Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.230
ne mogu da disem 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mogu da disem 

Upala pluca + alergija koja je izbila. A sve to zbo lose lecenog virusa, plus lek koji je pila doprineo da se pojavi ta alergija.

A da ne spominjem da je potpuno klonula, nije mogla ni 10 sekunde da stoji na nogama. Ubila je temperatura 9 dana, do 40 je isla. Tek posle infuzije je pocela da sedi i uz pomoc da ide do wc-a
И ја сам као дете лежала у болници од тешке упале плућа. Ако је то боље за њу, нека је тамо.
И ти си са њом?
Nisam sa njom. Ustvari po ceo dan sam u bolnicu, ali velika je, 1 god srednje skole, nece da ostajem sa njom, sramota je. Da slazem se, mnogo je bolje da je u bolnici i da je paze i lece.
Hvala na lepim zeljama. Ja samo htela da podelim sa vama.
Nisam sa njom. Ustvari po ceo dan sam u bolnici, ali velika je, 1 god srednje skole, nece da ostajem sa njom, sramota je. Da slazem se, mnogo je bolje da je u bolnici i da je paze i lece.
...ajde da sto pre ozdravi, nije mala ali kad si bolestan koliko god da imas godina lakse ti je nad ti je neko tvoj uz tebe....proci ce, samo cuvaj zivce...