Miki 13991
Veoma poznat
- Poruka
- 11.546
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato su ti tako pametni komentari...DaNa_Pa:Ma boli me uvo.Ja samo gledam B92 od domacih i ponekad 1.
![]()
levrone:Što se primaš, raja voli da gleda Pink, to je opšte poznato. Ti ne moraš da ga gledaš ako ti se ne sviđa...
Giovanna:Valjda ce narod da se pobuni....Mogli bi da organizuju neki protest...
Giovanna:Vo istinu Voskrese !
Nije u pitanju BK vec pricip...Mislis da oni misle o Danu Planete i kako zivi narod ? Briga njih za nas vazno je da su se oni prodali za sitnis i da ce od toga da zivi ne 1 vec genercije i generacije....
Giovanna:Sva obrazlozenja koja ce izneti ce biti nebulozna.Uostalom gde ste vi videli da se gasi treca tv po gledanosti ?
MA, KAKVI SUTRA, A GDE JE ROK ZALBE, A GDE SUDSKO RESENJE???????????banchi:...policija da NOĆU upadne da gasi bilo koga, pa i BK... SRAMOTA I BEZAKONJE!!! ...što nisu došli po danu, sutra ujutro u radno vreme??...
teddybear:E,SRAMOTE OD DRZAVE! OVO STO VIDIMO I POVREMENO CUJEMO U NOVOM SADU SA BK TVJE RAVNI KRIMINALU, EJ, GDE TO ODOSMO, U NEKU GRUPU TUTU-BANTU DRUSTVENO UREDJENJE!
KAKVA SRAMOTA, A SAMO GLEDAM TE POLICAJCE..SUTRA CE ULAZITI PO NASIM PRIVATNIM KUCAMA DA NAS TERAJU...LJUDI OVO STO VIDIM JE UZAAAS!!!!
JEL SE OVO ZOVE DEMOKRATIJA??????????![]()
![]()
TOG CEKICA STAVVITE TAMO NA SRED BEOGRADA NA VESALA!!!!
GDE SI BRE KOSTUNICE DA OVO GLEDAS, ZAR SE OVAKO RASPRAVLJAS SA NARODOM??? PROCI CES TI GORE OD MILOSEVICA!!!!!!!!
...nema vise ni u Novom Sadu, isekli su im struju i ko zna ste sve.....u jutarnjem su nagovestili da su dojavili secenje struje....e, pa ovo je nevidjeno!!!!AKHENATON:E ljudi, sta se desilo jer opet upala policija ili su im presekli sve predajnike??? Kod nas u Pirotu se sve videlo jutros do 8:00h, onda sam zaspao i sad ustajem kad ono na mestu BK - mrak.