Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni meni.![]()
ovu na poslednjoj slici
a koju to ogovarate, mrzi me da listam ?
Zbog čega,ne razumem?
- - - - - - - - - -
Na toj slici se vidi da nije (pre)visoka.Više izgleda nabijeno nego izduženo.Dužina vrata,nogu,veličina glave...
Ja nisam fan plavuša, ali Bo Derek mi je favorit.
Bo i Ursula su mi na isti fazon. Imaju ono nešto što daje epitet Ribetina.da, na predhodnoj gde se samo od kuka vidi izgleda ogromna
- - - - - - - - - -
ni ja a ni bo derek mi nije nista posebno
Bo i Ursula su mi na isti fazon. Imaju ono nešto što daje epitet Ribetina.
E je Lave, ne mo'š se ni igrati s tobom.
Ja se taman naoštrim da te ubeđujem, a ti mi kažeš dobro. 
E je Lave, ne mo'š se ni igrati s tobom.Ja se taman naoštrim da te ubeđujem, a ti mi kažeš dobro.
![]()

zalosno je kad nam zene namecu sta su ribetine a za mene nemaju nista

Ma zalosno je kada nam mediji namecu sta treba da nam se svidja...prodaju a mi kupimo...nije ni bitno da li nas to instiktivno privlaci, vazno je da su drugi rekli da' je dobro![]()
dobro nisam hteo da pisem referat
medije i ****** krojaci sto nam namecu da je lepo ili modno to je da pises ceo dan
...drzim se one, meni se svidja...ali neki ljudi stvarno dozive nervni slom jer se ne das ubediti i preobratiti...znas na sta moras da se lozis iako vise od bilo cega mrzis kad te pritisne necijih sto kila sto kila je zgodan tip, jesi cula ti luda zeno
Jeste...meni se bas skoro desilo da me njih par ubedjuje kako nastran ukus za muskarce imam...aman ljudi, gde pise da se nesto mora...drzim se one, meni se svidja...ali neki ljudi stvarno dozive nervni slom jer se ne das ubediti i preobratiti...znas na sta moras da se lozis iako vise od bilo cega mrzis kad te pritisne necijih sto kila sto kila je zgodan tip, jesi cula ti luda zeno
![]()
A tip građe?
]
Jeste...meni se bas skoro desilo da me njih par ubedjuje kako nastran ukus za muskarce imam...aman ljudi, gde pise da se nesto mora...drzim se one, meni se svidja...ali neki ljudi stvarno dozive nervni slom jer se ne das ubediti i preobratiti...znas na sta moras da se lozis iako vise od bilo cega mrzis kad te pritisne necijih sto kila sto kila je zgodan tip, jesi cula ti luda zeno
![]()

na toj stranici sto neko postavi od vas, odmah nadjoh par zgoljavih, ne znam da li ima kod nas takvih riba? i ako ih ima, kako prolaze kod muskaraca?
Pogledajte prilog 339409