Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Ne bi mi verovala koliko staromodnih porodica znam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne bi mi verovala koliko staromodnih porodica znam...![]()
Auuu, da ne pričamo o staromodnim roditeljima.
Moja drugarica živi u zatvoru, bukvalno.
Ništa iznad kolena, nema depiliranja nogu, frizuru joj starci određuju, ako u sobi ima trunka prašine to je problem... ćale je išamarao na sred plaže jer je zagrlio drug (kakav crni dečko u 15-oj?! al' pokrivamo je), a povrh svega, zvocaju staaalno.
I onda ona mukica naleti kod mene kad ima vremena pa uživa u par sati slobode.![]()
Samo, najgore je što oni ne shvataju da će dobiti samo kontraefekat. Pobuna u njoj sve više raste, koliko god to meni bilo čudno, ali ne zelim ni da pomislim šta će biti kad pukne...Nisam rekla da je pipkao, ne znam de si to pročitao, već zagrlio. -.-
...Onda ćale ne mora se brine...
... a ja da je ćapim za dupe, ne bi ćale ništa rekao... -.-
Omg, pa ja nisam rekla koji je njen identitet...Ako je stvarno tako vaspitavaju,kako do sad nije upila njihov mentalitet,hm???
A ti je s oproštenjem puštaš s lanca i kvariš projekat njenih roditelja,što nije lepo...Kad imaš svoje dete,puštaj ga s lanca...
P.S. Baš će ''drug'' da je s oproštenjem pipka,grli i to još na plaži,daj molim te...Trebal je njen ćalac da ošamari njega...
Auuu, da ne pričamo o staromodnim roditeljima.
Moja drugarica živi u zatvoru, bukvalno.
Ništa iznad kolena, nema depiliranja nogu, frizuru joj starci određuju, ako u sobi ima trunka prašine to je problem... ćale je išamarao na sred plaže jer je zagrlio drug (kakav crni dečko u 15-oj?! al' pokrivamo je), a povrh svega, zvocaju staaalno.
I onda ona mukica naleti kod mene kad ima vremena pa uživa u par sati slobode.![]()

ahahahha

Tim silnim zabranama nista nece postici chak sta vise ce jos gora biti za koju godinu,mom drugu su roditelji bili jako strogi,sto je prouzrokovalo da je on sve suprotno radio od onoga shto mu oni kazu bas namerno da im ide na zivce,posle cega se i odselio od kuce jer nije vise mogao sa njima.
Jos gore je kad dete ne oseca da mu uskracuju slobodu i ne buni se protiv toga.
naprotiv, to je odlichno
onda dete ni ne zna za bolje, i ne mozhe zhaliti ni za chim

Uze mi reč iz usta.Bravo![]()