Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma matori imamo kalcijuma za izvoz, sto u bubrezima, prostatici, zglobovima i sl :))))
kalcijum uzimam kroz sireve i jogurt, i ko ce znati sta jos, mislim nije da pratim sta koja namirnica sadrzi, znam za neke osnovne :))

Ok mozda vi muskarci....zena sve oboljevaju od osteoporoze zbog viska kalcijuma :lol:

:aha: tako mi i treba kad `ocu da teram modu
ebala me kratka suknja po ovom vremenu :lol:

nije osto..vraca se kuci..operacija tek negde u februaru,martu...i to preko debele veze...kuk i koleno odma...kod onog ortopeda sto si mi rekla...bogu fala..
5.januara tek kod kardiovaskularnog hirurga pregled zbog onog krvnog suda...jbga,treba sad to docekati...:dash:

...kod mene biilo 5 kapi...evo sija sunce....

...neke pticice, puno ih je drvo lipe pored zgrade, i malo male eto ih na prozoru nesto jedu...bas nisam srecnija da se
tu nastane...a opet znam da im je toplo jer je zapadna strana...ajd mozda se nekako slozimo...

J.bte Afro, ti kao i moja mama, mrziš sve što nije čovek :))))

..odakle ti to da ista mrzim:eek:

...ne mrzim nista i nikog, ali ne volim da budem ugorzena od ikog, jer ni ja nikog ne ugrozavam....

..ako je to sto zelim da zastitim sebe od bilo cega ili koga po tebi mrznja onda tu nesto nije u redu...

- - - - - - - - - -

Afro ne voli ni čoveke, osim ako nisu ona.

...wwwaauuuu kako si ovo pametno zakljucio:eek::klap::klap:

...jel moguce da neko moze ovako nesto da izvali, a da pritom ne poznaje osubu o kojoj prica....ovo mogu da protumacim
samo kao vredjanje na licnoj osnovi nicim izazvano...

..odakle ti to da ista mrzim:eek:

...ne mrzim nista i nikog, ali ne volim da budem ugorzena od ikog, jer ni ja nikog ne ugrozavam....

..ako je to sto zelim da zastitim sebe od bilo cega ili koga po tebi mrznja onda tu nesto nije u redu...

Znaš, moraš da se paziš tih ptica. Čuo sam da su agresivne, i to odmah na oči nasrću, čim otvoriš prozor.

ne pominji hranu.jedem tri dana prasetinu iz vangle pokrivene krpom,osecam se otrovanom od toliko mesa:(
dorucak rucak vecera prase,preseceno nekoliko puta sa milkom.
milka sa lesnicima,sa keksom sa kremom,sa jagodama
osecam da cu poceti da grokcem:confused:
A ja sam gladna! :lol: Ništa mi se drugo ne jede,osim ove pite.Jedva čekam.:kolac:

inače sam na ivici omanjeg nervnog sloma zbog ovog puta u poljsku. kancelarija iz londona još nije uplatila dnevnice učesnicima, a putujemo u nedelju. ako im pare ne legnu u petak, ljudi neće imati čime da plate hotel i hranu. krenuće masovna histerija, bes i panika i sve to preko mojih leđa. :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back