RRA

• Začetnik teme Začetnik teme Lilu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
levrone:
Što se primaš, raja voli da gleda Pink, to je opšte poznato. Ti ne moraš da ga gledaš ako ti se ne sviđa...

pa ja i ne gledam, ali mi je zao dece, koju truju shundom i kichem... ko ce kod njih razviti smisao za lepo i kulturno? pink? e levrone...

Giovanna:
Valjda ce narod da se pobuni....Mogli bi da organizuju neki protest...

Srecan Uskrs!!!

Mislim da od tog protesta nece biti nista i da bi smo trebali da se okrenemo vaznijim stvarima npr. juce je bio Dan planete,mozda bi smo i za to mogli malo da protestujemo jel vidite u kakvim uslovima zivimo.Ja volim da gledam TV ali sa ovakvim program ne bih plakao ni za jednom televizijom! Pozdrav.

Vo istinu Voskrese !

Nije u pitanju BK vec pricip...Mislis da oni misle o Danu Planete i kako zivi narod ? Briga njih za nas vazno je da su se oni prodali za sitnis i da ce od toga da zivi ne 1 vec genercije i generacije....

Giovanna:
Vo istinu Voskrese !

Nije u pitanju BK vec pricip...Mislis da oni misle o Danu Planete i kako zivi narod ? Briga njih za nas vazno je da su se oni prodali za sitnis i da ce od toga da zivi ne 1 vec genercije i generacije....

Tu se slazem sa tobom.

Avala?!?!?!??! Prvi put cujem. Da li ce to iko da gleda? nE.
Sta svi imate protiv b92? :P (korak napred, koooorak napred, dadilja, daaaaadilja.............)
e, i Hepi... Dobro ajde to je verovatno jer je jedina decija tv.
Bas cekam da obrazloze odluku.

Ja ne volim dinastiju Karić, a ni bilo koju dinastiju koja je nastala u periodu od 1990, ali protiv radnika BK televizije zaista nemam ništa!
Ako govorimo o voditeljima BK televizije - lepi su, šarmantni i profesionalno obavljaju svoje poslove.
Emisija Telefakt je prva emisija informativnog sadržaja koja je funkcionisala po zapadnoevropskim standardima,
dok se na RTS-u još vrteo onaj dosadni telep za vesti i dnevnik (uvodna šпica od koje sam se uvek štrecao kad zaburgija).
Čak je i TV Tirana u to vreme imala bolji program od RTS-a.

B-92, toliko se jadan trudi da se uvuče omladini pod kožu, pogotovo tinejdžerima,
da bi lako mogao da manipuliše sa njima... ali ni to me toliko ne nervira kao prenosi utakmica fudbalske reprezentacije SCG na PINKU???
Kakav bezobrazluk!

Sto se tice RTS zastarela je,BK ima sve losiji program na B92 nema nista da se gleda sem politickih emisija,a PINK je previse kicast.

...policija da NOĆU upadne da gasi bilo koga, pa i BK... SRAMOTA I BEZAKONJE!!! ...što nisu došli po danu, sutra ujutro u radno vreme??...

E,SRAMOTE OD DRZAVE! OVO STO VIDIMO I POVREMENO CUJEMO U NOVOM SADU SA BK TVJE RAVNI KRIMINALU, EJ, GDE TO ODOSMO, U NEKU GRUPU TUTU-BANTU DRUSTVENO UREDJENJE!
KAKVA SRAMOTA, A SAMO GLEDAM TE POLICAJCE..SUTRA CE ULAZITI PO NASIM PRIVATNIM KUCAMA DA NAS TERAJU...LJUDI OVO STO VIDIM JE UZAAAS!!!!

JEL SE OVO ZOVE DEMOKRATIJA??????????:evil: :twisted: :confused:
TOG CEKICA STAVVITE TAMO NA SRED BEOGRADA NA VESALA!!!!
GDE SI BRE KOSTUNICE DA OVO GLEDAS, ZAR SE OVAKO RASPRAVLJAS SA NARODOM??? PROCI CES TI GORE OD MILOSEVICA!!!!!!!!

banchi:
...policija da NOĆU upadne da gasi bilo koga, pa i BK... SRAMOTA I BEZAKONJE!!! ...što nisu došli po danu, sutra ujutro u radno vreme??...
MA, KAKVI SUTRA, A GDE JE ROK ZALBE, A GDE SUDSKO RESENJE???????????
OVO JE ODVRATNO BEZAKONJE!
I MENE JJE SRAMOTA STO ZIVIM U OVJ DIVLJOJ DRZAVI!!!!

Zalosno je to sto se radi! Sta zamislja njorko i kompanija ? Ponovice se 5 oktobar vrlo brzo ( ne zbog Bk vec zbog hiljade i hiljade gladnih i otpustenih i bez posla posle 5 oktobra) Cekic je izjavio da je srpski Hitler...Valjda ce se ovaj narod konacno opametiti i videti ono sto do danas nisu hteli ili nisu mogli da vide.

teddybear:
E,SRAMOTE OD DRZAVE! OVO STO VIDIMO I POVREMENO CUJEMO U NOVOM SADU SA BK TVJE RAVNI KRIMINALU, EJ, GDE TO ODOSMO, U NEKU GRUPU TUTU-BANTU DRUSTVENO UREDJENJE!
KAKVA SRAMOTA, A SAMO GLEDAM TE POLICAJCE..SUTRA CE ULAZITI PO NASIM PRIVATNIM KUCAMA DA NAS TERAJU...LJUDI OVO STO VIDIM JE UZAAAS!!!!

JEL SE OVO ZOVE DEMOKRATIJA??????????:evil: :twisted: :confused:
TOG CEKICA STAVVITE TAMO NA SRED BEOGRADA NA VESALA!!!!
GDE SI BRE KOSTUNICE DA OVO GLEDAS, ZAR SE OVAKO RASPRAVLJAS SA NARODOM??? PROCI CES TI GORE OD MILOSEVICA!!!!!!!!

kostunica u skadarliji, na veceri..

rekla mi jedna tichica.. ;)
salim se, pa ne znam, samo znam da sam prolazila skadarlijom i da su bili neki politicari tu.. pa rekoh, da nije kostunica svratio, tu mu je, na pljucomet... :D

MA JOK ...CHOVEK JE SVE PRESPAVO KAKO NE BI BIO OBAVESTEN STA SE DOGADJA.....
BRUKA I SRAMOTA ZA SRBIJU...PA OVO NEMA NI U AFRICI......KOJA SMO MI ZEMLJA.OVO JE RAVNO KATASTROFI....TEK SAD VIDIM DA OVDE NEMA LEBA.....ODO JA U ZIMBABVE.......ILI ĆU NA SLEDEĆEM IZJAŠNJAVANJU DA SE IZJASNIM KAO INDIJANAC PLEMENA APAČI.

POZZ SVIMA...I POZDRAV ZA BK TV

E ljudi, sta se desilo jer opet upala policija ili su im presekli sve predajnike??? Kod nas u Pirotu se sve videlo jutros do 8:00h, onda sam zaspao i sad ustajem kad ono na mestu BK - mrak.

AKHENATON:
E ljudi, sta se desilo jer opet upala policija ili su im presekli sve predajnike??? Kod nas u Pirotu se sve videlo jutros do 8:00h, onda sam zaspao i sad ustajem kad ono na mestu BK - mrak.
...nema vise ni u Novom Sadu, isekli su im struju i ko zna ste sve.....u jutarnjem su nagovestili da su dojavili secenje struje....e, pa ovo je nevidjeno!!!!
A ljudi samo radili , pravi profesionalci!
BTW, moj stav prema celom dogadjaju nema nista veze sa Karicima, ( ako im on kriv, nek se sude s njim...) ovo je gusenje medija, ovo je uzas!!!!
Kako pomoci da se sa javnim medijima, kao sto je ovaj, stvar popravi? Nemam ideju sta odavde da uradim? :roll:
A na drugim TV ( B92,PINK ...od TVBG1,2,3 nista ni ne ocekujem, naravno, Tica nemam pojma s kim je...ali bar solidarnost informacijama...ej, ljudi! ) nigde ni reci o svemu...pa gde im je solidarnost????Sutra ce , ne daj Boze, i njima mecka zaigrati pred vratima...

Back