RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sto mi zao sto ne slikasmo mladu madjaricu u busu, stojimo mi u busu i j je okrenut ledjima njoj, ja je vidim, ja pocinjem se becim sapucem "sunce ti poljubim okreni se polako da vidis ovo cudo" okrece se i on i oboje se becimo, neprimetno, ljudi kao da je sisla sa piste, mackaste oci, puna usta, zgodna do bola, lebac ti poljubim to vidjas na tvu il slikama fotosopiranim, ne vidjas tako lepu prirodno lepu bez trunke sminke na ulici, barem ja u srbiji se ne secam kad sam zadnji put videla lepu devojku da padnes na dupe al da je bez pomoci sminke, nase zene ne umeju generalno da se sluze sminkom pa se lepa cesto i naruzi :roll:
suskamo dal da je slikamo krisom, al niti je izvodljivo niti je pristojno uradiotit to pa smo odustali :aha:

ima i ovde lepih ali se nagrde sminkom :/

ali 'ajde dokazi da su lepe i bez sminke ili bez toliko sminke
kad iscrtaju one obrve, zacrne se oko ociju u po bela dana...
i normalno da od mnogo sminke koza lica brze propada

ima i ovde lepih ali se nagrde sminkom :/

ali 'ajde dokazi da su lepe i bez sminke ili bez toliko sminke
kad iscrtaju one obrve, zacrne se oko ociju u po bela dana...
i normalno da od mnogo sminke koza lica brze propada

bas to
ti mozes duzim posmatranjem da vidis da ima recimo pravilne crte lica i da bi bila lepa i bez te sminke, ali dzaba, to gleda pink ustane u 6 zacrni se katranom i fura :roll: kako bre ne kopcaju da su ruzne tako
i posle nase zene najlepse, koja budala odvali to da mu lupim jednu packu :roll:

Pivce :brus:

Christina-Hendricks-At-The-Mad-Men-Live-Musical-Revue-11of17.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back