gost 358859
Poznat
- Poruka
- 7.403
Jebea mi sve ako ja ne umrem sad...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jebea mi sve ako ja ne umrem sad...

ma boli te uvo, ionako svi lupaju do besvesti.![]()

sha jebilo?
Pusim na prozoru, debil da skoci na sims omakne, jer je smotan i umesto da padne k'o svaka normalna macka i doceka se na noge, ona se zakaci na mene i napravi mi razderotinu na stomaku. Onda sam je lupila po dupetu u naletu besa, a onda me ostatak vremena ukljucujuci i ovo sad grizla savest.

Volis macana vise od sebe.
I pluca zrtvujes i stomacic za doticnog.![]()
Volim skota, a mislim da se nada da cu jednom ispasti kroz prozor zbog nje... cak sam i podjebavanje radnika sa skele trpela zbog nje, a ona mi ovako vraca.

Izbaci ga kroz prozor cisto preventive radi, ima da te postuje.![]()
Vec je jednom tako smotana ispala kroz prozor, deset godina zivota mi uzela sto znaci da cu umreti sa petnaest po nekim mojim proracunima... neka hvala, tri dana sam pila bensedine koji bi omanjeg konja umrtvili...

i sto je najgore od svega otici cu ja i sutra, a vec mi je jasno da niko nije radio duze od tog

....kakve prevarantske firme rade kod nas i kakva smo mi to drzava
...jel moguce, da je ovo mogucei sto je najgore od svega otici cu ja i sutra, a vec mi je jasno da niko nije radio duze od tog
probnog rada, i da niko nema tu vise staza od mene sem par dana...a nas ‚12..i sta sad, da idem, da lazem narod i da me kosta i
po dzepu i u glavi, ili da sedim kod kuce i opet da se osecam jadno i bedno i da se nadam...samo ne znam cemu...pa bolji je i
Aman od ovoga zivota mi iako ne izgleda tako, a vec o Maxi-ju ili Veru da ne pricam...
...eeeeeeeeee...zivote sta sam ja dozivela bolje da se bacim u neki poljski klozet da me nema...debil, debil, deeebiiilll![]()
...jeste![]()
Pa Afro imas dovoljno godina u dupetu da provlis da je to cista prevara....
Sa 15??
Zar nemas vise?![]()
Dobro, de.. mozda sesnaest...![]()
..imam naravno, al imam i novcanik koji treba napuniti pa te onda privuce nekad neko obecanje, i sve se nadas da je eto to malo
drugacije od drugih, a ono ne da nije nego mi se cini i gore...pritom je dolazio neki namrgodjeni sedeo tamo oko sat i kusur, progovorio
nije ni sa kim...mislim boli mene peta sto on sedi, ali mi je to tek nekako bilo odvratno...valjda je neki gazda sta li vec...eeeeeee ***** te
drzavo dokle si nas dovela...kukala nam majka sta se radi...
Znam kako ide psihicka tortura u tim kol centrima, mobing neverovatan. Nego je l' imas iskustva u maloprodaji hrane??
....kakve prevarantske firme rade kod nas i kakva smo mi to drzava
...jel moguce, da je ovo mogucei sto je najgore od svega otici cu ja i sutra, a vec mi je jasno da niko nije radio duze od tog
probnog rada, i da niko nema tu vise staza od mene sem par dana...a nas ‚12..i sta sad, da idem, da lazem narod i da me kosta i
po dzepu i u glavi, ili da sedim kod kuce i opet da se osecam jadno i bedno i da se nadam...samo ne znam cemu...pa bolji je i
Aman od ovoga zivota mi iako ne izgleda tako, a vec o Maxi-ju ili Veru da ne pricam...
...eeeeeeeeee...zivote sta sam ja dozivela bolje da se bacim u neki poljski klozet da me nema...debil, debil, deeebiiilll![]()

Kada su me danas zvali iz jedne, odmah sam se tebe setila.
-Dobar dan.
- Dobar dan.
- Ovde Sandra iz firme...te i te... (nisam zapamtila, naravno). Vaš broj telefona je izvučen, i baš Vi treba da dobijete magnetne papuče kao nagradu. Ne morate nigde da idete, poptpuno besplatno dobijate poklon na kućnu adresu. Da nastavim?
- Da li ja plaćam troškove dostave?
- Da, troškove dostave i carinu.
- A koliko je to?
- 1390 dinara
- Hvala, nisam zainteresovana. Doviđenja.
I tako bar dva puta nedeljno.![]()

Neki za jastuke su me zvali prošle nedelje.![]()