nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
eto,to smo resili :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
auh gari, pa kakve veze ima sto je blondie devojka? mozda se devojke onako uopsteno manje interesuju za sport, ali kada to rade koliko i mi- ne vidim razloga da ga slabije razumeju. a stvarno ne znam kako ti pade na pamet onaj saksofon
svako ima pravo da navija za koga hoce. ne mozes i ne trebas to menjati... prihvati samo da postoje redji izuzetci (svuda u svetu) kojima nije najbitnije odakle dolaze teniseri za koje navijaju.
a mozes to da gledas i sa vedrije strane- uvek ce na ovom forumu postojati rivalitet koji ce svaku pobedu ili poraz onoga za koga navijamo dodatno zaciniti.lepo je nekako, onako drugarski podyebavati onoga ciji igrac pukne dok tvoj prolazi dalje, pa i po cenu toga da i ti budes podyebavan sledecom prilikom
![]()
k lslazem se sa tim nisam ni ja rekao da ona mora da navija za Noleta Boze sacuvaj,mene samo nervira sto toliko brani Federera a on se nije bas pokazao kao fer plej kad je izgubio od Noleta u polufinalu,imam osecaj da gotivi vise Nadala recimo zato sto joj je sladak:-D
posle rasprave stavovi: ostaju kakvi su bili pre nje, priblizavaju se jedan drugom, ili jedan postane uzor drugom. to sto je ovde slucaj ovo 1. nije nista strasno i nenormalno!

ma daj srle... svi znamo da je tipsa najbolji... jer se svalerisao sa mirkom! ukrao je od nje moc koja je do tada isla fedji! mirka je vec dugo hrana pobednika na koju antidoping sistemi ne reaguju! auh srle. pa mislio sam da bar ti to znas!Kako,zasto....Medo,sta ti bi,kakacv crni Tipsa,ako si mislio da je najbolji u ispijanju pica u Stefan Braunu,tu si mozda i blizu istine,kakv tenis...![]()

I bila je plavusa
auh bre... 
Fedjina igra dosadna ???Posto obozavam Rafaela Nadala-mrzim Federera!Igra mu je hladna,dosadna i bez dinamike!![]()

., naravno pored Noleta A jesi li ti ikad gledala Federera???Posto obozavam Rafaela Nadala-mrzim Federera!Igra mu je hladna,dosadna i bez dinamike!![]()
pa i nas u najblizoj buducnostiO da,nove vesti!!!!!!![]()
![]()
OI kao i Dejvis Kup se racunaju od sada kao ATP turnir. Broj bodova je kao na Mastersu.
Sad,to ima dobre i gomilu losih strana.Aj Olimpijada mi je OK da se tako racuna,i treba,da svi ucestvuju! Ali Dejvis Kup..Time si automatski favorizovao recimo Amere,Ruse i Spance.Pa oni ce ionako odigrati najveci broj meceva.