- Poruka
- 90.918
i onda kazes da je prevruce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i onda kazes da je prevruce

Super ideja.!!!!
kako ti zbunjujes

imaš celu temu o tom načinu kuvanja ovde na ovom pdf-ukako ti zbunjujes
kakvoj sad tegli?
ah dobro...ali ja imam onu masinu koja isto to radi koliko sam shvatila...bez vode, ulja i ostalih stvariimaš celu temu o tom načinu kuvanja ovde na ovom pdf-u
https://forum.krstarica.com/threads/konzerviranje-mesa-u-tegli.810284/page-2#post-36981767

ta mašina ne kuva, ona samo prži na vrućem vazduhu, zar ne?ah dobro...ali ja imam onu masinu koja isto to radi koliko sam shvatila...bez vode, ulja i ostalih stvari
![]()
da...ali...ako bi stavila posudu ispod sa vodom...verovatno bi i...kao kuvala?ta mašina ne kuva, ona samo prži na vrućem vazduhu, zar ne?

ne, nije isto, daleko od togada...ali...ako bi stavila posudu ispod sa vodom...verovatno bi i...kao kuvala?
Uostalom kakva je razlika ako se i u teglu ne stavi voda...dakle dobija samo toplinu ne? Prakticno je isto...
ali...cekaj....ne, nije isto, daleko od toga
prvo, u teglu ne ide nikakva voda, ulje i slično
staviš samo meso, recimo crni luk, šargarepu i grašak, začiniš suvim začinom, zaklopiš i staviš teglu u rernu i gotovo
drugo, u tu mašinu ne ide voda, ona radi na principu vrućeg vazduha koji duva direktno u hranu, a ako staviš vodu a u vodu hranu, onda bi taj proces trajao isto tako dugo ko u šerpi na ringli, praktično samo gubitak vremena i energije

mene ovo plasiiii

sad je mirna, pečenamene ovo plasiiii![]()
Како си мудар.

iskusanКако си мудар.
Данас качиш јучерашњи, да ти јуче не банемо![]()

,,,yup , ali kada ide kao prilog uz neko drugo jelo , ovako sa jajima i ostalih mirođija u ove letnje dane meni je kao glavno i samo to , poprilično ukusno i lako jelo za ove vrućine,,,becarac ali sa jajima?
ja ga volim natur bez jaja i drugih dodataka