RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro nisam hteo da pisem referat
medije i ****** krojaci sto nam namecu da je lepo ili modno to je da pises ceo dan

Jeste...meni se bas skoro desilo da me njih par ubedjuje kako nastran ukus za muskarce imam...aman ljudi, gde pise da se nesto mora:lol:...drzim se one, meni se svidja...ali neki ljudi stvarno dozive nervni slom jer se ne das ubediti i preobratiti...znas na sta moras da se lozis iako vise od bilo cega mrzis kad te pritisne necijih sto kila sto kila je zgodan tip, jesi cula ti luda zeno:evil:

Jeste...meni se bas skoro desilo da me njih par ubedjuje kako nastran ukus za muskarce imam...aman ljudi, gde pise da se nesto mora:lol:...drzim se one, meni se svidja...ali neki ljudi stvarno dozive nervni slom jer se ne das ubediti i preobratiti...znas na sta moras da se lozis iako vise od bilo cega mrzis kad te pritisne necijih sto kila sto kila je zgodan tip, jesi cula ti luda zeno:evil:

bas to mislim
isto kad mene drugari ubedjuju kako mora da mi se svidja ona koja me samara sa po dva kila sisa, aman ljudi ne svijda mi se niti mi treba, ako sam se zaljubio nema problema al nemojte me ubedjivati da je samo to lepo

:rida:

na toj stranici sto neko postavi od vas, odmah nadjoh par zgoljavih, ne znam da li ima kod nas takvih riba? i ako ih ima, kako prolaze kod muskaraca?

type.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back