cemo spartati, offic radnje su nam prve na spisku

one su vec na snizenju od jesenas...ako ih snize jos to ce biti kad ostane dva broja
vec nema online 40 (moj broj)
al nisu one bitne, ako poludim uzecu ih ako ne necu

cipele mene muce izbor modela....sto sam tako nakriva nista mi se ne svidja :roll:
sad gledam ofisov sajt ono sto mi se svidi nije koza a kosta ko da jeste :roll:
ono sto mi se ne svidi jeste koza...baksuz

usmekah palladium cipele al su platno, nije dobro za prolecne i jesenje kise :roll:

kakve veze ima merkator
office radnje
ima ovde rekoh al je mala pa nemaju puno modela
idemo u bg sutra pa cemo spartati, offic radnje su nam prve na spisku

one su vec na snizenju od jesenas...ako ih snize jos to ce biti kad ostane dva broja
vec nema online 40 (moj broj)
al nisu one bitne, ako poludim uzecu ih ako ne necu

cipele mene muce izbor modela....sto sam tako nakriva nista mi se ne svidja :roll:
sad gledam oofisov sajt ono sto mi se svidi nije koza a kosta ko da jeste :roll:
ono sto mi se ne svidi jeste koza...baksuz

usmekah palladium cipele al su platno, nije dobro za prolecne i jesenje kise :roll:

mislim da je intersport merkatorov

pa to
ja ti za njih rekla
al nemam pojma sta sve ima u kg...a kojot ko kojot... :lol:

dada videla sam za njih da si rekla
iskreno da ti kazem ja kad ulazim u radnju ne gledam gore sta pise ime radnje :lol:
ima gomila sportskih radnji po gradu i u trznim centrima i sve sam ih obisla za mene nema tu nista sto mi se dopada....a vrlo je moguce da sam bila i u toj tvojoj :lol:

vidim i dalje se kupuju baletanke, ja ovoliko dugo ne razmisljam ni auto kad kupujem, u stvari ni priblizno, dovoljno mi je da vidim auto sa 20m, kako stoji, i odma znam jel to za mene ili nije. boze sacuvaj kakve pegle od ljudi.

Koji se put od jutros isključio kotao za grejanje :evil:
Ebte, posmrzavasno se i deca i ja :besan2:
Ko luda Nasta, svaki čas gore dole, uključuj kotao, a ni ledja mu ne okrenem on se isključi
Majstor kaže sve ok, ebo ga majstor da ga ebo, samo da mi se pojavi ako sme, nabiću njega u onaj kotao i stajaću pored da pedantno uključim svaki put :evil:

Ledeni radijatori!!!! :dash:
Radi mi klima, ebem ti klimu, heće li majstor posle da mi plati struju :besan2:
"Nije to, znam ja, ako bolje znaš evo ti popravi sam" :evil::evil::evil:
Znači, nabiću mu ove reči u grlo, ebla sam mu mamu, samo da dodje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back