Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
temu? zapravo treba samo praznu povrsinu papira da "otvorim"
to mi je uvijek mrvu strasno, a sad mi je bas bas strasno iz nekog neobjasnjivog razloga
znas ono kad imas kompletan dizajn vec u glavi, al treba da sjednes i sastavis to + jos neki strah sta li je...valjda zato sto kad radis tezge postoji narucilac, ovako...sam si sebi sudija u startu

Ja nemam problem sa otvaranjem praznog lista... naprotiv, jedva čekam da počnem. Imam problem sa završavanjem. Nikad zadovoljan.

ah :(
prcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccCCC

ovih dana sam osuđen da gledam onaj polusvet u tom mestašcu, u toj rupi...
takođe sam osuđen da gledam tv i da gledam turske serije, tačnije Zehru....nisam ni znao da postoji ovako nešto na tv-u
ja sam imao neko predubeđenje na osnovu onih par sekundi koje bi bacao na scene tih jeftinih serija, dok su šaltali kanale
ali ovo brate prevazilazi sva moja zloslutna očekivanja...ovo je tragedija šta se plasira na tv-u...ovo je sistematsko zaglupljivanje, ovo je očigledno da žele da dodatno zaglupave ovaj ionako sluđen narod već ispranih mozgova...
kad prođem ovaj svojevrsni tv dril neću skoro da se setim da upalim tv samoinicijativno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back