RUKOMET!!!!!!!!!!!!1

Posto su nam u zreb ispali Cesi koji su nas ako se ne varam izbacili prije dve godine ovoga puta moramo da im se osvetimo..... Arpad Sterbik je uzeo spansko drzavljanstvo i na olimpijadi ce nastupiti za Spaniju, kaze da je zeljan medalja, ali zato nema pravo nastupima na evropskom i svetskom prvenstvu posto je vec igrao za nasu reprezentaciju...... U kakvom je stanju nas rukomet ???

ovo je hvidt, golman danske koji je proglasen za najboljeg golmana na svijetu!!!

7aa8657292fa44bfa64252cb078736e6_20070204161533L_1.jpg

I JESTE NAJBOLJI GOLMAN NA SVETU!!!!!!!!!!

Idealna postava Evropskog prvenstva u Norveškoj izgleda ovako:

GOLMAN: Kasper Hvidt (Danska)

LEVO KRILO: Lars Kristijansen (Danska)

LEVI BEK: Danijel Narcis (Francuska)

SREDNJI BEK: Ivano Balić (Hrvatska)

DESNI BEK: Kim Anderson (Švedska)

DESNO KRILO: Florijan Kerman (Nemačka)

PIVOTMEN: Frank Loke (Norveška)

Čestitke Dancima, apsolutno zaslužena titula. Imali su najboljeg trenera, uvjerljivo najboljeg golmana i najdužu klupu na turniru. Ponosan sam na moje jer su junački izdržali cijeli turnir uz brojne probleme.
Finale je bilo ogledalo nehumanog ritma utakmica. Ni jedni ni drugi nisu imali snage proći na postavljenu zonu. Danci su bili svježiji i zabili 6,7 puta iz kontre i polukontre što mi nismo bili u stanju, a zadnja prevaga bio je nevjerojatni Hvidt. Naši nisu obranili ništa, ali već smo navikli na :-(to.
I da se osvrnem na suđenje. mislim da jedan neregularno poništeni gol i jedna nepostojeća noga pri krađi lopte, ne mogu biti opravdanje Lini Červaru da u ključnim trenucima tekme na 2,3 razlike zaradi 4 minute isključenja. Preko toga nije išlo.

Čestitke Dancima, apsolutno zaslužena titula. Imali su najboljeg trenera, uvjerljivo najboljeg golmana i najdužu klupu na turniru. Ponosan sam na moje jer su junački izdržali cijeli turnir uz brojne probleme.
Finale je bilo ogledalo nehumanog ritma utakmica. Ni jedni ni drugi nisu imali snage proći na postavljenu zonu. Danci su bili svježiji i zabili 6,7 puta iz kontre i polukontre što mi nismo bili u stanju, a zadnja prevaga bio je nevjerojatni Hvidt. Naši nisu obranili ništa, ali već smo navikli na :-(to.
I da se osvrnem na suđenje. mislim da jedan neregularno poništeni gol i jedna nepostojeća noga pri krađi lopte, ne mogu biti opravdanje Lini Červaru da u ključnim trenucima tekme na 2,3 razlike zaradi 4 minute isključenja. Preko toga nije išlo.

kasnim, EP se odavno zavrsilo, al da i ja dam neki komentar
u Dance se slabo razumem, nemam njihov TV, al posto imam HRT da prokomentarisem malo Hrvate
Balic je izmislio rukomet, zahvaljujuci njemu igrate vrlo lep rukomet,
ali vama je falio Lackovic, svaka cast Valcicu, ali on nije klasa igraca,
sta se sa Lackovicem desava, vec zadnja dva takmicenja igra ispod nivoa
imam utisak da se Lino dosta pogubio, mnogo je nervozan
svi ostali su odigrali onako kako se od njih ocekuje (Pera, Igor, krila solidna, itd)
lep uspeh u svakom slucaju

Ni sami možda nisu očekivali da će se naći u finalu.Igraju odlično i kada igraju bez glavnih zvezda.Pobedivši nadmene Francuze dokazali su da igraju glavom i da ovakav njihov tim može još dugo godina biti u samom svetskom vrhu rukometa.
A mi jadnici ima da se bahćemo sa svetskom silom (barem za nas :mad: ) Česima koji nam u zadnje vreme redovno vade mast.

Back