- Poruka
- 4.188
ubili nas Poljaci ka brave
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde idi vidi jesam li iza zgrade?
Ajd Crnogorci volio bi da prođete pa da se sretnemo u drugom krugu...valjda nas nećete namučit ko u vatrepolu prije koji tjedan...![]()
Jel ti shvatas sta pricas, Hrvati su iscrpljeni maximalno,da je Norveska bila malo disciplinovana iskoristila bi svoje sanse i prosla dalje!!!!!!!! Protiv Francuza nemaju sanse,kakvo zlato o cemu ti tiHrtko imate reprezentaciju za priču, svaka čast. Gledao sam večeras tekmu protiv Norvežana, hebaste im majku. Nadam se da će te se iz Norveške vratit' sa zlatom.
Što se tiče Crnogorske reprezentacije, momci su pokazali da mnogo vrijede, borili su se lavovski za svaku loptu i vraćaju se sa prvenstva uzdignutog čela. Nije mala stvar bit' ni medju 12 najboljih, i to je veliki uspjeh za državu koja je skoro formirana. Siguran sam da ćemo i na svjetskom prvenstvu pokazat' da smo kvalitet.
Žao mi Srbije što i ona nije igrala jer se radujem svakom dobrom rezultatu koja napravi neka ex YU država u bilo kom sportu.
Jel ti shvatas sta pricas, Hrvati su iscrpljeni maximalno,da je Norveska bila malo disciplinovana iskoristila bi svoje sanse i prosla dalje!!!!!!!! Protiv Francuza nemaju sanse,kakvo zlato o cemu ti ti, dva bedema treba da prodju Francuze pa najvjerovatnije Dance koji ce po meni osvojiti zlato!
placeno nam je da pustimo poljake
inace bi ih mi unistili
mi smo rukometaske junose i megdandzije
Po meni Danci osvaju prvenstvo a za trece mjesto Njemci ce duplo da vrate dug Hrvatima![]()
Eto to su moja predvidjanja!
nego sta!!!!!jaci smo od srbije