Feniks308 II
Domaćin
- Poruka
- 3.228

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inace, zna li neko sta je sa onim nasim tsardoms TW modom ili kako li se vec zove? hoce li biti ista od toga?
Kako mogu da igram nocne bitke u RTW
Kad završiš sa svim frakcijama (uzgred, možeš zaista da igraš sa svim frakcijama, ako podesiš odgovarajući fajl - imaš gore na temi), skini neki mod. Modovi su daleko bolji od vanile.Ja sam kupio za samo 5KM(iz RS sam) CD Rome Total War koji sadrzi: Rome Total War, Rome Total War:Barbarian Invasion i Rome Total War Alexander-GOLD EDITION... Igrica RASTURA!!! Znao sam za nju i prije i cesto sam je trazio, pokusavao skidati ali nije islo... Sada sve klizi(takoreci)... Trenutno prelazim kampanju sa Julii Familly i ide mi super...Odusevljava me grafika i 3D bitke... Preporucujem igricu svima. Sto se tice gradova(u kampanji), finansija i vojske,nemam nikakvih problema. Kljuc za uspjeh protiv pobuna: Morate graditi hramove i ciniti sve da narod bude srecan.... Usput, u osvojenim gradovima(varvarskim) rusite sve gradjevine koje mozete i gradite nove(rimske). Tokom igre nikada nisam koristio cit a imam stalno tu negdje:10 000 hiljada denara... A tek vojska...Ako imate nekakva pitanja u vezi vodjenja igre, pitajte.... P.S. Preporucujem da gledate na YouTube-u Julii Campaign od callofduty4man korisnika(tako nesto)... od njega sam mnogo toga naucio.... Pozzz
Ja igram već par sati i mislim da će biti odlična. Mapa je ogromna a svidja mi se i ovo kombinovanje kopnenih i pomorskih borbi. Samo sa grafikom nisam baš oduševljen (iako su detalji na extreme podešeni) ali to je zato sto uvek očekujem maksimum od ovog serijala![]()
Ja sam odusevljen diplomatijom, koja napokon ima smisla...
Ima li neko original igru? Da pikamo kampanju u 2 igraca ?
Igra ko igra je odlicna, malo smara cekanje na next turn, ali jbg tako je to kad imas mnogo naroda.... Od inoviteta, ono sto se meni posebno svidelo je upravljanje legijama, svaka legija ima svoju tradicije (skill) koje dobija sa xp-om i svaka tradicija donosi nesto drugacije (3% napada sa kopljima, -5% placanja najamnika, 2% za borbu u stranoj zemlji itd itd), tako da se stvaraju sasvim unikatne armije pa makar im svaki vojnik bio isti (sto je nemoguce)... Ista stvar sa generalima u tim armijama i on ima skilove. Uveli su heroje, pred spijuna i diplomata, oni mogu da stoje u tvojoj regiji pasivno i inspirisu trupe a mogu i da sluze da napdaju neprijateljske vojske ili gradove i npr. pobune robove u neprijateljskom gradu, napadnu kasarne itd itd. Ima jos dosta noviteta, poput borba na moru i jos sitnih cakaJa bas razmislajm da li da kupujem original,reci mi jel se isplati kupovati?
Nisam skidao jer sam bio u nekoj guzvi pa sam sad u dilemi da li da skidam ili da kupim original pre svega zbog multiplejera.
Ja cujem dosta toga loseg na oficijalnom forumu narocito od starih igraca. Sto se tice grafike- za sad nista specijalno, optimizacija je losa, bitke su i dalje brze, UI je ruzan, muzika nista posebno i ima bugova. Sredice se to vremenom, verujem.