Pristojni zenski satovi za poklon

Mecenaa

Ističe se
Poruka
2.979
Ovo su mi super stvari za poklon osobama koje su u užem krugu.jeftini(po ceni) i kvalitetni i pristojni.
Inace Obožavam satove ali licno mi cena nije toliko merilo koliko kvalitet,da ne privlači previše pažnju etc.
Ovde su u pitanju zenski satovi koji mi ok za poklon.
Screenshot_20250816_075759_Google.jpg
Screenshot_20250816_080033_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20250816_080046_Samsung Internet.jpg

Ja recimo:hvala:
Primetio sam da zene nose satove vise kao modni detalj(ne sve naravno)
Zato je ovo i lep i praktičan poklon.
Skoro poslao cerku neki sat da mi se popravi kaze nisu hteli da to urade mislio čovek da ukrala negde:hahaha:
Ja ga dobio u kombinaciji nekoj ali nisam obratio pažnju na to.

Zarasle su mi čak i rupice na ušima koje su mi uzbušili kad sam bila mala jer je to MODA. Ne znam kako su i zašto mislili da ću biti osoba koja tera MODU.
Ne srastavam se ni sa kakvim nakitom/ukrasom.
Oh, da... uvek na telefonu mogu videti tačno vreme.
Pamtim jedan period života kad sam drugaricama pozavidela jer su se kitile... ali je to, srećom, bilo kratko i prolazno.

Zarasle su mi čak i rupice na ušima koje su mi uzbušili kad sam bila mala jer je to MODA. Ne znam kako su i zašto mislili da ću biti osoba koja tera MODU.
Ne srastavam se ni sa kakvim nakitom/ukrasom.
Oh, da... uvek na telefonu mogu videti tačno vreme.
Pamtim jedan period života kad sam drugaricama pozavidela jer su se kitile... ali je to, srećom, bilo kratko i prolazno.
I meni zarasle rupice na ušima ali sam sam busio i to nema veze sa modom vec trenutnim trendovima i nema apsolutno nikakve veze sa satovima.
To nije samo ukras nego i praktična stvar.
Znam da zene vole da nose satove i kao modni detalj i to je zato vrlo koristan poklon.
Uopste ne treba da se čovek opterećuje sa tim,maltene ga ne primećuje a i ozbiljnije je kada pogledaš na sat da vidiš koliko je sati a ne da vadis tel:ljutko:

Ti fitnes satovi su kao i smart telefoni, merenje vremena je sporedna stvar
Sve što pokazuje tačno vreme je sat. Ako se nosi na ruci, onda je ručni sat. Ako stoji na zidu, onda je zidni sat.

To što može da radi još koješta osim pokazivanja vremena ne umanjuje činjenicu da je u pitanju sat. Kao što zidni sat može pored vremena da pokazuje i temperaturu, pa je i dalje sat.

Sve što pokazuje tačno vreme je sat. Ako se nosi na ruci, onda je ručni sat. Ako stoji na zidu, onda je zidni sat.

To što može da radi još koješta osim pokazivanja vremena ne umanjuje činjenicu da je u pitanju sat. Kao što zidni sat može pored vremena da pokazuje i temperaturu, pa je i dalje sat.
I telefon pokazuje koliko je sati a nosi se u džepu,šta je to onda džepni sat.
Fitnes,smart uređaji etc su igracke

I telefon pokazuje koliko je sati a nosi se u džepu,šta je to onda džepni sat.
Fitnes,smart uređaji etc su igracke
Funkcija telefona koja pokazuje vreme jeste sat, s tim da telefon ima primarnu funkciju telefoniranja, pa se zato zove telefon, a ne sat.

Isto kao što rerna može da ima sat, ali je primarna fukncija pečenje pa se ceo uređaj ne zove sat nego rerna. A onaj deo rerne koji pokazuje vreme jeste sat.

Pametni sat se zove tako zato što je primarna funkcija pokazivanje vremena, ali ima još dodatnih funkcija i senzora. To, uzgred, uopšte nije moderan izum. Dodatne funkcije sata postoje i kod mehaničkih satova i zovu se "complications", i što ih sat imao više, to je bio vredniji i skuplji.

Evo ga jedan klasični digitalni lepotan iz sedamdesetih.

1755671390749.png

A pametni satovi danas imaju razne forme.

1755671626838.png

Funkcija telefona koja pokazuje vreme jeste sat, s tim da telefon ima primarnu funkciju telefoniranja, pa se zato zove telefon, a ne sat.

Isto kao što rerna može da ima sat, ali je primarna fukncija pečenje pa se ceo uređaj ne zove sat nego rerna. A onaj deo rerne koji pokazuje vreme jeste sat.

Pametni sat se zove tako zato što je primarna funkcija pokazivanje vremena, ali ima još dodatnih funkcija i senzora. To, uzgred, uopšte nije moderan izum. Dodatne funkcije sata postoje i kod mehaničkih satova i zovu se "complications", i što ih sat imao više, to je bio vredniji i skuplji.

Evo ga jedan klasični digitalni lepotan iz sedamdesetih.

Pogledajte prilog 1772603

A pametni satovi danas imaju razne forme.

Pogledajte prilog 1772605
Ovo je svetogradje i užas za svakog pravog ljubitelja satova...
Ti si očigledno od onih što gledaju koliko je sati na fonu...

Ovo je svetogradje i užas za svakog pravog ljubitelja satova...
Ti si očigledno od onih što gledaju koliko je sati na fonu...
Obožavam da zajebavam sve fanboys-ove, nevezano da li su u pitanju ljubitelji satova, vina, audiofili, ljubitelji automobila. Uvek je lep osećaj zezati nekoga ko se predstavlja da je ekspert a suštinski nema pojma jer je "opinionated".

A ja gledam koliko je sati na svakom satu koji mi je dostupan u tom trenutku, bilo da je ručni sat, telefon, kompjuter, rerna...

Back