RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ona je bas krupna ebo te
Уствари што би Ким Бејсинџер у филму Моја маћеха је ванземаљац рекла за кћерку оног астрофизичара: Што је она тако кратка?
Усруља је џепна венера... била, мсм и сад је кратка, али ебе је година производње.

Tako sam se i ja uvek pitala kad mm za par mojih drugarica koje su preko 180cm kaze krupne su, ja ga pitam kako krupne kad su devojke gradjene u skladu sa svojom visinom, kaze eto lepo, za moj ukus su krupne, sta god to da znaci
A on je skoro 185 cm visok

tako nam deluju, meni isto tako

a mogu ti kazem da od 100 zena neces naci tri koje su naprimer preko 185 a da su skladno gradjene jedino ako su odbojkasice ili sportistkinje

Ako je žena visoka i skladno građena, ne može biti krupna nego visoka. Krupna žena je žena tenk, da se plastično izrazim. Ne mora biti debela, ali je sva nabijena, "ima je" - što bi rekao naš narod. I niska žena može biti krupna. A može biti i buckasta što bi meni rekla Linda. Ili moj mlađi sin. :D

tako nam deluju, meni isto tako

a mogu ti kazem da od 100 zena neces naci tri koje su naprimer preko 185 a da su skladno gradjene jedino ako su odbojkasice ili sportistkinje

Generalno je bio u pravu u smislu da su one vec postale "zene" u telu pa deluju ozbiljnije u odnosu na mene iako ni ja nisam klasicna mrsavica al opet to vise ima veze i sa nacinom zivota nego bas sa njihovom visinom, sta znam : ))

I mene je iznenadilo da je 1.65 visoka,pa sam potražila i celu figuru.Ovde već drugačije izgleda.

sean-connery-dr-no-ursula-andress-summer-inspiration-vintage-bond-james-bond-1127800797.jpg

Ako je žena visoka i skladno građena, ne može biti krupna nego visoka. Krupna žena je žena tenk, da se plastično izrazim. Ne mora biti debela, ali je sva nabijena, "ima je" - što bi rekao naš narod. I niska žena može biti krupna. A može biti i buckasta što bi meni rekla Linda. Ili moj mlađi sin. :D

pa dobro sa tim finesama ja ne baratam dobro al mislim da sam objasnio sta sam hteo reci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back