RUKOMET!!!!!!!!!!!!1

ajde idi vidi jesam li iza zgrade?

Juce si dosao na forum i nemoj da nam prosipas pamet u vezi rukometa...sutra kad se zavrsi EP preci ces na forum o decijim igricama.
@Vucinicu
To sto Srbija ne ucestvuje na EP ne znaci da je sad ova tema samo vasa...moze svako da iznese komentare koje se ticu uopste rukometa ili samog EP...ne znam gde se klinac nasao uvredjen za moj prvi komentar o vasoj reprezentaciji.

Ajd Crnogorci volio bi da prođete pa da se sretnemo u drugom krugu...valjda nas nećete namučit ko u vatrepolu prije koji tjedan...;)

Hrtko imate reprezentaciju za priču, svaka čast. Gledao sam večeras tekmu protiv Norvežana, hebaste im majku. Nadam se da će te se iz Norveške vratit' sa zlatom.
Što se tiče Crnogorske reprezentacije, momci su pokazali da mnogo vrijede, borili su se lavovski za svaku loptu i vraćaju se sa prvenstva uzdignutog čela. Nije mala stvar bit' ni medju 12 najboljih, i to je veliki uspjeh za državu koja je skoro formirana. Siguran sam da ćemo i na svjetskom prvenstvu pokazat' da smo kvalitet.
Žao mi Srbije što i ona nije igrala jer se radujem svakom dobrom rezultatu koja napravi neka ex YU država u bilo kom sportu.

Hrtko imate reprezentaciju za priču, svaka čast. Gledao sam večeras tekmu protiv Norvežana, hebaste im majku. Nadam se da će te se iz Norveške vratit' sa zlatom.
Što se tiče Crnogorske reprezentacije, momci su pokazali da mnogo vrijede, borili su se lavovski za svaku loptu i vraćaju se sa prvenstva uzdignutog čela. Nije mala stvar bit' ni medju 12 najboljih, i to je veliki uspjeh za državu koja je skoro formirana. Siguran sam da ćemo i na svjetskom prvenstvu pokazat' da smo kvalitet.
Žao mi Srbije što i ona nije igrala jer se radujem svakom dobrom rezultatu koja napravi neka ex YU država u bilo kom sportu.
Jel ti shvatas sta pricas, Hrvati su iscrpljeni maximalno,da je Norveska bila malo disciplinovana iskoristila bi svoje sanse i prosla dalje!!!!!!!! Protiv Francuza nemaju sanse,kakvo zlato o cemu ti ti :lol::lol::lol: , dva bedema treba da prodju Francuze pa najvjerovatnije Dance koji ce po meni osvojiti zlato!

Jel ti shvatas sta pricas, Hrvati su iscrpljeni maximalno,da je Norveska bila malo disciplinovana iskoristila bi svoje sanse i prosla dalje!!!!!!!! Protiv Francuza nemaju sanse,kakvo zlato o cemu ti ti :lol::lol::lol: , dva bedema treba da prodju Francuze pa najvjerovatnije Dance koji ce po meni osvojiti zlato!

A jel' ti umiješ da čitaš zemo? Ja sam lijepo napisao "NADAM SE" da će osvojit zlato. Za njih ću navijat' do kraja prvenstva jer mnogo volim kad Balkanci kroje sudbinu u raznoraznim disciplinama širom svijeta kao npr. Nole i Ana u tenisu.
Danci su brate pod nekim žešćim dopingom. Meni je ono mnogo čudno, mislim onakva igra i ono, hebo te polomiše se a niko se ne žali ni na kakvu povredu...

Moji su u jučerašnjoj tekmi zgledali ko da se snima bitka na kozari yebote...no dobro položaji su zadržani, a ranjenici spašeni...a ovi norvežani su žalosni, pa ni desnog vanjskog nemaju...Da nema Balića ošli bi u **** odavno...
A Lino je posebna priča...tajm aut minutu do kraja i taktički savjet: "pazi strpljivo, al ne pasivno razumiješ":roll:...a poslije tekme izjava: "sportske novosti su nas ispratile ko neprijatelja na prvenstvo :shock:, sramota je šta Zvonimir Boban i ostali pišu, huškaju igrače protiv mene :shock:"...legendarna izjava poslije Crne gore:"razigrali smo lackovića"...čovjek igro 3 minute :shock:...
A naši su prejaki, Kaleb pozdravlja domovinu u tajmautu, novinar stoji natenisicama igrača pri davanju izjave, tele 2 reklame sprdačina živa, ranije organizirali karaoke za debitante...

Zaključak: U zadnjih 5 godina nismo uvježbali ni jednu novu napadačku akciju, niti promovirali ijednog novog, mladog igrača...:-(

Nema veze srce kuca za nju i u subotu...:D

Back