Robert De Niro Vs Al Pacino

De or Al

• Robert De Niro

• Al Pacino

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
" I had to decide early on whether I was to be an actor or a personality."
- Robert De Niro

To je mozda u neku ruku jedna od razlika izmedju njih dvojice.
Zato je, sto bi Manic Street Preacher rekao, Al zabavan za gledanje, uvek je faca. On portretise lik kako treba, ali mora da doda "tacku na i" - da od tog lika obavezno napravi frajera. Cak je i od djavola napravio šmekera. Al je po malo "personality", mozda malo i vise.

Hocu da kazem da De Niro odglumi normalno i tu je kraj, a Pacino zeli da kroz svoju ulogu ispadne licno faca. De Niro samo glumi, a Pacino glumi i usput se frajerise, zeli da on sam bude gotivan kao licnost publici. Da kazem narodskim jezikom - izgleda kao da se uvek nesto kurči :)

Zato je meni drazi De Niro. A i zato sto glumi u mom omiljenom filmu "Bilo jednom u Americi" :)

- Robert De Niro

Zato je, sto bi Manic Street Preacher rekao, Al zabavan za gledanje, uvek je faca. On portretise lik kako treba, ali mora da doda "tacku na i" - da od tog lika obavezno napravi frajera. Cak je i od djavola napravio šmekera. Al je po malo "personality", mozda malo i vise.

Hocu da kazem da De Niro odglumi normalno i tu je kraj, a Pacino zeli da kroz svoju ulogu ispadne licno faca. De Niro samo glumi, a Pacino glumi i usput se frajerise, zeli da on sam bude gotivan kao licnost publici. Da kazem narodskim jezikom - izgleda kao da se uvek nesto kurči :)

Zato je meni drazi De Niro. A i zato sto glumi u mom omiljenom filmu "Bilo jednom u Americi" :)
potpuno si u pravu.

Buntovnice, da li mislis da se Pacino frajerisao dok je glumio u Mletackom trgovcu? Ja ne bih rekao...A ona uloga Djavoljeg advokata je tako i zamisljena da bude smeker ( seti se samo one scene sa ribama ispod stola koje ga zadovoljavaju ).

Buntovnice, da li mislis da se Pacino frajerisao dok je glumio u Mletackom trgovcu? Ja ne bih rekao...A ona uloga Djavoljeg advokata je tako i zamisljena da bude smeker ( seti se samo one scene sa ribama ispod stola koje ga zadovoljavaju ).

Pa naravno da se nije frajerisao u Mletackom Trgovcu, nije lud :) Na sta bi to licilo? :confused:
Nije se ni frajerisao '70. To je poceo da radi od kraja '80. Naravno, ne u svakom filmu, jer u nekima je besmisleno to raditi i bilo bi debilno.

Shvatio si me suvise bukvalno.... Nisam mislila da to radi uvek, ali da ne moze da odoli da ne uradi kad god mu se ukaze prilika :)

- Robert De Niro

normalno
i to odlicno radi

scarface6235696.jpg

Ma nema veze, ako te ne mrzi navedi mi neke njegove konkretne filmove za koje mislis da se bas frajerise..

Heat na primer.
Tu ga je bas preterao sa frajerisanjem, nije se stedeo.

Ja jednostavno imam taj utisak da se kurci kad ga vidim, ne mogu da ti docaram to.

Inace, odrasla sam na njegovim filmovima i extra ga gotivim. Znam svasta o njemu i gledala sam sve njegove filmove.

Znaci, ovo nije hejtovanje samo pricam sta sam primetila.

Heat na primer.
Tu ga je bas preterao sa frajerisanjem, nije se stedeo.

Ja jednostavno imam taj utisak da se kurci kad ga vidim, ne mogu da ti docaram to.

Inace, odrasla sam na njegovim filmovima i extra ga gotivim. Znam svasta o njemu i gledala sam sve njegove filmove.

Znaci, ovo nije hejtovanje samo pricam sta sam primetila.

hmpf
mozda malo
a de niro se kao nije
frajerisao

Back