DarthMaul
Domaćin
- Poruka
- 4.422
Опа!Јел То Брајтлинг?
![]()
Izgleda da je to Breitling for Bentley.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Опа!Јел То Брајтлинг?
![]()
Izgleda da je to Breitling for Bentley.
Па је ли то исто?
Pa, to je Breitling ali napravljen specijalno u pocetku za kupce Bentley Continental GT-a da bi ga kasnije ponudili i kupcima koji bi kupili samo sat. Inace od Breitling modela meni se najvise svidja Chronomat B01.

Јеси ли ти сигуран да ниси сајџија неки???У све се разумеш.![]()
Ali volim dobre satove i pratim te stvari vec izvestan broj godina. Sad jb.ga ne moze da se sve isprati finansijski ali i sa trenutnim stanjem sam veoma zadovoljan
Recimo da imam prosirena polja interesovanja...Онда си ми неки род.Nisam sajdzijaAli volim dobre satove i pratim te stvari vec izvestan broj godina. Sad jb.ga ne moze da se sve isprati finansijski ali i sa trenutnim stanjem sam veoma zadovoljan
I da, daleko od toga da se u sve razumem
Recimo da imam prosirena polja interesovanja...
Само ми реци које су ти барем 2 омиљене марке?...Еве мени су Патек и Шафхаузен.Још да су јефтини
...супер би билоОнда си ми неки род.Само ми реци које су ти барем 2 омиљене марке?...Еве мени су Патек и Шафхаузен.Још да су јефтини
...супер би било
hahahah, pa evo... Ja volim isto Pateka, zatim Vacheron Constantin, Breguet, Lange & Sohne, ima jos par kuca koje mi se svidjaju. Inace pre Omege sam imao jedan IWC Schaffhausen Aquatimer Chronograph sportski model koji sam kupio od shanera, pa sam ga prodao i kupio regularno Omegu.

Pa, to je Breitling ali napravljen specijalno u pocetku za kupce Bentley Continental GT-a da bi ga kasnije ponudili i kupcima koji bi kupili samo sat. Inace od Breitling modela meni se najvise svidja Chronomat B01.
))
Брате мени су Vacheron Constantin и Breguet некако набацани.Ја ценим Audemars Piguet,а о Таџ Хауеру да не причам![]()
Sad sam gledao jedan sat :Omihron safari sa slončetom nazat i broj 4204 automatik i radi, koliko je star ne mogu tačno da kažem ali tetka kaže odprilike 50 god.
Šta kažete vi kao poznavaoci za to ,dali je vredan

Sad sam gledao jedan sat :Omihron safari sa slončetom nazat i broj 4204 automatik i radi, koliko je star ne mogu tačno da kažem ali tetka kaže odprilike 50 god.
Šta kažete vi kao poznavaoci za to ,dali je vredan
Ja sam cuo za Omikron... Ae postavi koju fotku ako ti nije tesko kako izgleda spreda, nazad, gde je krunica...
Probao ali ne može da mi uspe skoro da se nevidi ,nisam za to dobar..Nazat na krunici ima 6 rupa za ključ ili za skidanje te krunice- ulegnuća gde se nalazi slonče
Da, da to je omikron kao sto sam i mislio. Nego, firma jeste stara, svajcarska je ali su u problemu. Cak im i sajt ne radi zato sto nisu platili verovatno dizajnera ili hosting. Sat kao sat nije preterano vredan, ali verujem da ima tebi neku sentimentalnu vrednost. Inace Omikron nudi reparaciju svojih satova i sve provere tako ako ti je sat poseban iz nekog razloga mozes to da uradis. Ovaj sat nije vredan prodavanja jer nisu to neke pare koje bi te preterano usrecile.
To nisam ni mislio da prodajem to je uspomena od moga dede 1975 god za 20 god .rada,Sat je ispravan i radi veoma tačno i automatik je još.
Имам три сата Fossil,Pierre Cardin и Luxor