Rodžer Federer

Ko je najveći teniser svih vremena?

• Roger Federer

• Rafael Nadal

• Pete Sampras

• Novak Djokovic

• Andre Agassi

• Rod Laver

• Bjorn Borg

• John McEnroe

• Jimmy Connors

• Ivan Lendl

• Boris Becker

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Novakova pobeda je više bolela, možda je planirao da ove godine uzme 4gs + olimpijadu a snovi mu odmah na početku propali. Ne znam da li je tako nešto nekome pošlo za rukom tj. reketom.
A i Novakovoj pobedi se više davalo na značaju pa možda zbog toga, Kanjas ove godine tone i nije ozbiljna prepreka ka nekoj tituli.

FOURTH LAUREUS TITLE!

Roger has won his fourth straight Laureus Sportsman of the Year Award!

Roger has won the Laureus Award for the fourth time! This makes his the first athlete ever to have received the trophy four times - and he even did so in consecutive years. This is a tribute to another fantastic Roger-tennis-season, winning three Grand Slam titles, four further tournaments as well as the Masters Cup - the inofficial tennis world championship - for the fourth time.

Roger personally attended the ceremony this year, flying directly to St. Petersburg from Dubai, where he is currenty preparing for the tournament there. "He is an amazing sportsman and above that a most likeable person. He has without doubt deserved this award," Franz Beckenbauer (German football icon) praised our number one. "I always enjoy watching him play as his game is very harmonic".

pa to bese jos pre 2-3 dana ;) i enan je dobila nagradu za najboljeg zenskog sportistu... cak je i nagrada za najboljeg sportistu sa invaliditetom otisao nekoj teniserki! pola nagrada odnesose teniseri... jos da je novak osvojio trofej za najveci proboj 2007... ali bilo bi previse- i samo pojavljivanje i nominacija je ogroman uspeh.

pa to bese jos pre 2-3 dana ;) i enan je dobila nagradu za najboljeg zenskog sportistu... cak je i nagrada za najboljeg sportistu sa invaliditetom otisao nekoj teniserki! pola nagrada odnesose teniseri... jos da je novak osvojio trofej za najveci proboj 2007... ali bilo bi previse- i samo pojavljivanje i nominacija je ogroman uspeh.

Znam kada je bilo samo što ja tada nisam dolazila ovde, a kada sam došla i videla da niko nije ništa o tome napisao ja sam prosto morala :lol:
Mada je mene na tim dodelama nagrada najviše iznenadila Enan mnogo je lepo izgledala, ko pravožensko našminkala se malo i nije bila toliko ružna. :o

Evo nešto o Rodžeru i njegovim privatnim planovima za budućnost sa Mirkom!

Roger Federer wants to have a small Roger
Roger Federer wants a child. “But not right now or tomorrow” That is what the best Tennis player had revealed in Sonntags Blick (a Swiss Sunday newspaper).
The quite reserved man from Basel had thus hinted how he sees his future with his girlfriend Mirka Vavrinec.
“A small Roger would be quite cool!”, excitedly uttered the 26 year old Roger.
Even marriage belongs to the plans of the athlete. “ The “wedding” topic is surely in the air, but I have not yet really asked Mirka for her hand. The tennis champion seems to really have found the woman of his life, that without his 29 year old girlfriend on his side he doesn’t feel comfortable. “ When she couldn’t be always by my side, I would have had a big problem.”
Roger could always count on Mirka, she would never leave his side. “She will always make sure that she accompanies me to a tournament - except perhaps when a child would already be there. The pair is inseparable since the 2000 Sidney Olympic Games. “That’s when I kissed her for the very first time”, laughingly admitted the tennis ace .
The tennis player had not only made romantic plans on wedding and offspring , but also on the future residence of his children. “I certainly want my family to live in Switzerland. My children shall grow here, that is my goal.”

Dakle, drug Roger je prs'o u prvom kolu Dubaija. Ma gotovo je sa njegovom dominacijom, dosta je bilo igranja na strah protivnika, ovi klinci sada grizu pa mora i da se trudi protiv njih. Dok se Roger ne otarasi one rospije Mirke, nece mu krenuti, zapamtite ovo.

I evo ga Italy 90,veliki navijac prsnutog Federera...Srle :D :D :D

Covek kao da nije normalan.Izgleda da mu je stvarno Mirka pocela davati svako vece pa je izgubio svaku zelju za zivotom i tenisom. Nije mi vise jasan.... OK-igrao je drugi turnir i prso je ko zvecka.Nista strasno da nije branio 300 boodva.Lepo je samo sto ga Rafa ne moze preci posle ovog turnira na prvom mestu,ali mislim da mu definitivno treba trener!!! Ne vredi,Roze prijatelju,jesi ti odlican,ali trener treba svima,pa i tebi.

Ovaj Marej ove godine izgleda resio da se ozbiljno bavi tenisom.Vec uzeo dva turnira,sad ce uzeti i treci ;)

E da,momci,pa sta je ovo,nigde nema nekih ozbiljnih prozivki,ajde vise,cekam vas :p :p :p

s obzirom na to koliko Rafa postuje doticnog Fedju,bilo bi malo neozbiljno da ga ja prozivam! nista od toga :smile:

nikada nisam imao ni trunku sumnje u kvalitet i srcanost cupavog Skota ali me brate jako plasilo kad je cesto na losijim mecevima vikao na ko zna koga oko terena.. znao sam da cim psihu dovede u red krece ka vrhu a mozda je ovo pocetak

druga pobeda nad Fedjom

Back