Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znači ovi leteći pacovi su mi sve usrali lim na prozori...
počeo sam da razmišljam kakva je supa od goluba

- - - - - - - - - -

pa ništa...aj onda da se vratimo svi kolektivno u 1968, nemamo cd, nemamo hendi, nemamo elcede teeve, nemamo satelicku, nemamo nike nego ora 84 patike, nemamo farke nego štofane one partizanske, nemamo auto iz 2005 nego fiću
i onda će budemo modesti, nema kukamo

misim koj si ****** onda pobego u austriju ako ti ovde bilo tako dobro
ne nerviraj me

- - - - - - - - - -

i ti ne kukaš jer nemaš što da kukaš...plata ti ljudska, živiš u normalnoj uređenoj državi...opet pitanje ko iz gornjeg posta...što nisi ostao ovamo

- - - - - - - - - -

i to ti nisi uvodio, tamo je to standard odavno

mojoj sestri su godinama unistavali balkonski vrt
dok nije po ko zna cijem savjetu okacila stare cd-e onako da vise slobodno i ljuljaju se
to ih je, kaze, iz nekog razloga rastjeralo

znači ovi leteći pacovi su mi sve usrali lim na prozori...
počeo sam da razmišljam kakva je supa od goluba

- - - - - - - - - -

pa ništa...aj onda da se vratimo svi kolektivno u 1968, nemamo cd, nemamo hendi, nemamo elcede teeve, nemamo satelicku, nemamo nike nego ora 84 patike, nemamo farke nego štofane one partizanske, nemamo auto iz 2005 nego fiću
i onda će budemo modesti, nema kukamo

misim koj si ****** onda pobego u austriju ako ti ovde bilo tako dobro
ne nerviraj me

- - - - - - - - - -

i ti ne kukaš jer nemaš što da kukaš...plata ti ljudska, živiš u normalnoj uređenoj državi...opet pitanje ko iz gornjeg posta...što nisi ostao ovamo

- - - - - - - - - -

i to ti nisi uvodio, tamo je to standard odavno

dobro u genima nam je da kukamo, sto vise imas sve vise i kukas, a mi gastosi kukamo najvise, jel da?

idete iz krajnjosti u krajnjost, 68 je moj deda spalio, ili godinu ranije, jer su mu uzeli sve, uveli porez da nije mogo vise da ga placa, a nije bio *********
e sad da je to bio mozda bi proso i bolje, a naviklo se imali sve pre toga sto je za to vreme bilo potrebno

vi obično kukate, a ovaj tvoj kolega pivce se ruga lošoj finansijskoj situaciji u kojoj je 90% ljudi u ovoj usranoj državi i nama koji moramo da damo 2/3 plate alavoj birokratiji

- - - - - - - - - -

misim ispado manjina a znam da je malo tih kojima je dobro

- - - - - - - - - -

i eto iznerviro sam se

Ne dirajte vrapce... skoro pa ce ih nestati u Srbiji. Ja ne bih imala srca. Tuga me uhvati kad vidim koliko ih nema. U BGu se ne secam kad sam ih zadnji put videla. Msm da su stavljeni na listu.

Извини, али ја наше врапце чувам, сипам им редовно воду и жито, али трешње не дам :evil:

Да знаш да ми је ћерка љубоморна на врапце, каже да их више волим од ње :zcepanje:

to su leteći miševi
ovde su se pslednjih par godina zapatile one ptičice ko vrapci al imaju ćubu...to nisam primetio da je bilo ranije, al sad ih ima
i tako šetam i tek mi protrči nešto ispred noge, ja se iscimam i kad pogledam - one brzohodajuće ćubaste ptičice

to su leteći miševi
ovde su se pslednjih par godina zapatile one ptičice ko vrapci al imaju ćubu...to nisam primetio da je bilo ranije, al sad ih ima
i tako šetam i tek mi protrči nešto ispred noge, ja se iscimam i kad pogledam - one brzohodajuće ćubaste ptičice

Код нас их зову сковранци, то су праве напасти, можда стварно помогне ово са ЦД-овима.

На кесе више не реагују, једино да ја заузмем бусију као страшило :zcepanje:

Мени је једном улетео слепи миш кроз прозор, једва смо га пронашли, завукло се сироче испод кревета.

Да знаш да ноћу дишу као вампири у филмовима страве и ужаса :sad2:

Нама је подрум био пун слепих мишева, некад се завуку иза висећих делова.

Pa i ja bih se zavukla da sam kod tebe upala...:lol:

Какав непрејебиви хумор :lol:

- - - - - - - - - -

Да знаш да ноћу дишу као вампири у филмовима страве и ужаса :sad2:

Нама је подрум био пун слепих мишева, некад се завуку иза висећих делова.

Да их видиш лети како пролећу свуда око зграде, ноћу. Неко неупућен би помислио да су птице.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back