Feniks308 II
Domaćin
- Poruka
- 3.228
Један мој друг је скинуо неки печ и биле су мо уткључане све нације. У обичном Rom total War-у.
П.С. Хвала вам!
П.С. Хвала вам!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino ako nađeš na torrent-u. Samo što ćeš se pošteno smoriti ako nemaš brz net.
Da li neko zna kako da izaberem Numidiju?Hocu reci imam samo Rim,Kartaginu,Partiu,Seldzuke,Egipat,Grke,Britance,Germane(mozda sam nerkog izostavio ali to je to)
; Custom campaign script generated by Romans Campaign Map Editor
campaign imperial_campaign
playable
romans_julii
romans_brutii
romans_scipii
egypt
seleucid
carthage
parthia
gauls
germans
britons
greek_cities
macedon
pontus
armenia
dacia
numidia
scythia
spain
thrace
end
unlockable
end
nonplayable
romans_senate
slave
end
Nađeš ovaj folder:
...\Activision\Rome - Total War\Data\world\maps\campaign\imperial_campaign
U tom folderu se nalazi fajl:
descr_strat.txt
Otvoriš taj fajl.
Prepraviš ga tako da početak izgleda ovako:
Kod:; Custom campaign script generated by Romans Campaign Map Editor campaign imperial_campaign playable romans_julii romans_brutii romans_scipii egypt seleucid carthage parthia gauls germans britons greek_cities macedon pontus armenia dacia numidia scythia spain thrace end unlockable end nonplayable romans_senate slave end
Sada možeš da odabereš bilo koju frakciju, osim pobunjenika.
@caliburn
Uradio sam i sada kada udjem u imperial campaign ima svih ovih frakcija ali je nevolja sto sada ne mogu da startujem igru ni sa jednom(dakle ni sa rimljanima)???
Kada izaberem odredjenu frakciju i pritisnem continue onda me samo vrati na pocetni meni
Da,samo to
Ma ok nije tu problem posto imam tu igricu na cd-u(original)pa cu je ponovo instalirati
Nego sam se bas naostrio da probam ostale frakcije ali mi se izgleda ne da![]()
campaign imperial_campaign
playable
romans_julii
romans_brutii
romans_scipii
end
unlockable
egypt
seleucid
carthage
parthia
gauls
germans
britons
greek_cities
end
nonplayable
romans_senate
macedon
pontus
armenia
dacia
numidia
scythia
spain
thrace
slave
end
Evo da javim da sam napokon uspeoElem potkrala mi se jedna greska u prethodnim pokusajima medjutim sada sam to ispravio i mogu da kazem da RADI.
@caliburn hvala na pomoci.Jel znas mozda kako se ova igrica moze igrati online?video sam da i to moze ali nesto sa kompom i nisam bas spretan...
Evo da javim da sam napokon uspeoElem potkrala mi se jedna greska u prethodnim pokusajima medjutim sada sam to ispravio i mogu da kazem da RADI.
@caliburn hvala na pomoci.Jel znas mozda kako se ova igrica moze igrati online?video sam da i to moze ali nesto sa kompom i nisam bas spretan...
П.С. Где си погрешио да се и ја не зајеб....![]()
Pre promene fajla descr_strat.txt sačuvaj ga posebno, tako da imaš back up.
To je trebalo odmah da napišem, samo nisam razmišljao.![]()
А да га померим из тог фолдера где је био или не?
Ne.
Samo klikni na njega -> Copy -> otvoriš neki folder u koji smeštaš back up -> Paste.
Tako da imaš rezervu za slučaj da nešto pokvariš.
Onda se vratiš u folder imperial campaign, gde je descr_strat.txt, uneseš promene, snimiš i pokreneš igru.
U slučaju problema, obrišeš izmenjeni descr_strat.txt i iskopiraš u odgovarajući folder rezervni, neizmenjeni.