Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.642
I dobro..onda savetujes da svi kupimo masine za sudove..ves..susenje vesa..ono robote za kuvanje rucka i ne ustajemo iz kreveta..alal vera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam masinu, jer navodno nema mesta za nju.
Kada se steknu uslovi prvo cu nju kupiti, JER
ruke su moje najvrednije na svetu,
sada su jadne u zivim otvorenim ranama od vode i deterdzenta.
I nemojte mi predlagati rukavice jer sa njima sam jos vise naebala
Jos jedna pogodnost koju vam daje masina jeste VREME.
Vreme koje mozete posvetiti nekim mnogo kreativnijim poslovima no sto je rucno pranje sudja!
Ne da ne ustajemo iz kreveta, nego da to vreme pametnije potrošimo. U to vreme možeš da uzmeš klince i s njima u skitnju, na neki trening, pročitaš neku knjigu, svašta nešto pametno može da se uradi za to vreme.
Bravo toso care a mozes sve to iz fotelje daljinskim
Bravo toso care a mozes sve to iz fotelje daljinskim
Nemam masinu, jer navodno nema mesta za nju.
Kada se steknu uslovi prvo cu nju kupiti, JER
ruke su moje najvrednije na svetu,
sada su jadne u zivim otvorenim ranama od vode i deterdzenta.
I nemojte mi predlagati rukavice jer sa njima sam jos vise naebala
Jos jedna pogodnost koju vam daje masina jeste VREME.
Vreme koje mozete posvetiti nekim mnogo kreativnijim poslovima no sto je rucno pranje sudja!
nemoj tako, ima ih
Rucno i masinsko pranje se ne mogu porediti.Posudje oprano u masini je prano na visokoj temperaturi,dezinfikovano i osuseno.Pozdrav! Procitali ste naslov teme. Eto, zanimaju me prednosti i mane jednog i drugog vida pranja sudova. Ni ja ni supruga nismo gadljivi na pranje sudova, mene to cak i opusta ali nesto se mislim da li mozda i uzeti masinu za pranje. Nekada ume da se nagomila sudova i niko nema volje da pridje sudoperi. Posto nam je vrlo maloi stan kao i kuhinja u obzir dolazi samo stona, mala masina za pranje. E sad - sta trosi vise struje, vode? Kako vi gledate na to??
Ne pise ali bi trebalo da pise u uputstvu da se koriscenjem pravi dzabalebaros i da je opasno po zdravljeNemoj se ljutiš, ali na uputstvu za upotrebu mašine ne piše da MORAŠ da radiš trbušnjake, ni za zgibove. Ali u pravu si, ajd' da se ne smaramo više, slažemo se da se ne slažemo.![]()
кад укључим машину за судове значи да сам био са другарима на викендици,да смо се прејели и напили и да идем да спавам....а ти који раде трбушњаке или вежбају док машина ради)) ти НЕПОСТОЈЕ!!!
е сад,на пример...
..снајка укључи машину за веш,укључи машину за судове,укључи детету комп и пусти му меда брунда на јутјубу и то на риплеј да вергла...и оде те се повата са човеком....
или....
укључи машину за веш,укључи машину за судове,одведе дете у играоницу на два сата,наручи у ресторану клопу за понети,оде те се на миру похвата са швалером...покупи дете из играонице,покупи ручак,сачека мужа са посла....
Izvini samo mi reci cime mislis da mi peremo sudove decenijama?i mi imamo 3-4-5oclane porodice i stvarno jos nikog ne videh s ranama
то се у мопм селу зове ''Ухватила се царица за К........ па јој изашао нажуљак'')
Ја да сам ти свекрва ја бих те малтретирала да по цели дан переш судове и то у рукавицама![]()
ufff
evo ja se naprah sudova za ovaj deo dana, a TI?
Koliko cesto peres sudove?
Ja svakodnevno po minimum 4x.
Kada budes prao toliko, javi se da pricamo o ranama.
O, avaj, nece moci, vi muski ste debelokosci, ne mozemo se porediti![]()
Pa ja vec napisah da sam prao u hotelu sa 17 godina..1 duzi period..bez rukavica..i nista ne bi..sve sto isprljam normalno da operem za sobom da sad ne nabrajam sta od sudova..al ajd nek bude primer da sam sad bio na selu na slavi i oprana je tona sudova na ruke i niko se nije zalio ni pomenuo masinu jer prosto ne bi sacekali da masina odradi svoje jer dolaze novi gosti
e pa to prosto ne moze da se poredi sa kucnim pranjem,iz jednog jedinog razloga-verovatno si bio placen za to,a to je onda drugi osecaj,hocu reci moivisan si,pa ti lakse padaPa ja vec napisah da sam prao u hotelu sa 17 godina..1 duzi period..
more kad bi neko izmislio način da se stepenice peru mašinski a ne da ih džogerišem ponekad i dva puta dnevno![]()