Sto volim kad ljudi pisu da Federer mora da osvoji Roland Garos ili nikad nece biti najbolji..A Samprasov najbolji rezultat na RG je jedno cetvrtfinale..Uzput,Federer 2 godine za redom igra finale,eto samo da podsetim.A Sampras je inace uzeo 11 Mastersa a Federer cini mi se 14. I bice naj teniser svih vremena koliko za 2 godine ima da promenite plocu o tome ko je naj.A najjace mi je kad ljudi kazu Federer NIJE Naj svih vremena..i onda pitam,hajde onda reci ko je,a da nije Sampras,posto ce Roze njega najverovatnije da obori u svemu,i niko ne odgovara.Bas interesantno
Sto je cudno sto ne navijam za Noleta?Meni je Nole drag i navijam za njega kad god igra protiv nekog drugog.Kad igra sa Federerom,zna se,Roze je u prednosti. I sta sad,zato sto je nas moram da ga mnogo volim?Pa i Tipsarevic je nas,a njega ne mogu ocima da vidim.I Darko Milicic je nasi,i sta,treba da sam ponosan sto sam Srbin kao i on
A kad smo kod Noletovog i Rodzerovog ponasanja...Jedna je velika istina,a to je da je STVARNO jedino vazno ko je prvi.Drugi nije prvi,a treceg se niko ni ne seca....Vremenom.Na kraju ostaju samo pobednici,zar ne?
Druga je stvar sto ljudi ne zele da primete da Nole dosta cesto psuje an mecevima ili im je simpaticno jr je nas covek.Da ej recimo Hrvat u pitanju mislim da bi mnogi ovde rekli,vidi ovog kako je jadan ili tako nesto. Novak je definitivno pristojan momak,ali na terenu cesto zna da psuje an sva usta,pa primecujete valjda.A koliko tenisera to radi?