stevcooo
Zainteresovan član
- Poruka
- 276
ja one ribe koi poznajem bas su suprotni od ono sta sam ja...deluje mi kao neke bezveze ljudi al kad sam ih pitao sta su rekli su RIBE cudno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moja najbolja drugarica je u horoskopu RIBE a ja sam VODOLIJA mozda ima neke veze sto smo najbolje drugarice
koliko ja znam vodolije i ribe bas ne idu zajedno, ni u kakvoj kombinaciji...
nisam se druzila sa vodolijama nesto specijalno, nekako se uctivo izbegavamo, kad mi se vodolija nadje u blizini kao da mi se ukljuci unutrasnji alarm.
mada, sa jednom vodolijom sam se zabavljala dugo... nikad vise!
ni sa blizancima se bas nesto ne razumem. doduse jedan moj dobar drug je blizanac i mnogo mi je drag, lepo se slazemo ali samo zato sto se retko vidjamo pa ni ne stizemo da jedno drugom ''sednemo na glavu''. blizanci su preterano ''kako vetar duva'' za moj ukus.
koliko ja shvatam, mi ribe se ne slazemo sa vazdusnim znacima. mozda jedino vaga dolazi u obzir... bar je kod mene tako
pozz svima!! nije me bilo par dana, slavilo se...
pa vodolije i ribe valjda se bas slazuslavilo se??? e pa srecna slava!
![]()
Ribe, jeste li imale posla sa Blizancima, mislim da vam se svidjaju? Sve knjige kazu da se ribe i blizanci mogu spojiti samo na pustom ostrvu... mislim stvarno... oki idem na ostrvo![]()
A ja npr sa Vodolijama, tesko ovako a kamoli veza, imaju neke propale fazone i bolestan humor... To ne mozemo generalizovati, eee sad ribe ne mogu sa ovim znakom i tacka...
Pitam se koliko tuuu faktora utice i to je tako od ribe do ribe!
Drage moje Ribe,
ne znam kako je vama ovih dana, ali ja se osecam bas lose...taman pomislim kako su stvari krenule na bolje, kad sve opet krene nizbrdo! i to nisu moji problemi konkretno,meni je ok, vec vidim da su moji najblizi lose pa se i ja tako osecam. ne mogu da se ''ogradim'' i pravim da njihovi problemi nisu i moji problemi... a najgore mi je sto ne mogu ja da ih resim... bas mi je lose...
los neki period za nas Ribe izgleda. I to bogami dug period! meni ta minus faza traje vec skoro 3 godine, sa povremenim malim poboljsanjima... pitam se kad li ce nam planete biti malo naklonjenije??
ja one ribe koi poznajem bas su suprotni od ono sta sam ja...deluje mi kao neke bezveze ljudi al kad sam ih pitao sta su rekli su RIBE cudno
Drage moje Ribe,
ne znam kako je vama ovih dana, ali ja se osecam bas lose...taman pomislim kako su stvari krenule na bolje, kad sve opet krene nizbrdo! i to nisu moji problemi konkretno,meni je ok, vec vidim da su moji najblizi lose pa se i ja tako osecam. ne mogu da se ''ogradim'' i pravim da njihovi problemi nisu i moji problemi... a najgore mi je sto ne mogu ja da ih resim... bas mi je lose...
los neki period za nas Ribe izgleda. I to bogami dug period! meni ta minus faza traje vec skoro 3 godine, sa povremenim malim poboljsanjima... pitam se kad li ce nam planete biti malo naklonjenije??
ne daj se stevcooo!!joj i kod mene je bilo sve haoooos ali bas pravi haos al sta mogu ,ko nikad do sada trudim se da stanem na nove i da ne me uhvata ona zeznuta melanholija,zivim u nade da jos malo pa cekaju me bolje dane daleko od balkana...sta ce biti neznam ni ja ..sta ce biti saznacete i vi..pozz![]()
Ja sam jedna mlohava riba u podznaku...a samo je mama trebala da me rodi pola sata kasnije...