TheMakica
Aktivan član
- Poruka
- 1.537
Da mi je njen mozak na 2 dana da dusu odmorim..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kolegi bolesno dijete, sjedi sa mnom u kancelariji, virus mi prenio, ebacu mu kevu sutra, a trebo sam na pilates kod nove instruktorke(((((((((((((

sedis u kancelariji sa decom![]()
)))))))))))))
Kad dušmani ne daju![]()
No, zato ću ja tebi da dam jedan kolačić, a oni neka puknu od muke
Pogledajte prilog 347335
![]()

, ima ga u Segedinu pored bivše Core , Metroa i Praktikera. Imaju baš dobar kvalitet, ali je samo sportska obuća i odeća. Odlične cene. Čizme atestirane na -17C, pristojnog izgleda, sa gore tex membranom, koštaju oko 25 evra. Kupila, nosila po svakakvim uslovima, prezadovoljna sam. Sad imaju patike za desetak evra na sniženjima, idem od nedelje da se snabdemo, rače mi komšija da i letnje majice imaju odličan popust trenutno.
vetar mi obrnuo veliki muski kisobran i polomio.pokusavala sam da ga sastavim,okrenem,na kraju sam ga raspiizdila o zemlju,sutnula i pljunula
o mene je nasao da zaebava![]()

pa alo bre![]()

vetar mi obrnuo veliki muski kisobran i polomio.pokusavala sam da ga sastavim,okrenem,na kraju sam ga raspiizdila o zemlju,sutnula i pljunula
o mene je nasao da zaebava![]()
Naisla si na manijaka..cuvaj se takvih.Navukla sam sebi bedu na vrat. Kako neko moze da salje 385 poruka za redom, dobije odgovor na svaku 50. negacijom i ne kapira i dalje
Moja veštica je taj problem rešila tako što:Navukla sam sebi bedu na vrat. Kako neko moze da salje 385 poruka za redom, dobije odgovor na svaku 50. negacijom i ne kapira i dalje
Ovi ludaci nisu na forumu