Garwor
Poznat
- Poruka
- 7.170
OI treba da se boduje kao GS, (zar nije nekad bilo tako?), ipak je to jednom u 4 godine. To sa bodovanjem Davis cup-a nisam znao, cini mi se skroz bezveze.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolji, najlepsi..... svih vremena! FEDERER
 naravno kako pobedjuje
 naravno kako pobedjuje
 .
. , a i Novak će mu dobro zapapriti
, a i Novak će mu dobro zapapriti  .
.a-n nadam se da se ne ljutiš što sam citirala tvoje post nisam mislila ništa loše time, nego da objasnim čoveku, koji je izraziti nacionalista.

a sto se tice Federera on jos nije najveci,jos uvek je Sampras ali verovatno ce ga prestici Federer.
a sto se tice Federera on jos nije najveci,jos uvek je Sampras ali verovatno ce ga prestici Federer. ja se nadam da ce Djokovic i Nadal uskoro zbaciti Federera
ja se nadam da ce Djokovic i Nadal uskoro zbaciti Federera

pa naravno da niko nije čuo za Novaka kada je imao 14 god. Kako da niko nije čuo za njega a osvajao je turnire i imao niz uspeha u svojoj juniorskoj karijeri. Ja sam samo za Federera pisala za Novaka nisam upućena.
pa naravno da niko nije čuo za Novaka kada je imao 14 god. Kako da niko nije čuo za njega a osvajao je turnire i imao niz uspeha u svojoj juniorskoj karijeri. Ja sam samo za Federera pisala za Novaka nisam upućena.

Patriota covekuvek protiv nasih, a?
Kakav lik...

znam da se nece naljutiti
 znam da se nece naljutiti