Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...i tako...
...kao bolje joj je malo, i kao ne boli je nista, i kao ona se to samo uplasila....a jeste li ili nije djavo bi ga znao...
...znam da je kukavica i da bol ne moze da trpi pa se tesim, da je boli jako kukala bi vec i bila kod lekara..i
molim Boga da ne dodje do bilo kakve operacije...a isto tako znam da je u tim godinama ni nebi operisali...
..sve u svemu kad dodju u neke godine,samo da se molimo da sto lepse pozive te godine svoje i a ih nista
ne boli....

Urlao preko telefona kao majmuncina.
Ja nemam vise snage da se preganjam sa njim, samo kazem u pravu si ja sam kriva i spusim slusalicu.
Jedno stovrenje koje mora da bude u dupetu direktoru, koji samo gleda kako kome da se iskenja.
Toliko situacija je bilo...
Pre neki dan je napravio celu frku, salje mejlove head officu, cc pola firme...Napada jednog da je pogresio, on mu odgovori da nije, da je on kriv i zasto...Onda napada mene u mejlu da sam ja kriva- ja sam inace kriva za sve, ako zapale hotel ja sam kriva sto su ga zapalili.
Ja odem kod njega u kancelariju, reko zasto to pises? Zasto to pises, kad sistem radi ovako i ovako, kad on to proknjizi tako, mi ne vidimo...A pa stvarno, pa nisam znao, napisi mu mejl...
Ovaj drugi se hvata za glavu i uzdise, molim te samo ga se prodji...

Mislim znam da nema smisla ovo sto pisem:lol: Ali kad ti neko urla u slusalicu, zasto je ON to uradio, ti si kriva..Nije bitno sto je generalni menadzer bio tu,on me je menjao taj dan- ti si kriva, ti si kriva!!!Sta me briga sto nisi bila tu. Kad tebe nema jel da stavimo katanac:????
Sta da kazes na to...

..pa reci mozda i treba da stavite katanac kad me nema, jer ne umete nista bez mene da uradite...ali to samo ako neces ugroziti egzstenciju,
ako hoces, onda nista iskuliraj...i onako ne mozes nista...

A ljubomoran na sve sto hoda. Mog sefa ne moze da smisli, ja ne znam kako on moze da sedi sa njim u kancelariji. Dajem mu orden za to.
Kupili su novi softver, njega nisu zvali na trening. Tu je popizdeo. Ja taj softver znam sa prethodnog posla, tu je imao bockajuce komentare vec.
Dobila sam od drugarice jednu super priliku da zaradim, kako on nije..Da on to dobije dao bi otkaz,odma ne bi radio vise, pa onda podjebava i tu
Radili IQ test, nas dve imale vise poena od njega, kako neko moze da ima vise od njega?
Ja dodjem pa ih ispitujem engleski iz zezanja, kako neko moze da zna bolje od njega a on je odrastao u engleskoj koloniji?
Nije to samo za mene, nego za svaku osobu sa kojom je u kontaktu.

..pa reci mozda i treba da stavite katanac kad me nema, jer ne umete nista bez mene da uradite...ali to samo ako neces ugroziti egzstenciju,
ako hoces, onda nista iskuliraj...i onako ne mozes nista...

Ma moze da me poljubi u d.upe ali ne mogu vise da ga slusam. Pokvari mi dan, stvarno mi je ceo dan pokvario.Ne mogu vise da radim sa njim.

Ma moze da me poljubi u d.upe ali ne mogu vise da ga slusam. Pokvari mi dan, stvarno mi je ceo dan pokvario.Ne mogu vise da radim sa njim.

..uvek se nadje neka budala...to je tako, na skoro svakom poslu...neko je smor nekom, i neko nekog nerivira...naucis da iskuliras, ili jednostavno odes ako si u prilici, ako nisi
cutis ili gundjas i guras dalje...

..uvek se nadje neka budala...to je tako, na skoro svakom poslu...neko je smor nekom, i neko nekog nerivira...naucis da iskuliras, ili jednostavno odes ako si u prilici, ako nisi
cutis ili gundjas i guras dalje...

Znam...Ja nisam neko ko ispoljava emocije na poslu, ne placem zbog posla, gledam pozivitno i super trpim pritisak. Ali ovo se vise ne moze. Moram da odem sto pre.

Znam...Ja nisam neko ko ispoljava emocije na poslu, ne placem zbog posla, gledam pozivitno i super trpim pritisak. Ali ovo se vise ne moze. Moram da odem sto pre.

..e pa kad si svesna situacije, prvo nadji nesto, pa onda...mislim verovatno znas i sama, da ti je najgore da odes bez osiguranog drugog posla....

Ne mogu tvoju patnju vise da podnesem, mila Trojo... Dičim se svojim vrcavim duhom i opakim levim krošeom, i spreman sam da učinim sve samo da ne gledam kako se kidaš na sitne komadiće! Ah! :heart:

Ne treba preterivati sa magnezijumom, ako ne pijes i kalcijum...jedno potire drugo :D

@tema
Zaboravila sam oba telefona kod kuce :eek:
To samo idiot kao ja moze da uradi :dash:

ma matori imamo kalcijuma za izvoz, sto u bubrezima, prostatici, zglobovima i sl :))))
kalcijum uzimam kroz sireve i jogurt, i ko ce znati sta jos, mislim nije da pratim sta koja namirnica sadrzi, znam za neke osnovne :))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back