Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kubrat Pulev, bugarski bokser, teška kategorija, juče je imao meč sa Kličkom i popio je nokaut u petoj rundi...
a neverovatnu harizmu ima, dobro boksuje
al ****** ga...

- - - - - - - - - -

obično ne popizzdim tako kad gledam teve, al sinoć mi baš bilo krivo celo veče

Kubrat Pulev, bugarski bokser, teška kategorija, juče je imao meč sa Kličkom i popio je nokaut u petoj rundi...
a neverovatnu harizmu ima, dobro boksuje
al ****** ga...

- - - - - - - - - -

obično ne popizzdim tako kad gledam teve, al sinoć mi baš bilo krivo celo veče

****** ga ti, ja se drzim klicka :malav:

Kad bi mogao čovek da stigne svuda, sve da vidi i sve da uradi u isto vreme, manje bi bilo smrtnih slučajeva.

Ubiće me radoznalost i rastrzanost.

I TV, i računar, i forum, i enciklopedija "Čovek" i deca i muž i mačka i kiseo kupus i radža i dimljena piletina i kolači upichkumaterinu.

treba ustati nije lako biti lud sa baksuzom

da, da, nije to sto hocemo
u pershunu smo samo prvo glupo je pisati mozda pershun
drugo sta bi bila mnozina
trece mozda je uopste glupo i pisati i tako sebe volis samozaljubljeno sta vec sve je glupo
ali vertikalno je i odsekao je-si
ha ha. e sad sta cemo. ajde kao ustajes i posle ces moci da mislis i onda da eliminisemo kao. strasno priznajem da je ovaj pakao nizbrdo, sad verovatno bice i gore pretpostavljam ne bi treblo komotno da sedim a sedim. a nije to sto hocemo. ne vredi ustajes besno besna. samo kad naleti lik pa nek naleti ******

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nikako bre da me ostave malo na miru...
Okej, imam godine kada ne mogu da lenstvujem i sve ja to poštujem, igram se odrasle osobe, radim mnogo, prekovremeno, uredno plaćam račune, ali...
Sve što zaista želim je da se opružim potrbuške uz teglu Nutelle i gledam Doctor Who-a, JEDNO VEČE!
Bez cimanja na tel. Bez komšija na pragu koji hoće da stavim kafu i da gledamo TV uz isparzne priče na temu politike.
Samo. Da. Budem. Malo. SAMA.
Hvala na nerazumevanju, haotični moj živote.

nesto ozbiljno?
g
pa jeste...
uvećan mu je dosta krvni sud koji ide uz kičmeni stub...
ortoped sa VMC-a ga šalje na VMA kod ortopeda i kardiovaskularnog...
kaže da samo operativno može da se sanira...u suprotnom kod nezgodnog udarca,pada može doći do pucanja tog suda i unutrašnjeg krrvarenja...
njemu je 72 i srčani je bolesnik...
nije mi uopšte svejedno...

g
pa jeste...
kaže da samo operativno može da se sanira...u suprotnom kod nezgodnog udarca,pada može doći do pucanja tog suda i unutrašnjeg krrvarenja...

znas li kod kojeg ce ortopeda?

znas li kod kojeg ce ortopeda?

uf,ne znam kako se zove...
komšika njihova je ortopedova dobra prijateljica pa ga odma zvala i zakazala ćaletu pregled,što nam je super...
da ne mora iz NS 2 puta da se njaka za BG...
i on je sad vidno već uznemiren mada krije,ali ga dobro znam...
jedino što znam je da taj ortoped samo utorkom prima u ordinaciji...ostalim danima operiše..

g
pa jeste...

...nije svejedno i mislim da ga bas zbog toga nece ni operisati....to AKO sucajno padne, treba da se cuva, a sto bi covek u tim godinama padao,
vodice malo vise racina, nece na poledice i ostale rizicne situacije, jednostavno mora jer ima taj problem i toliko godina, i to je to...bas ne bih
da je moj otac u toj situaciji savetovala i podrzala operaciju te vrste u tim godinama nikako...
...samo da ti dugo pozivi draga, necu da ti kazem da se ne nerviras, jer je to prosto nemoguce :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back