Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde pricaj, svega ti.![]()

Nalupeta deset tekmi, kvota po svakoj jedva predje 1 lol, pukne od tih 10 pola otprilike![]()

Nalupeta deset tekmi, kvota po svakoj jedva predje 1 lol, pukne od tih 10 pola otprilike![]()

Ahahahahaa...
kami, bolje da ti xella sastavlja tikete.![]()

Zato i kazem.
kami, kazi sta mislis ko ce veceras dobiti - Majami ili Bafalo. (da znam da odigram kontra...sigurica)![]()
Majami.

Jebbi ga sad, i ja hteo na delfine da igram. Sad cu da razmislim.![]()

i onda dolazi deo sa mrmotom jel tako tako jeKapitalizam je drustvo slobodnih bica sa jednakim pravima, gde svako ima isto postovanje kao ljudsko bice. Kapitalizam postuje slobodnu volju, to je najbitnija stvar u kapitalizmu, to je ono sto nas cini ljudima.
Komunjare su te koje kazu da to nije to sto nas cini ljudima, nego su to pare, i koliko para imas, to si vise na lesvici postovanja kao ljudsko bice. Po komunjarama, pare su te koje nas cine ljudima.
))))))))))

Zato i kazem.
kami, kazi sta mislis ko ce veceras dobiti - Majami ili Bafalo. (da znam da odigram kontra...sigurica)![]()

Popiz.decu od ovog mog deteta.
Zenskog. Da se razumemo.
Za ceo dan je pojela tri zalogaja u vreme dorucka,kad je teram da jede ona kuka kako nije gladna
I jos se zali kako je boli glava.
ebemti pubertet da ti ebem![]()

to je i meni palo na pamet.
videcemo![]()

Sta jebilo?hebem vam mater svima
- - - - - - - - - -
mozete svi lepo da mi popoosite kuras![]()
hebem vam mater svima
- - - - - - - - - -
mozete svi lepo da mi popoosite kuras![]()