Rucni satovi

Pogledajte prilog 223990 људи добијам тачно овакав....па ме занимају ваши утисци...молим све који су у прилици нека напишу како им се свиђа и да ли треба да мо надоградим метални каиш

Ja ti više gotivim jednostavnije satove. Ovoliko brojeva i kazaljki me pomalo zbunjuje i zamara. Čini mi se da bih morao svaki put dobro da se zagledam kad hoću da vidim koliko je sati.

Ne ljuti se sinak ...
Kad se palish na Casio , nek ti bude , samo teraj ... , ali to mu dodje isto kao kad bi ovde pricali o vinima a ti bi forsirao prichu o nalivnom vinu ...
Da si bar za Seiko , ajde de ...

Ne ljuti se sinak ...
Kad se palish na Casio , nek ti bude , samo teraj ... , ali to mu dodje isto kao kad bi ovde pricali o vinima a ti bi forsirao prichu o nalivnom vinu ...
Da si bar za Seiko , ajde de ...

eee....да ти знаш како си ти сад извалио....да причамо о аутомобилима нпр...касио би био рено меган или фијат пунто...о твојој причи он би ио усрана пеглица
ако ниси видео оловина сатова о којима се овде прича су касио...а ламборџини би био нпр...патек филип или та фора...иначе сеико ако није гори онда је једнако добар сат као касио...како знаш какав је касио...јеси ли га икад носио..ако јеси то је био неки Ж модел из '80-тих ..... јел знаш за џи шок за бејби џи ...за...едифице....и ту екипу...много си наисао али шта је писац хтео да каже....СВЕ НАЈБОЉЕ....да не мислиш да је ово нека свађа... z:lol: :deda:

Pogledajte prilog 223990 људи добијам тачно овакав....па ме занимају ваши утисци...молим све који су у прилици нека напишу како им се свиђа и да ли треба да мо надоградим метални каиш

Kad već pitaš, da ti kažem: bez obzira na brand, ovo, po mom mišljenju nije lep sat. A, ako mu još dodaš i metalnu narukvicu, baš neće biti lep. Opet, dosta toga zavisi i od tvog oblačenja i stila, generalno.
Ja sam samo neko ko puno pažnje obraća na muške satove, iako nije muško, te ne znači da tvoj i moj (ili bilo čiji) ukus treba da se poklope :)

Ma nosim ja Casio edifice upravo sada , ali to je ono za svaki dan , za krampanje ...i to govance nikad ne bi kupio , nego sam ga dobio na poklon
Nije to nikaka makina da se o njoj toliko govori ...
Inace sinak deda zna shta prica , jer kad ide medj poslovni pasrtneri i u kurvarluk , Casio ide u fioku , a na ruci se metje Breitling ili Stern Zafira ako si uopshte cuo za nji ...

Ma nosim ja Casio edifice upravo sada , ali to je ono za svaki dan , za krampanje ...i to govance nikad ne bi kupio , nego sam ga dobio na poklon
Nije to nikaka makina da se o njoj toliko govori ...
Inace sinak deda zna shta prica , jer kad ide medj poslovni pasrtneri i u kurvarluk , Casio ide u fioku , a na ruci se metje Breitling ili Stern Zafira ako si uopshte cuo za nji ...

e ja да имам доста пара ја би патек филип одма купио :zcool: ал *** у овом граду је тај касио најбољи сат :zroll: :zblesav:

Do puno para se dolazi ako se celo vreme bezi od osrednjosti ...
Ne samo za tako banalnu stvar kao sat , nego za sve u zivotu se treba postaviti vishi cilj i uneti sebe u film kako da se taj cilj ostvari ...
Razumem ja da je sada i ovde bolje ishta nego nishta na ruci , to jest Casio , ali to je ulaznica za mediokritetstvo , ukoliko se malo dalje ne postigne neshto vishe u zivotu ...

Patek je klasa nad klasama. I cisto sumnjam da ce bilo ko oda nas ovde moci regularno da ga kupi. Mada ja bih voleo da nas ima dosta sto bi bili u stanju da ga kupe. Ja sam sa ovim sad sto imam prezadovoljan. Ko zna sta u buducnosti bude pa budem kupovao bolje od trenutnog.

Do puno para se dolazi ako se celo vreme bezi od osrednjosti ...
Ne samo za tako banalnu stvar kao sat , nego za sve u zivotu se treba postaviti vishi cilj i uneti sebe u film kako da se taj cilj ostvari ...
Razumem ja da je sada i ovde bolje ishta nego nishta na ruci , to jest Casio , ali to je ulaznica za mediokritetstvo , ukoliko se malo dalje ne postigne neshto vishe u zivotu ...

све време :)

не волим фестина и сеико сатове зато што се много тешко осећају на руци...фестина је мало гора али све једно....а и не волим сатове који се отворени ....па оно може да се види механизам...делују мало небезбедно...али...квалитетно....ово чудо од 3500 евра има да купим макар ми то било последње..
raymondweil.jpg

Back