- Poruka
- 919
Jesi se registrovao samo da to kazes 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je hvidt, golman danske koji je proglasen za najboljeg golmana na svijetu!!!
![]()
Ja ipak mislim da tu neko fali !>!>!>!>
Sigurno da fali.....Nikola Karabatić
Ala su ih pronašli,iz svake države po jednog...mislim da je tu bilo mesta za Igora Vorija
MA Ceska je jacina, pogotovo na domacem terenu, jednom rijecju samljece vas u svoju masinu!
Sigurno da fali.....Nikola Karabatić
Ala su ih pronašli,iz svake države po jednog...mislim da je tu bilo mesta za Igora Vorija
Čestitke Dancima, apsolutno zaslužena titula. Imali su najboljeg trenera, uvjerljivo najboljeg golmana i najdužu klupu na turniru. Ponosan sam na moje jer su junački izdržali cijeli turnir uz brojne probleme.
Finale je bilo ogledalo nehumanog ritma utakmica. Ni jedni ni drugi nisu imali snage proći na postavljenu zonu. Danci su bili svježiji i zabili 6,7 puta iz kontre i polukontre što mi nismo bili u stanju, a zadnja prevaga bio je nevjerojatni Hvidt. Naši nisu obranili ništa, ali već smo navikli na :-(to.
I da se osvrnem na suđenje. mislim da jedan neregularno poništeni gol i jedna nepostojeća noga pri krađi lopte, ne mogu biti opravdanje Lini Červaru da u ključnim trenucima tekme na 2,3 razlike zaradi 4 minute isključenja. Preko toga nije išlo.