Rodžer Federer

Ko je najveći teniser svih vremena?

• Roger Federer

• Rafael Nadal

• Pete Sampras

• Novak Djokovic

• Andre Agassi

• Rod Laver

• Bjorn Borg

• John McEnroe

• Jimmy Connors

• Ivan Lendl

• Boris Becker

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
auh gari, pa kakve veze ima sto je blondie devojka? mozda se devojke onako uopsteno manje interesuju za sport, ali kada to rade koliko i mi- ne vidim razloga da ga slabije razumeju. a stvarno ne znam kako ti pade na pamet onaj saksofon :lol:
svako ima pravo da navija za koga hoce. ne mozes i ne trebas to menjati... prihvati samo da postoje redji izuzetci (svuda u svetu) kojima nije najbitnije odakle dolaze teniseri za koje navijaju.
a mozes to da gledas i sa vedrije strane- uvek ce na ovom forumu postojati rivalitet koji ce svaku pobedu ili poraz onoga za koga navijamo dodatno zaciniti. :) lepo je nekako, onako drugarski podyebavati onoga ciji igrac pukne dok tvoj prolazi dalje, pa i po cenu toga da i ti budes podyebavan sledecom prilikom :lol:

ma to sam iz zajebacnije malo napravio poredjenje sa saksofonom:grin:ok lslazem se sa tim nisam ni ja rekao da ona mora da navija za Noleta Boze sacuvaj,mene samo nervira sto toliko brani Federera a on se nije bas pokazao kao fer plej kad je izgubio od Noleta u polufinalu,imam osecaj da gotivi vise Nadala recimo zato sto joj je sladak:-D

ali ok nebitno ja se vise necu nastavljati sa tom blondie jer nema smisla da gusimo topik nek svako zadrzi svoje misljenje i gotovo.

Pa šta što sam ŽENSKO :confused::shock:
Jel to znači da sam automatski operisana od sporta! Dokazala sam ti da si glup i ako si muško jedno žensko te je nadmudrilo. Muški šovinisto, sram te bilo!
Pa ti i pričaš gluposti, ma koliko se ja trudila da ti pojasnim nešto ti i dalje pričaš gluposti od silnog duvanja u saksofon oduvao si i mozak izgleda. Seti se Bila debila Klintona ti si njegova kopija!
Nemaš pojma o tenisu u opšte tvoje znanje počinje i završava se sa samo jednom rečenicom ajde nole. To je jedino što o Novaku ti znaš.

Branim Federera svuda i uvek i to sa argumentima.
Ako je neko bio uspešan kao junior on je onda velika nada i ulaže se u njega da bi bio uspešan senior, neko uspe a neko ne. Nemoguće je da je neko jako talentovan kao mali a da u seniorskoj konkurenciji naprasno toliko popusti, naravno ako ozbiljno shvati svoju karijeru!
Nije mi Rafa lep, lepši je Federer ako će mo o lepoti.
PS. Možeš sada da pišeš šta god hoćeš stavila sam te na ignor listu.
Sa budalama netreba da se raspravlja to zaglupljuje tvoja glupost je prelazna bežim dok je vreme da ne predje.

68449747_1101651407.jpg

Za druge ljubitelje tenisa evo jedan link da se malo nasmejete na snimku je Agasi, Rodik i Kurnjikova.

Uuuuuuuuuuu Plavuso,crna ti dusa...:D :D :D

Salim se,al ste zakrvili vas dvoje...Kao sto sam i ranije govorio,najvise volim kad sve argumentujem,a onda samo vidim kako postovi protiv postaju sve manji,odgovori sve bezvezniji.....I na kraju vise neamju sta da kazu-Srle WIN :D

A to sto je Blondie plavusa i pri tome devojka,nista ne mora da znaci,narocito ne da je glupa.Vidi se ko je koliko teniski obrazovan po postovima koje iznosi.A te fore,Rafa je sladak,Nole je bacje a Rodik je cica maca,takve postove i ne smatram za ozbiljne. Samo mi je smesno kad vidim koliko ljudi brane igrace a da realno nisu ni upoznati sa njihovim igrackim kvalitetima.

blondie je time sto je napisala meni da sam glup pokazala kakva je-time samo govori koliko je ona glupa u stvari,jer ja nijednom nisam napisao ovde da je ona glupa i nisam vredjao a ona to radi,jos jedna "pametnica koja sve zna"

ja sam vec rekao da ti necu vise odgovarati i super sto ces da me ignorises jel kao sto kazes glupost je prelazna a ja ne zelim sa glupim ljudima da razgovaram.

THE END

ja vise necu odgovarati obecavam svima da ne kvarimo temu.

ma ajde ljudi... prihvatite jedni druge onakve kakvi su ili kakvi vam se cine i terajte dalje :) posle rasprave stavovi: ostaju kakvi su bili pre nje, priblizavaju se jedan drugom, ili jedan postane uzor drugom. to sto je ovde slucaj ovo 1. nije nista strasno i nenormalno! :D drugi put ce biti bolje ;)
mir mir mir, niko nije kriv, ava ava ava, sudija je krava! :lol: :lol: :lol:

uostalom, svi znamo da je tipsa najbolji! :D

Kako,zasto....Medo,sta ti bi,kakacv crni Tipsa,ako si mislio da je najbolji u ispijanju pica u Stefan Braunu,tu si mozda i blizu istine,kakv tenis...:D
ma daj srle... svi znamo da je tipsa najbolji... jer se svalerisao sa mirkom! ukrao je od nje moc koja je do tada isla fedji! mirka je vec dugo hrana pobednika na koju antidoping sistemi ne reaguju! auh srle. pa mislio sam da bar ti to znas! :lol:

Hahahaahahaahhhhah Medoooooooo kralju :D :D :D

Vidis,to je mozda resenje slabije Rozeove igre! Pocela je da "daje" Tipsi i gledaj sta radi momak.Ajoj! Pa po toj logici malo je "svrljala" i sa Kanjesom prosle sezone,auuuuuuu Roze,kako ti rastu rogovi...A ni ne zna,posle malo sa Nalbandijanom....Izgleda da voli vrele Juznoamerikance :D :D :D

A sad je pocela da se 'vata i sa Tipsom...Hmmm....Aj ako Noletu i Zimonjicu ne treba,nek se malo uvati i sa Troickim,imacemo fenomenalnu Dejvis Kup reprezentaciju :D :D :D

Ja jesam žensko ali nisam plavuša,u vreme kada sam se registrovala na krsti, slušala sam tu grupu, ako je neko ovde u opšte čuo za njih.
Nismo zakrvili nego sam čoveku pokušala na lep način nešto da objasnim ali pošto ne shvata on je potegao uvrede. A na uvrede ja uzvraćam uvredama. Jer naj prizemnije je negoga spustiti što je žensko! Čovek se uvredio što jedno žensko zna o sportu više nego on pa pošto nema nikakve argumente odna je koristio uvrede. Takvi prizemni ljudi me stvarno nerviraju, a pogotovo što je nacionalista na kvadrat i navija za novaka samo zato što je srbin ako to u opšte može da se nazove navijanjem jer je u njegovom slučaju to posmatranje, jer ne zna o čemu se radi.
Bolje da ne kvarimo dalje temu, jer Rodžer će i dalje ostati br. 1 još dugo godina a oni neka se puše od muke :evil:

Blondie,to je moja mama slusala :) :) I bila je plavusa ;)

Hmmmm,trebao sam onda ja da se registrujem kao Michael Jackson,al bi bilo veselih komentara ovde :D

Za Federera,evo malo ozbiljno - Mirka mora da stane sa svrljanjem inace ode Roze u aut :D
A koliko sam ja video na njegovom sajtu,posle i u planu Rafeini ce tek igrati krajem februara u Dubaiju,pre toga ce se zezati unaokolo.I da li neko zna koliko donosi bodova Dubai?Misim da je 300,ali nisam siguran.

Jos ako bi se Meda malo pomucio(AJMO MEDDOOOOOOOOOOOO) pa da nam istipka koliko donose polufinala i finala Invitations turnira,Mastersa i GS,bilo bi sjajno...I da mi nek napokon razresi misteriju koliko bodova donosi pobeda na Masters Kupu krajem sezone?

Ocigledno da nije gledala Federera,ovo je bas turbo glupost koju sam cuo...Sta treba, da stenje posle svakog poena,baca reket i vristi na publiku pa da bude dinamican.Dosadna igra...Kako nekome to moze da bude dosadna Federerova igra...?Koja je skoro savrsena.

O da,nove vesti!!!!!! :D :D :D

OI kao i Dejvis Kup se racunaju od sada kao ATP turnir. Broj bodova je kao na Mastersu.

Sad,to ima dobre i gomilu losih strana.Aj Olimpijada mi je OK da se tako racuna,i treba,da svi ucestvuju! Ali Dejvis Kup..Time si automatski favorizovao recimo Amere,Ruse i Spance.Pa oni ce ionako odigrati najveci broj meceva.

O da,nove vesti!!!!!! :D :D :D

OI kao i Dejvis Kup se racunaju od sada kao ATP turnir. Broj bodova je kao na Mastersu.

Sad,to ima dobre i gomilu losih strana.Aj Olimpijada mi je OK da se tako racuna,i treba,da svi ucestvuju! Ali Dejvis Kup..Time si automatski favorizovao recimo Amere,Ruse i Spance.Pa oni ce ionako odigrati najveci broj meceva.
pa i nas u najblizoj buducnosti :D

Pa ono.jes' nije da nisi u pravu...Mada mislim da to ne bi trebalo tako.Sta sad,ako neko nema nikakvu reprezentaciu,moze da otpise gomilu bodova?Pa nije valjda on kriv sto ostali ne znaju...Npr.Federer i Svajcarska.Svajscarska moze samo da sanja ozbiljan plasman kad bude usla opet medju najbolje.To jest,moze da se nada da ce Federer da se naljuti i pobedi u dva singla i u dublu sve reprezentacije. Nije ni to iskljuceno,ali onda Roze mora da stvarno da sve od sebe.:D :D :D

Back