Roditelji i decko

Ne bi mi verovala koliko staromodnih porodica znam...:P

Auuu, da ne pričamo o staromodnim roditeljima.

Moja drugarica živi u zatvoru, bukvalno. :roll:

Ništa iznad kolena, nema depiliranja nogu, frizuru joj starci određuju, ako u sobi ima trunka prašine to je problem... ćale je išamarao na sred plaže jer je zagrlio drug (kakav crni dečko u 15-oj?! al' pokrivamo je), a povrh svega, zvocaju staaalno.

I onda ona mukica naleti kod mene kad ima vremena pa uživa u par sati slobode. :confused:

Ništa iznad kolena, nema depiliranja nogu, frizuru joj starci određuju, ako u sobi ima trunka prašine to je problem... ćale je išamarao na sred plaže jer je zagrlio drug (kakav crni dečko u 15-oj?! al' pokrivamo je), a povrh svega, zvocaju staaalno.

I onda ona mukica naleti kod mene kad ima vremena pa uživa u par sati slobode. :confused:

Ako je stvarno tako vaspitavaju,kako do sad nije upila njihov mentalitet,hm???
A ti je s oproštenjem puštaš s lanca i kvariš projekat njenih roditelja,što nije lepo...Kad imaš svoje dete,puštaj ga s lanca...
P.S. Baš će ''drug'' da je s oproštenjem pipka,grli i to još na plaži,daj molim te...Trebal je njen ćalac da ošamari njega...

Poslednja izmena:
IBM, s oproštenjem, ne seri. -.-

Ja je puštam sa lanca? Pa ne puštam je ja da orgija, ali puštam je da pije kafu, odvrne muziku do daske i sl. što joj njeni ne bi dozvolili.

I izvini, a ko bi živeo u takvim uslovima?! Naravno da neće usvojiti nešto tako. :eek: Samo, najgore je što oni ne shvataju da će dobiti samo kontraefekat. Pobuna u njoj sve više raste, koliko god to meni bilo čudno, ali ne zelim ni da pomislim šta će biti kad pukne...

Nisam rekla da je pipkao, ne znam de si to pročitao, već zagrlio. -.-

Poslednja izmena:
Ja potpuno razumem njene roditelje.Ljudi žele najbolje za svoje dete.I genetski i psihički je trebalo da usvoji nešto ovako ako već godinama živi pod time...nenormalno je da ne usvoji...Vidim da priželjkujete da dođe do bunta,tj.da pukne,ali ne zbog roditelja već zbog vas,na šta je nagovarate,a još utiču i ovi mas-mediji,mada verujem da će njen ćalac uspeti to da raspozna i uzme motku,pa da joj s oproštenjem istera bunt...
I ja ne s nego pričam lepo...

Jadna tvoja deca kad ih (i ako ih) budeš imao. :eek:

Batinama se ništa ne postiže... i ne normalno je da je ama baš ništa ne dopušta... makar stil oblačenja, frizuru... al' ne... O.o
I šta misliš kako se ona oseća kad je matori svakodnevno ugnjetavaju... devojka ima preeelepu kosu, dugu, plavu, na suncu kao zlatnu, a ćale joj govor da će je ošišati kao dečaka, da joj je kosa kao slama... O_o
I zašto bih je ja na nešto nagovarala?! Ja joj želim sve najbolje. Čak štaviše, trudim se da je ohladim posle svađe i da joj kažem da su njeni samo zabrinuti i sl. ali naravno da je ne teram da se buni...

Ali njeni preteruju definitivno. Stalno priča da se oseća kao ptica u kavezu. :confused:

Kako ti laprdaš, čoveče. :eek:

Ti znaš kako je on nju zagrlio. Ako je nešto drugarski, onda je njihov odnos drugarski... a ja da je ćapim za dupe, ne bi ćale ništa rekao... -.-

Ne verujem da je ovo istina,pa i ako stvarno ta drugarica postoji najviše je 50% istina ovoga što si rekel u poslednjem postu...Uzmimo da drugarica postoji.Ja iz tvoje priče rekla-kazala ne mogu da izvlačim veće zaključke.Ti da si joj neka drugarica ne bi je opajdavala po forum(ima)u.Onaj ludi Fricl nije ćerki kratio kosu zato što ga podseća na slamu...Mislim koja glupost.
I kao treće ''prljav veš se ne iznosi na ulicu'' što bi u prevodu značilo da svoje probleme sa roditeljima da priča nekoj tamo ''drugarici'' omg...
Ja sam za red,rad i disciplinu i visoki autoritet glave kuće...Što ne znači da treba da maltretiram nekog i da izmišljam neke fix ideje,ali šta kažem to ima tako da bude...
Moja rasprava sa tobom WoC je završena...

Priča jeste tačna, ma šta ti mislio, briga me.
Opajavala? :eek: Omg, pa ja nisam rekla koji je njen identitet...

Što se tiče kose, mislim da čovek i dalje nije prežalio što ona nije muško.

Svoje probleme iznela drugarici... hmmm, to joj dođe kao izduvni ventil... meni udaranje u jastuk, njoj priča... svako ima svoje načine... to sam spomenula jer su komentari tipa: "Šta te briga šta roditelji kažu, ne moraš da živiš po njihovim pravilima..." ipak nerealni. Uvek će biti roditelja sa stavom: "Dok živiš u mojoj kući, radićeš kako ja kažem..." :confused:

Kao što rekoh, time je čovek postigao kontra efekat... raz ne može sve da funkcioniše na nekom dogovoru?! Makar je to tako u mojoj kući i mislim da mnogo bolje funkcioniše....

IBM, brate ajde ne seri! Znam i ja slicne slucajeve takve porodice koju je opisala Natasa. Dobro, nisu bas isti, ali stvarno su psihicki prsli ljudi i samo se izivljavaju nad decom... A to je verovatno prouzrokovano zbog toga sto su i njih u detinjstvu roditelji maltretirali... Ja ne znam zasto ti ne verujes u tu pricu koju je natasa ispricala.
Ima cak i gorih porodica.

Ako je stvarno tako vaspitavaju,kako do sad nije upila njihov mentalitet,hm???
A ti je s oproštenjem puštaš s lanca i kvariš projekat njenih roditelja,što nije lepo...Kad imaš svoje dete,puštaj ga s lanca...
P.S. Baš će ''drug'' da je s oproštenjem pipka,grli i to još na plaži,daj molim te...Trebal je njen ćalac da ošamari njega...

Jao Boze,ti stvarno jesi zatucan.

Najgore je kad nekome u tim godinama uskracuju slobodu....To ne moze izaci na dobro.

NEMA DEPILIRANJA NOGU?????????
:lol:
lupam,i meni moj otac stalno priča da ne treba da se depiliram :lol: ahahahha
mah,moji su navikli na to da sam muškarača i da se krećem samo s muškima
jedino za šta mi stalno seru jeste što su svi ti muškarci konobari,vodoinstalateri ili eventualno vozači kamiona
ali meni to na jedno uvo uđe,na drugo uvo izađe,oni mogu da mi pričaju,ali ja ne moram da slušam
tako da,upravo to je problem s tvojom drugaricom,što ne ume da se suprotstavi

a da,sećam se kad mi je pre 2 godine tata rekao da sačekam dok završim faks,pa dimam dečka...eh kako je to slatko :D :D :D meni je to bilo baš simpatično,ali nisam ga poslušala...:mrgreen:
ruku na srce svideo mu se moj bivši bivši dečko,koji je bio sisa...:lol:

Hehe,vala ja ne znam ni ti roditelji kom svetu zive,danas je nemoguce zastiti dete od svih poroka.
Tim silnim zabranama nista nece postici chak sta vise ce jos gora biti za koju godinu,mom drugu su roditelji bili jako strogi,sto je prouzrokovalo da je on sve suprotno radio od onoga shto mu oni kazu bas namerno da im ide na zivce,posle cega se i odselio od kuce jer nije vise mogao sa njima.

Tim silnim zabranama nista nece postici chak sta vise ce jos gora biti za koju godinu,mom drugu su roditelji bili jako strogi,sto je prouzrokovalo da je on sve suprotno radio od onoga shto mu oni kazu bas namerno da im ide na zivce,posle cega se i odselio od kuce jer nije vise mogao sa njima.

Imam i ja jednu drugaricu kojoj su tako roditelji sve zabranjivali, ona se inatila, što je samo stvaralo veći jaz između njih. To se posebno odnosilo na momke, nikad nije mogla da im kaže da ima dečka, ili im kaže ali onda ne sme da im govori kada se viđa sa njim, nego je lagala da je kod drugarice, u čitaonici itd... I naravno milion puta su je uhvatili u laži, gubili poverenje u nju, još više je kažanjavali, one se više inatila, i tako u krug. A devojka ima 21 godinu, studira, uči, pristojna je, normalna.

Po meni je najbitnije da postoji međusobno poverenje i dogovor. Meni moji stvarno nikad nisu ništa tek tako zabranili, o svemu smo zajedno odlučivali, razgovarali, pregovarali, dogovarali... I svaki dogovor sam ispoštovala. Samim tim su oni stekli maksimalno poverenje u mene, i nikada nismo imali problema.

I da, jedna od najgorih stvari koju roditelji mogu da urade je da zabrane nešto detetu, i da im razlog za zabranu bude "zato što ja tako kažem".

Back