Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pusim na prozoru, debil da skoci na sims omakne, jer je smotan i umesto da padne k'o svaka normalna macka i doceka se na noge, ona se zakaci na mene i napravi mi razderotinu na stomaku. Onda sam je lupila po dupetu u naletu besa, a onda me ostatak vremena ukljucujuci i ovo sad grizla savest.

Volis macana vise od sebe.:per:
I pluca zrtvujes i stomacic za doticnog.:per::lol:

....kakve prevarantske firme rade kod nas i kakva smo mi to drzava:evil:
...jel moguce, da je ovo moguce:eek: i sto je najgore od svega otici cu ja i sutra, a vec mi je jasno da niko nije radio duze od tog
probnog rada, i da niko nema tu vise staza od mene sem par dana...a nas ‚12..i sta sad, da idem, da lazem narod i da me kosta i
po dzepu i u glavi, ili da sedim kod kuce i opet da se osecam jadno i bedno i da se nadam...samo ne znam cemu...pa bolji je i
Aman od ovoga zivota mi iako ne izgleda tako, a vec o Maxi-ju ili Veru da ne pricam...
...eeeeeeeeee...zivote sta sam ja dozivela bolje da se bacim u neki poljski klozet da me nema...debil, debil, deeebiiilll:besna::sad2:

...jel moguce, da je ovo moguce:eek: i sto je najgore od svega otici cu ja i sutra, a vec mi je jasno da niko nije radio duze od tog
probnog rada, i da niko nema tu vise staza od mene sem par dana...a nas ‚12..i sta sad, da idem, da lazem narod i da me kosta i
po dzepu i u glavi, ili da sedim kod kuce i opet da se osecam jadno i bedno i da se nadam...samo ne znam cemu...pa bolji je i
Aman od ovoga zivota mi iako ne izgleda tako, a vec o Maxi-ju ili Veru da ne pricam...
...eeeeeeeeee...zivote sta sam ja dozivela bolje da se bacim u neki poljski klozet da me nema...debil, debil, deeebiiilll:besna::sad2:

Je l' to kol centar neki??

Pa Afro imas dovoljno godina u dupetu da provlis da je to cista prevara....

..imam naravno, al imam i novcanik koji treba napuniti pa te onda privuce nekad neko obecanje, i sve se nadas da je eto to malo
drugacije od drugih, a ono ne da nije nego mi se cini i gore...pritom je dolazio neki namrgodjeni sedeo tamo oko sat i kusur, progovorio
nije ni sa kim...mislim boli mene peta sto on sedi, ali mi je to tek nekako bilo odvratno...valjda je neki gazda sta li vec...eeeeeee ***** te
drzavo dokle si nas dovela...kukala nam majka sta se radi...

..imam naravno, al imam i novcanik koji treba napuniti pa te onda privuce nekad neko obecanje, i sve se nadas da je eto to malo
drugacije od drugih, a ono ne da nije nego mi se cini i gore...pritom je dolazio neki namrgodjeni sedeo tamo oko sat i kusur, progovorio
nije ni sa kim...mislim boli mene peta sto on sedi, ali mi je to tek nekako bilo odvratno...valjda je neki gazda sta li vec...eeeeeee ***** te
drzavo dokle si nas dovela...kukala nam majka sta se radi...

Znam kako ide psihicka tortura u tim kol centrima, mobing neverovatan. Nego je l' imas iskustva u maloprodaji hrane??

Znam kako ide psihicka tortura u tim kol centrima, mobing neverovatan. Nego je l' imas iskustva u maloprodaji hrane??

...pa ne bas, radila sam u trgovini ali nisam u prodaji vec kao robno-materijalni knjigovodja...a sad bi radila i na kasi i sta god od toga, ali ovo ne mogu, sramota
me sebe same...ne mogu da lazem i ubedjujem ljude u nesto u sta sama ne verujem i za sta sama ne bi dala dinar jedan,jedini...
...znas nesto ?

Kada su me danas zvali iz jedne, odmah sam se tebe setila. :)

-Dobar dan.
- Dobar dan.
- Ovde Sandra iz firme...te i te... (nisam zapamtila, naravno). Vaš broj telefona je izvučen, i baš Vi treba da dobijete magnetne papuče kao nagradu. Ne morate nigde da idete, poptpuno besplatno dobijate poklon na kućnu adresu. Da nastavim?
- Da li ja plaćam troškove dostave?
- Da, troškove dostave i carinu.
- A koliko je to?
- 1390 dinara
- Hvala, nisam zainteresovana. Doviđenja.

I tako bar dva puta nedeljno. :sad2:

Kada su me danas zvali iz jedne, odmah sam se tebe setila. :)

-Dobar dan.
- Dobar dan.
- Ovde Sandra iz firme...te i te... (nisam zapamtila, naravno). Vaš broj telefona je izvučen, i baš Vi treba da dobijete magnetne papuče kao nagradu. Ne morate nigde da idete, poptpuno besplatno dobijate poklon na kućnu adresu. Da nastavim?
- Da li ja plaćam troškove dostave?
- Da, troškove dostave i carinu.
- A koliko je to?
- 1390 dinara
- Hvala, nisam zainteresovana. Doviđenja.

I tako bar dva puta nedeljno. :sad2:

..e pa eto, a ovo su u pitanju jastuci koji su kao extra kvalitetni i besplatni sao je isporika 2790 dinara...ma ne mogu toliko da varam ljude, pa neka budem i gladna...ne mogu i tacka :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back