shaddow
Iskusan
- Poruka
- 5.155
Pa nikad se ne zna.Hellen:Знаш шта, Шедоу, двоје су се овако смували...![]()
Како је кренуло, ти и ја ћемо ускоро завршити учетворо! :wink:
Samo, ako ovo pročita Betty, gotov sam načisto. :?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nikad se ne zna.Hellen:Знаш шта, Шедоу, двоје су се овако смували...![]()
Како је кренуло, ти и ја ћемо ускоро завршити учетворо! :wink:
Samo, ako ovo pročita Betty, gotov sam načisto. :?NikakveHarmony:Koje su greske napravili vasi roditelji dok su vas vaspitavali? Sta biste uradili na njihovom mestu? Mozete li da oprostite?
Betty:e, setila sam se> moja mama je otkucavala sve moje tajne svojim drugaricama(ponekad i komšinicama) pa su se zajedno "šalile" sa mnom![]()
Tako i sa mojom "prvom ljubavi", nekim klincem iz nove škole....odmah rekal njegovoj kevi, pa su em zvale "snajka"....A ja imala 8 godina.....
Grozno.
Ne mogu da joj oprostim taj blam
To me ovaj Saša podstetio..nijemi niada prebacivala, ali stvarno sam mrzela kad sama morla d aje zamolim za, recimo, prvu brus :shock:
Mislim, nije me ubeđivala u suprotno (odavno je bilo vreme, po meni), ali se tako šokirala i krenula da me zagleda![]()
Aaa..a mrzela sam i što mi jednog leta nije dala da nosim gornji deo kupaćeg "ti si mala, sunčaj se, vidiš da nemaš ništa još, ima vremena za to" GRRRRRRRRRRRR..........
Izgleda da vise boli ono sto nisu uradili nego ono sto jesu. Valjda ravnodusnost boli najvise :sad:sto nikad nisu bili tu kad je trebalo i sto je uvek nesto drugo bilo bitnije od mene....
Pa nikad se ne zna.Samo, ako ovo pročita Betty, gotov sam načisto. :?

i uvek jedno mora da ide na uštrb drugog, ne može sve da bude idealno...
ja sam zaista neizmerno zahvalan svojim roditeljima na vaspitanju koje su mi pruzili zahvaljujuci kome sam izrastao u otvorenu, liberalnu osobu, bez predrasuda, koja razmišlja svojom glavom, sama donosi odluke o svom zivotu i ima maksimalnu slobodu u svemu..., iako o to ne pokazujem bas cesto... a narocito kad vidim oko sebe kakvih roditelja ima i kako svoju decu prave debilima, nesrećnima, isfrustriranima... žasu... zahvalan sam na tom osnovnom kućnom vaspitanju i slobodi koju su mi davali, na tome sto mi nikada nisu nametali neka kliseizirana misljenja i kodekse, što nikada nisu imali nerealno zahteve od mene... naravno, nisu savršeni roditelji kao što niko i nije ima tu sitnih greščica koje im "zameram", ali bože moj sve to prodje i čovek shavti da roditelj, kakv god bio, sve pto čini, pa makar to bilo i pogrešno po našem mišljenju, čini iz najboljih namera ad stvori od nas kvalitetnog čoveka i iz straha da ne upadnemo u nešto loše... samo što se shvatanja onoga što je dobo i loše razlikuju, pa tu nasaju konflikti a brojni faktori utiču i na njih same pa se trude da neke svoje kodekse i ono što smatraju ispravnim prenesu na nas, ali te stavari se menjaju... a ima i onih koji svoje lično nezadovoljstvo, neuspeh, frustracije prenose na decu i pokušavaju da "izleče" preko njih... stvarno, posle ove teme moram da se setim da ujutru kažem mojima koliko ih volim i koliko sam im zahvalani uvek jedno mora da ide na uštrb drugog, ne može sve da bude idealno...