Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
primecujem da u poslednje vreme privlacim samo ''pogresne'' momke, tj one koji mene ni malo ne interesuju. ni fizicki ni u bilo kom drugom smislu me ne privlace...
a oni koji mi zapadnu za oko ili su zauzeti, ili se vise ne krecemo po istim mestima/drustvima, ili prosto ja njih ne interesujem...
to mi se bas ne dopada.
a jos manje moja neaktivnost!! evo drugarica me zove da veceras idemo u super provod a ja se premisljam?! iako je subota vece i ja nemam nista pametnije da radim... nije ni cudo sto sam singl kad bih radije piljila u ovaj komp nego otisla u provod!!! :dash:
veceras-zurkaaaaaaa :zurka:
p.s. ajmo ribe, pisite malo, zasto vas neeeemaaaa???? :cao:

vidim da vas rbe nema sta se desava ????
ja sam jos u kontaktu sa ovom mojoj tako da ona sad dolazi kod mene za par dana pa posle trazice mi tamo posao kod nje pa ja idem zauvjek tamo......ljut sam sa roditeljima jer sve sam im reko tako da od sad cutim i oni nece nista znati ......recicu im taj dan kad treba da se pakujem za tamo.......videcemo sta ce biti......drzite mi srecu :):):)

moja najbolja drugarica je u horoskopu RIBE a ja sam VODOLIJA mozda ima neke veze sto smo najbolje drugarice

koliko ja znam vodolije i ribe bas ne idu zajedno, ni u kakvoj kombinaciji...
nisam se druzila sa vodolijama nesto specijalno, nekako se uctivo izbegavamo, kad mi se vodolija nadje u blizini kao da mi se ukljuci unutrasnji alarm.
mada, sa jednom vodolijom sam se zabavljala dugo... nikad vise!
ni sa blizancima se bas nesto ne razumem. doduse jedan moj dobar drug je blizanac i mnogo mi je drag, lepo se slazemo ali samo zato sto se retko vidjamo pa ni ne stizemo da jedno drugom ''sednemo na glavu''. blizanci su preterano ''kako vetar duva'' za moj ukus.
koliko ja shvatam, mi ribe se ne slazemo sa vazdusnim znacima. mozda jedino vaga dolazi u obzir... bar je kod mene tako :)
pozz svima!! nije me bilo par dana, slavilo se...

koliko ja znam vodolije i ribe bas ne idu zajedno, ni u kakvoj kombinaciji...
nisam se druzila sa vodolijama nesto specijalno, nekako se uctivo izbegavamo, kad mi se vodolija nadje u blizini kao da mi se ukljuci unutrasnji alarm.
mada, sa jednom vodolijom sam se zabavljala dugo... nikad vise!
ni sa blizancima se bas nesto ne razumem. doduse jedan moj dobar drug je blizanac i mnogo mi je drag, lepo se slazemo ali samo zato sto se retko vidjamo pa ni ne stizemo da jedno drugom ''sednemo na glavu''. blizanci su preterano ''kako vetar duva'' za moj ukus.
koliko ja shvatam, mi ribe se ne slazemo sa vazdusnim znacima. mozda jedino vaga dolazi u obzir... bar je kod mene tako :)
pozz svima!! nije me bilo par dana, slavilo se...

pa vodolije i ribe valjda se bas slazu :D slavilo se??? e pa srecna slava! :D

pa vodolije i ribe valjda se bas slazu :D slavilo se??? e pa srecna slava! :D

hvala, hvala na cestitkama... :)

a sto se tice Riba i Vodolije, mislim da nije dobra kombinacija. mozda kad je u pitanju prijateljstvo moze da bude ok, ali kad su veze u pitanju nije dobro. Vodolija ''ubija'' Ribe kako mi je jednom rekao neki decko koga astrologija interesuje.. moj primer je nazalost to i potvrdio. mozda u slucaju tebe i tvoje drugarice bitnu ulogu (za vase lepo slaganje) imaju i vasi podznaci (u sustini sve je bitno, posmatranje samo suncevog znaka je suvise uopsteno i povrsno, ali eto izgleda da sam sklona generalizovanju :think: ;) )?? njih nikako ne treba da zanemarimo. koji su vam podznaci?? :cao:

A ja npr sa Vodolijama, tesko ovako a kamoli veza, imaju neke propale fazone i bolestan humor... To ne mozemo generalizovati, eee sad ribe ne mogu sa ovim znakom i tacka...
Pitam se koliko tuuu faktora utice i to je tako od ribe do ribe!

Ribe, jeste li imale posla sa Blizancima, mislim da vam se svidjaju? Sve knjige kazu da se ribe i blizanci mogu spojiti samo na pustom ostrvu... mislim stvarno... oki idem na ostrvo :D

BEZI OD NJIH DOK JOS MOZES, samo ce ti slomiti srce...:( inace, ja sam strelac, on blizanac, suvise je bezosecajan za moj ukus... Jurila sam ga kao luda, on je zenskaros svoje vrste, i sad kad me vise ne zanima, zove kao lud:dontunderstand: mada, to njima ne predstavlja nikakav problem, jer ce ubrzo naci utehu, uvek imaju vise devojaka, ne znam kakvi su kad se zaljube, ovaj mi sada vec postaje naporan koliko me smara:think: oni su jako sarmantni i nikada nije dosadno sa njima, jaaaako su neozbiljni i nezreli, tako da sa njima nista dublje! Ali ako zelis, samo budi nezainteresovana... Srecno, dobro razmisli, mada veruj mi, razumem te skroz!:bye:

Drage moje Ribe,
ne znam kako je vama ovih dana, ali ja se osecam bas lose... :( taman pomislim kako su stvari krenule na bolje, kad sve opet krene nizbrdo! i to nisu moji problemi konkretno,meni je ok, vec vidim da su moji najblizi lose pa se i ja tako osecam. ne mogu da se ''ogradim'' i pravim da njihovi problemi nisu i moji problemi... a najgore mi je sto ne mogu ja da ih resim... bas mi je lose...
los neki period za nas Ribe izgleda. I to bogami dug period! meni ta minus faza traje vec skoro 3 godine, sa povremenim malim poboljsanjima... pitam se kad li ce nam planete biti malo naklonjenije??

Drage moje Ribe,
ne znam kako je vama ovih dana, ali ja se osecam bas lose... :( taman pomislim kako su stvari krenule na bolje, kad sve opet krene nizbrdo! i to nisu moji problemi konkretno,meni je ok, vec vidim da su moji najblizi lose pa se i ja tako osecam. ne mogu da se ''ogradim'' i pravim da njihovi problemi nisu i moji problemi... a najgore mi je sto ne mogu ja da ih resim... bas mi je lose...
los neki period za nas Ribe izgleda. I to bogami dug period! meni ta minus faza traje vec skoro 3 godine, sa povremenim malim poboljsanjima... pitam se kad li ce nam planete biti malo naklonjenije??

Meni je užasno loš period bio u septembru,i uffff nekako je prošao.Trenutno...trenutno mi je sve ok,ali što se tiče ljubavi,bolje rečeno zaljubljivanja i to nesrećnog...:besna:

ja one ribe koi poznajem bas su suprotni od ono sta sam ja...deluje mi kao neke bezveze ljudi al kad sam ih pitao sta su rekli su RIBE cudno

Takođe:ok:.Iako ne želim da priznam,glava mi je non-stop u oblacima,često pronalazim sebe u nekom drugom svetu...ne znam kako izgledam drugima...Ljude koje ja poznajem i koji su Ribe u horoskopu uopšte se ne uklapaju u profil Riba...najverovatnije spoljašnost i način na koji se odnose(tj.odnosimo:)) prema spoljašnjem svetu sakriva nas prave...Šta reći drugo,nego li Neptun je čudo:super:

Drage moje Ribe,

joj i kod mene je bilo sve haoooos ali bas pravi haos al sta mogu ,ko nikad do sada trudim se da stanem na nove i da ne me uhvata ona zeznuta melanholija,zivim u nade da jos malo pa cekaju me bolje dane daleko od balkana...sta ce biti neznam ni ja ..sta ce biti saznacete i vi..pozz:bye::bye:

joj i kod mene je bilo sve haoooos ali bas pravi haos al sta mogu ,ko nikad do sada trudim se da stanem na nove i da ne me uhvata ona zeznuta melanholija,zivim u nade da jos malo pa cekaju me bolje dane daleko od balkana...sta ce biti neznam ni ja ..sta ce biti saznacete i vi..pozz:bye::bye:
ne daj se stevcooo!! :super:
meni i dalje losa situacija, ali sam ja malo raspolozenija,

Ja sam jedna mlohava riba u podznaku...a samo je mama trebala da me rodi pola sata kasnije...

aman covece, zasto samo kukas zbog te Ribe u podznaku?! nije mama kriva, sam si izasao kad si hteo RIBOooooo!!! :)
i mislim da gresis... vidis samo lose strane tog znaka, a garantujem da on cini da malo bolje razumes druge ljude ili da si bar saosecajan, verujem da si toplija, emotivnija i mastovitija osoba nego sto bi bio bez ovog podznaka.

Back